Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 371
  • 823
  •   1
Отговори
# 495
  • някъде ... тук ...
Айала, аз съм купувала ваучери от книжарница, но децата бяха в училищна възраст. Щом пък и не ги познаваш, май е по-добре пари, а за майката - букет.

Отличничка бях и аз, ама като ги гледам моите какви са енергоспестяващи...

# 496
Лиляна, ако не стане ще си преосмисли приоритетите или ще опита отново, като си отбележи грешките. Не, че ще е приятно де, но на тези години трудно може да се повлияе. А и не е редно, според мен. Чели сме из темите как родителите настояли да се учи това, а не онова и после нещастни възрастни или преквалифициращи се възрастни. Не, че не е по-лесно да се обвинят родителите, де. Но е по-добре човек от рано да осъзнае, че сам си носи последствията от собствените си решения...

Не знам какво съм се разфилософствала на ранина, спи ми се и не ми се работи, а не е като да нямам работа...

# 497
Бърдс, 6 дни ще са и ще са с автобуси. Далече разбирам, че ще е поне 15 часа пътуване.

Ще изкарат хубаво, не ги мисли  Peace Пътищата са добри, обичайно автобусите са поддържани, а шофьорите - опитни. Изобщо, утъпкани пътеки са това, а и когато си млад и изпълнен с очаквания, 15 часа нищо не са. Особено ако си носят и електронните джаджи - електронна книжка, музика, някоя и друга игричка, и ... готово.

Лошото е, че той категорично отказва вариант Б - нещо друго като резерва, иска само едно единствено и ако не стане....

Разбирам го. И аз така кандидатствах в СУ. За мен поне мотивацията, когато имаш само една цел, е много по-силна. Това с резервните варианти и вратички никога не ми се е нравело. В крайна сметка човек трябва да е достатъчно смел да изпълнява плановете си и да преследва мечтите си, и да си носи последствията от това. Довери му се. Имам близки приятели медици - всичките бяха точно толкова целенасочени и упорити от малки, знаеха точно какво искат, и успяха. Отстрани изглежда странно, но явно това е някаква специфична нагласа, която трябва да бъде уважена.

# 498
Лято, не се притеснявай за рождения ден. Можеш да представиш на малката, че преместването е като вид подарък за нея. Като нещо ново и различно  Hug

Не е ли рано за абитуриентски страсти  Laughing
Иначе Корфу звучи чудесно. На тази възраст и два дена да пътуват няма да го усетят  Peace

# 499
  • Ямбол
Какво ти рано, ей го къде е, сега ще дойде.

# 500
Ми де да знам, аз сватбата организирах за две седмици, та камо ли бала  Mr. Green
Ама и на времето по друг начин ставаха нещата  Peace

# 501
Лиляна, не се притеснявай за кандидатстването. Ако не стане го пращай в магазина да поработва и да си мисли. Мое наистина да не му е необходимо да учи с часове. И аз се ядосвам на моя, защото не го видам да учи (и аз бях така), но резултатите му са добри. Яд ме е, че с малко усилие ще са направо супер, но...баскетбола го влече и това е.

Корфу е супер, а те като са си с класа, пътуването ще мине в шеги и закачки. Друг е въпросът, че съм скептична, че нещо ще видят от острова, отивайки по такъв повод  Grinning.

Лято, събери я с приятелчетата да поиграят за изпращане.

# 502
Здравейте, на 34 страница да се запиша. Отидох до Загреб, водих девойката на концерт на Джъстийн Бийбър. То не бе емоция, не бе чудо. От Загреб нищо не видях, продъни се небето да вали. Успяхме и да се загубим след концерта, та с такси до квартирата. Да знаете, че като прочетете в Букинг, че квартирата се намира на 900 м от залата, то то е по права линия, тоест ако реплуваш реката става иначе  не.

# 503
Какво ти рано, ей го къде е, сега ще дойде.

Абсолютно  Peace

Особено в малките градове, където и заведения, и фризьори и гримьори са ни кът, всичко вече е запазено.

Лиляна, и моята има само един план, Журналистика, оплаквала съм ви се вече, а там изпитите са специфични и ако не успее  newsm78 Разсъждавам за себе си кое е по- добрия вариант- да изгубиш година или да влезеш някъде с матурата, това оказва се вече е възможно почти навсякъде.

За пътуването- моята ходеха много от танците из чужбина, трябва да ти кажа, че пътя най- им харесваше  Mr. Green  100 пъти по- добре красотата на Корфу, отколкото така мразените от мен втори вечери по Слънчака и Златните  #2gunfire

# 504
# 505
Май не остана някой да се запише в темата и да не отбележи факта, че е бил отличник и с малко труд го е постигнал!
Значи никой да не обвинява форума, че в него пишат неграмотни майчета от скука!

# 506
  • Пловдив
Аз бе, аз съм умерено глупава и трябваше да уча Simple Smile

# 507
Янтра! Голям сладурко!  Heart Eyes И чуден подарък!

# 508
Янтре, искам и твоя снимка- нагиздена с гредана Laughing Много е сладък малкият и как се постарал да те зарадва Heart Eyes

# 509
  • Пловдив
Ами не, аз се постарах да го забавлявам, втора седмица е болен у нас. Поради това на котката не му виждам очите по цял ден - обличаше го, приспиваше го, реса го. После ще снимам какво направих аз за него докато той тормозеше сламките Simple Smile Но имам за довършване.

Общи условия

Активация на акаунт