Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 477
  • 823
  •   1
Отговори
# 645
  • Ямбол
Аз съм във втора тридневна почивка, но съм на работа на магазина, обаче изобщо не се оплаквам, защото съкровището е на почивка и сърцето ми пее.
Довечера ще ходим на гости на близки приятели и сутринта аз ще отварям в 6,30 часа, но пак не ми пречи.

# 646
  • Бургас
Вие заедно ли живеете?

# 647
Донесоха ми чиста телешка рибица, по-късно ще я слагам за пастърма. Simple Smile
Много обичам. Simple Smile

# 648
  • Ямбол
Вие заедно ли живеете?
Не, но идва при нас да работи и ме дразни дори само с присъствието си. В последно време имаше изцепки и ми опротивя.

# 649
  Joy

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 16:56 от Down Under

# 650
  • Бургас
Даун, от теб започвам. Имам две близки приятелки с успешен брак след запознанство в такъв сайт. Може пък там да се крие късметът ти.

Лина, щях да те питам за Луната, благодаря,че сподели. Моята е почти на пет. Мисля да се пробваме с 6 годишната й братовчедка, пък ако стане. Каква е сега тази Рапунцел? Абе аз в този град ли живея?!

Изкарахме ние за обяд с по една леща, довечера сме в свеки, за утре мама каза да не мисля, кутийки ще си имам:) пълна Богданка.

# 651
  • До морето
Сбъдваща и аз се разчувствах за котето, а аз имам фобия от котки  Laughing Сигурно съм единствената в тая тема дето не ги обича. Въобще не ви отварям снимките, че довечера ще сънувам ужасии.

Яна, аз не съм претендирала за авторство. Просто аз го пуснах суфлето тук и така си тръгна.  Рецептата съм я преписала от списание Журнал и хабер си нямах,че е на Йоли иначе щях да я упомена, бъди сигурна.

Килими доскоро нямахме, от миналата година обаче се сдобихме с 2 на Дормео с мемори пяна. Ми страхотни са. Лесно се почистват, лесно се перат и са мнооого мекички. Сега си купих и такава пътечка за спалнята, чудна  Heart Eyes

Даун,български ли е сайта?

Последна редакция: сб, 12 ное 2016, 15:54 от Mariposa_Malva

# 652
Марипоса, не е  Grinning, човека така си се казва  Joy

# 653
  • Euskal Herria
Марипоса, не съм целяла да те засегна, нито съм казала, че претендираш за авторство. Знам, че не си знаела, нали писа преди. Ще редактирам поста си тогава.Просто споделих, имам си едно наум, откакто веднъж ме предупредиха за рецепти, авторите им и публикуването.

# 654
  • Бургас
Селесте, харесай страницата на Мол Плаза и ще ти излизат Simple Smile Ето тази Рапунцел, която е на 13-ти.
https://www.facebook.com/MallBurgasPlaza/photos/a.14635511871347 … ype=3&theater

Аз също изпитвам ужас от котки. Предпочитам кучета

# 655
Авторството на рецепти за мен е твърде пресилено.
Малко са БГ блогърите, които представят авторски рецепти. Всичко друго е преписвано от тук от там.

# 656
Марипоса, не съм целяла да те засегна, нито съм казала, че претендираш за авторство. Знам, че не си знаела, нали писа преди. Ще редактирам поста си тогава.Просто споделих, имам си едно наум, откакто веднъж ме предупредиха за рецепти, авторите им и публикуването.

Това с рецептите е много хлъзгаво. Ако публикувам рецептата на моята мусака, поне 100 човека ще кажат, че  съм я взела от тях, а то все си е мусака. Цитирам автори, чиито рецепти правя за първи път. Например суджук и пастърма съм правила по рецептата на Пеп-чо. Няма как да пусна рецепта за леща, която готвя от години и да цитирам някой Simple Smile.

# 657
То каква рецепта за пастърма...каквито подправки обича човек, такива и слага.
Самият метод на подготовка не е променян сигурно от 500г.

# 658
Никога не бях правила и на нейния блог попаднах и си спазвам количеството сол и кисненето, за това, ако давам рецепта, я цитирам  Peace

# 659
  • Euskal Herria
Е, някои издават и книги с рецепти, така че - хлъзгаво или не, водят се техни.

Общи условия

Активация на акаунт