Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 420
  • 823
  •   1
Отговори
# 705
Мариат, имам снимки и от днес, и от предишните дни - ами дъждовно, снимала съм мокри дървета, листа, такива работи. Ако това ви се гледа - да покажа, не е нещо особено.
Давай, пък ние ще преценяваме дали е нещо особено или не.

# 706
Яна, всичко гледам! Пък и много други ще се зарадват на снимките!
Захииир, как е партито! Тортата как се получи?

# 707
  • София
Ох, аз знам какво трябва да се получи, ама... Joy

Миднайт, течно трябва да е. Нали е лава кейк, трябва лава да има. Моето имаше лава, ама вулкана го немаше ник'ъв hahaha

# 708
  • София
Добре е било щом се е хапнало,вулкана дреме  Laughing

# 709
# 710
  • София
Последната е страшна.

# 711
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Яна, ама много е хубаво при теб, чудесно място си избрала.

# 712
Хора, няма такава излагация с това суфле Mr. Green
Естествено, не успях да го извадя от формичката, но това му беше най-малкият проблем. Беше абсолютно сурово! Абе гледам го аз, че едвам-едвам е разбрало, че се пече, обаче нееееее, да спазя точната рецепта, че нали така пишеше - градусите и минутите са супер важни! Първото обърнах много внимателно, почуквах оттук, почуквах оттам, чу се пльок, аз се почувствах горда и като вдигнах чашката - майко мила!!! То само по стените останала една тъъъничка леко опечена коричка и всичко друго, абсолютно течно, се разляло в чинийката Mr. Green То моето не беше кексче с течно сърце, ами направо с течен скелет и органи, и всичко, само кожичката леко опърленка за аромат hahaha Останалите въобще не се пробвах и да ги обръщам, така ги сервирах, както бяха с купичките. Изядохме ги, де, ама си беше жив течен шоколад, леко подгрят Laughing Детето каза, е утре съм на стрес тест с втората доза!

Joy Значи абсолютно същото се получи и с моето суфле - едно към едно  Joy Сервирах го в хартиените формички, защото първото изпльока в чинията. Замазах с много сладолед. Изядоха си го, ама аз обвинявам фурната на кумицата  Joy Joy Joy

# 713
  • София
belinda Laughing

YanaDG Sunglasses не си падам особено по сладкото, но това изглежда страхотно.

Сбъдваща мечти, уау Simple Smile

Даун Laughing
има една Лиза Мишпека,  един Путко Мафани, ти за един Мангал Wink

и аз мразя солено. почти винаги ми е солено, когато не съм го правила аз. и все ми е загадка в кулинарните предавания като кажат добре е на сол/безсолно е, по какъв критерий го отсъждат. личен вкус е доста субективно.

не съм по готвенето. днес, обаче, имах вдъхновение за зеленчукова крем-супа. дояде ми се и направих един микс. сложих щипка канела и стана като суфлето на Яна Simple Smile

# 714
  • Телиш/Плевен
Искам да кажа, че видях рецептите за шоколадово суфле, но тъй като се дублират с тази, която Марипоса е дала преди време, не мисля да ги добавям. Поне според мен няма смисъл. Ако не сте съгласни, кажете и ще ги добавя. Peace

# 715
На мен пък пеп-чо ми идва твърде инфантилна и ужасно много ме дразни неграмотното "мойте канибали".

Лиляна, ако ми потрябва справка по математика, вероятно теб ще питам, за правопис ще питам Аглая, но за рецепти, Пеп-чо е супер. Готви с удоволствие жената и всичко, което съм правила се е получавало.

За солта и аз готвя безсолно, защото може да се добави, но последния път такова солено ризото направих, че и литър портокалов сок не помогна. Бях сварила пилето с лук, целина, морков, пащърнак, чушка, черен пипер, магданоз и сол. Естествено забравих, че съм го насолила и сложих още и в гъбите и лука  ooooh!. Изядахме го де, но аз изпих поне литър вода през нощта.

# 716
Не можах да спя тази нощ. Най-малко 5 пъти се събуждах. Поне спечелих 2 кутии вафли  Grinning
Успях вече и да гласувам.

# 717
  • Варна
Добро утро!
Е, сънувах го суфлето на Марипоса  Crazy
Днес ще го направя. Вчера ме домързя да
сляза до града. Днес обаче, ще ги водя на
Тролчета, та ще накупя необходимото.
Ей, вярно бе трябва и да гласувам, да
взема да го отметна и този ангажимент...

# 718
Добро утро.

Моето суфле става като на Яна  Peace
Формичките са ми единични ето такива -
Скрит текст:

Честит рожден ден, на никаквеца на Захир. Да ѝ е жив и здрав  bouquet

Днес ще правя пица и желирано кисело мляко с плодове.
Ще скокна и да гласувам, ама страшен вятър при нас - направо не ми се мърда навън.

# 719
Руми, много апетитно!. Ще взема да си купя такива формички, въпреки че хич ме няма по печенето.

Общи условия

Активация на акаунт