Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 386
  • 823
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро и от мен.
Аз се наспах. Моите форми са същите, като последните. Но се зачудих дали да си взема от алуминиевите, а?
В силиконовите, когато правя мъфини много често силикона леко се измества и кексчето става леко криво. Особено ако се докосва до друга формичка.
Яна, благодаря за снимките. Разкошни са. Ся си представи такава красота, но в България- децата ще са по тревата, докато няколко бездомни кучета си вършат работата, на пейките има заспали пиянки, а в кошовете бъркат циганчета. При теб е страхотно. Моли се Самсунгът дълго да кара. Много добър фотограф е!
Захир, душко! Никаквецът ти го пожелавам до края на живота да си остане твой!
Трябва и аз да отметна гласуване.

# 721
  • Ямбол
Тази вечер, вечер е силно казано, и аз не можах да спя добре, а имах само три часа на разположение за сън. Приписах го на Супер луната, която ще е утре. Такава луна е имало преди 68 години, а следващата ще е след 18 години.

# 722
Вие май на гости бяхте?
Малката остава ли си у дома сама или е с вас? От кога е разумно да остават сами децата, според вас?

# 723
  • Ямбол
Вие май на гости бяхте?
Малката остава ли си у дома сама или е с вас? От кога е разумно да остават сами децата, според вас?
С нас беше този път, но и сама нямаше да остане, брат ѝ си беше вкъщи също. Иначе абсолютно сама не сме я оставяли.

# 724
Аз оставих детето, когато беше на 7 с 12 годишната му братовчедка, казах ви как бяха прочистили камерата на леля Simple Smile. После, той като стана на 12 ми се струваше малък, а някак неусетно порасна това дете и сега разчитам на него за разни "мъжки" работи като например да ме оттърве от червеите (От някъде се почвиха бели червеи, къщата е излизана, та подозирам, че нещо е умряло на тавана  Sick).

Аз живеех сама от 15 годишна и ми беше много добре, но ще държа мамин златен под крилото поне до 50

# 725
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ние оставихме нашите сами за пръв път (мислехме го за пръв от следващи) когато бяха на 7 и на 12, но живеехме още в онзи, приятелския блок, та бях поръчала на приятелката ми, живееща срещу мен да ги наглежда. Отидохме на гости на приятели на другия край на града и не може да се каже, че си прекарахме страхотно, защото половината ни ум и цялото ни сърце беше на друго място. Прибрахме се къз 23 ч., всичко мирно и тихо, децата спят. На следващата вечер около полунощ  земята се разлюля, скачахме от леглото, будихме децата, тичахме навън, тресяхме се от ужас и само се споглеждахме - "ами ако това беше станало снощи, когато ги оставихме сами?". Та така първият път си остана единствен, не посмяхме повече. Знам, че не трябва да се разсъждава така  и че каквото има да става и т.н., обаче се оправдавахме за страха си с "какво пък толкова ни пречат децата" и ги водехме с нас или си оставахме с тях, или ги оставяхме на съседи.
В днешно време, когато не знаеш кой живее на етажа ти и когато на никого не му пука за другите или "не се бърка в чужди работи", ми се струва съвсем невъзможно да оставиш едно дете под 14 год. само вкъщи по тъмно.

# 726
През 2014 бяхме в БГ за около месец. Племеничката ми живя в къщи, за да гледа кучето и нещото. сега синът ми е на 16 и не съм сигурна, че ще го оставя сам Mr. Green. Двоен стандарт - чуждите деца растат по-бързо.

