Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 425
  • 823
  •   1
Отговори
# 690
Някъде по Раковска мисля, бях видяла кантора на Чайка Бележкова 😆

# 691
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
О, да, аз я познавам Чайка Бележкова, много пъти сме ползвали услугите й.

Алечка, лигуструм е най-подходящ за жив плет. Евтин е, бързо расте и не е капризен.

Като почнете да садите храсти, питайте, моля, ще ви кажа какво да не садите. Ще си спестите много излишен труд след време. На мен нямаше кой да ми каже и съм си вкарала сума ти автоголове, които сега ми излизат солено откъм труд и разправии.

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 22:45 от svetal4o27

# 692
Аз от такъв тип форми не успях да извадя суфлето
Скрит текст:
Ако са единични няма да има проблем.

# 693
  • Пазете Гор
Не понасям солено. Обикновено вкъщи по-често се чува - пак е безсолно. Но е по-лесно да се добави сол, отколкото обратното.

Почти невъзможно е, всъщност, да се отнеме сол, ама някои хитрини помагат: ако ястието е течно - да се добави водица, или да се пуснат един-два сурови картофа да поврят. Усещането за пресоленост в готвено ястие може да се притъпи със сок от глава лук. 

Пресолените пържоли могат да се спасят само ако се поднесат с повечко винце.

Искам да си завъдя градински шпалир от слънчогледи. Имам семенцата, но никнат само по разни кьошета, и никак не щат да са в ред като войници.

# 694
Като почнете да садите храсти, питайте, моля, ще ви кажа какво да не садите.
От теб и от тази тема разбрах за акебията- шоколадова лоза. Много ми хареса!  Mr. Green Една цветарка(собственик на фирма за озеленяване) ме покани в нейното село да ми оскубе от нейната колкото искам. И тя недоволна. Пари няма да ми вземе, само повече ако може да разкарам от градината й.

# 695
О, да, аз я познавам Чайка Бележкова, много пъти сме ползвали услугите й.

Алечка, лигуструм е най-подходящ за жив плет. Евтин е, бързо расте и не е капризен.

Като почнете да садите храсти, питайте, моля, ще ви кажа какво да не садите. Ще си спестите много излишен труд сред време. На мен нямаше кой да ми каже и съм си вкарала сума ти автоголове, които сега ми излизат солено откъм труд и разправии.
Светалчо,  благодаря, ще се възползвам. Аз като цяло съм мързелива и едва ли ще се превърна в градинарка, но  жив плет ще сложа, защото искам да се изолирам (визуално) от съседния двор. Тя къщата е на чужденци, които си идват за по две седмици през лято, но все пак... Проучвам в момента още и ще се допитам до теб определено  bouquet

# 696
  • София
Хора, няма такава излагация с това суфле Mr. Green
Естествено, не успях да го извадя от формичката, но това му беше най-малкият проблем. Беше абсолютно сурово! Абе гледам го аз, че едвам-едвам е разбрало, че се пече, обаче нееееее, да спазя точната рецепта, че нали така пишеше - градусите и минутите са супер важни! Първото обърнах много внимателно, почуквах оттук, почуквах оттам, чу се пльок, аз се почувствах горда и като вдигнах чашката - майко мила!!! То само по стените останала една тъъъничка леко опечена коричка и всичко друго, абсолютно течно, се разляло в чинийката Mr. Green То моето не беше кексче с течно сърце, ами направо с течен скелет и органи, и всичко, само кожичката леко опърленка за аромат hahaha Останалите въобще не се пробвах и да ги обръщам, така ги сервирах, както бяха с купичките. Изядохме ги, де, ама си беше жив течен шоколад, леко подгрят Laughing Детето каза, е утре съм на стрес тест с втората доза!

# 697
Белинда, виж в магазините за левче и от този тип, аз след дълго издирване на алуминиеви формички намерих точно в такъв. Peace Иначе, нали идеята на суфлето е- вътре да е течно, така че наполовина си се справила, формите са виновни за другото Laughing Hug

# 698
  • Някъде там
Белинда, разсмя ме.Извини ме но много забавно го описа..Не се отчайвай ..не е бил твоя ден,следващото ще е чудесно.А и точно точно,колко да е точно като на всеки печката си му пече по различен начин...
Да в левчетата има такива формички.Аз от там и тавички за лазанята си взимам.

# 699
  • Euskal Herria
Ееех, писали сте доста. Ние се прибрахме преди около час, голяма обиколка направихме, въпреки дъжда.
При мен се получава това:
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14199245_144666269 … f&oe=58941F64

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14212003_144666296 … 0&oe=58878745

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14183720_144666325 … e&oe=58BE5C61

# 700
Яна, ще ти дърпам ушите!
Защо не пусна снимка от разходката, a?

# 701
Аз пък ще дебна Яна догодина и ще ѝ ходя на гости в Пловдив. Flutter

# 702
Яна, изглежда страхотно! Освен да взема и аз да се пробвам  Simple Smile

# 703
  • София
Аз като съм яла суфле не е боло така течно вътре ,а хомогенно и меко едно такова. Laughing

# 704
  • Euskal Herria
Лято, аз пък помислих, че тук ще идваш. Ама и за Пловдив не е лоша идея  Grinning.
Мариат, имам снимки и от днес, и от предишните дни - ами дъждовно, снимала съм мокри дървета, листа, такива работи. Ако това ви се гледа - да покажа, не е нещо особено.

Общи условия

Активация на акаунт