# 727
Тази вечер, вечер е силно казано, и аз не можах да спя добре, а имах само три часа на разположение за сън. Приписах го на Супер луната, която ще е утре. Такава луна е имало преди 68 години, а следващата ще е след 18 години.
Женската логика не спира да ме изненадва. Нещо, което евентуално ще се случи в бъдещето, оказва влияние ден по-рано  Laughing
Аз пък спах като пън. Честно. Тая луна мен не ме ли лови бе, сладка ? Wink

# 728
Будих се и аз през ноща. Сутринта мъжът ми зор видя да стана да ходим да гласуваме. И добре направихме в нашата секция си има хора, но бързо минахме. Преди нас имаше 5-ма човека. Дамата каза, че не очаква да е като миналия път де.
Синът е оставал сам от 7 годишен за по 2-3 часа. Ровеше здраво из апартамента, като го изучи после не му беше интересно и не е правил бели.
Ох, Яна, красота са ти снимките  Hug. Къде са ви колите, къде е калта, къде са кофите, къде са просяците. Да бях видяла по-рано снимките, да бях направила и аз 3 снимки на квартала на път за гласуването  Mr. Green

# 729
  • София
Искам да кажа, че видях рецептите за шоколадово суфле, но тъй като се дублират с тази, която Марипоса е дала преди време, не мисля да ги добавям. Поне според мен няма смисъл. Ако не сте съгласни, кажете и ще ги добавя. Peace
Няма никакъв смисъл. Понеже бях аз, дето питах за рецепта, като ги дадоха, прочетох всичките - абсолютно еднакви са, така че стига една да я има Peace

Не знам как, но тази сутрин вкъщи продължава да миише а шоколадово суфле Shocked Много ароматно нещо се оказа...Като се има предвид, че вечер проветрявам поне 15 минути и сутрин пак толкова...И пак, покрай фурната особено, си мирише на шоколад Heart Eyes

Децата съм ги оставяла за кратко сами вечер. Примерно танците ми бяха от 8.30 до 10 и вечерите, когато мъж ми беше на работа, нямаше как. Но телефонът ми беше нон стоп  проверяван, а и читалището е на 5 минути от вкъщи.

# 730
При нас е ураганен вятър, а иначе едно слънце пече. Но става само да го гледаш през прозореца.

Трябва да се наканя да отида да гласувам, а не ми се мърда от нас.

За обяд, нито за вечеря, нямам никаква идея какво ще готвя.
Хем ми се иска нещо интересно и разнообразно, хем като си познавам хората, поне половината няма да го ядат. Simple Smile

Деца сами...мен ме оставяха от 6годишна, просто и двамата родители работеха, нямаше баби при нас. От комшиите също всички работеха и аз се оправях някак си. Е, веднъж забравих котлона включен и за няколко часа беше нажежено червен. Друг път на още топъл котлон бях сложила порцеланова чиния върху него.
И след няколко подобни изпълнения, 1990г, нашите купиха първата ни микровълнова печка.
Въпросната изкара до 2009-2010г. някъде, без никакъв проблем и в отлично състояние. Simple Smile

# 731
Добро утро!
Спах добре аз,  но снощи имаше страшна буря. Силен вятър, дъжд... Ужас.
За днес програмата е чистене, гласуване, после среща с кифлите и после мързел.

# 732
Аз вече за лягане се готвя. Не гласувах, поплувах и сега ще се позакъпя и към кревата след около 2 часа.

# 733
Гласувах и аз. Нямаше опашка.
За обдяд кюфтета и печени тиквички. Може би с някакво сосче или със заливка ще ги направя.
Децата ги оставям за малко сами. Пресичам улицата и съм в магазина. Щерката понякога остава сама, когато аз имам да свърша нещо. Родителите ми живеят под нас. Работилницата на ММ- също.
Светалчо, бая ви е държало на вас.
Даун, на какво разстояние е секцията за гласуване?

# 734
Гласувах и аз. Нямаше опашка.
За обдяд кюфтета и печени тиквички. Може би с някакво сосче или със заливка ще ги направя.
Децата ги оставям за малко сами. Пресичам улицата и съм в магазина. Щерката понякога остава сама, когато аз имам да свърша нещо. Родителите ми живеят под нас. Работилницата на ММ- също.
Светалчо, бая ви е държало на вас.
Даун, на какво разстояние е секцията за гласуване?

Близко е, 3о км., които се минават бързо. аз не гласувах по убеждения.Писна ми да гласувам "срещу".

Общи условия

Активация на акаунт