VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 478
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 275
И Глория не видях. Александър подари на Меги черна роза  Grinning

Дадоха я в началото

# 4 276
  • София
е, чак пък толкова - била ни обединила! Това е шоу, има си сценарий, а ние сме кибици и клюкарки.

# 4 277
Сега малко се ядосвам, че им се вързах на тъпите номера и пуснах есемес, въпреки че уж не гласувам. Ама нищо, Миглена си го заслужи.

# 4 278
  • София
Разговор между Ути и Тупарев след предаването:
-Ники, бяхме се разбрали нещо, заболя ме, малко ли боб сме изяли, малко ли кучета тричахме...не очаквах, брат.
-Братле, нямаше как, мъчихме, бутахме, но след падането на гащите, положението стана неудържимо. Единствено разликата я намалихме, че за теб само аз и Марта ...ъ..и такова, абе има и други, но едва връзваше 5%...брат.
Joy Joy Joy

# 4 279
Баш Бай Брадър. hahaha
И Рени е там. hahaha

# 4 280
  • Испания
е, чак пък толкова - била ни обединила! Това е шоу, има си сценарий, а ние сме кибици и клюкарки.

Добре. Ти не си се обединила с нас. Така добре ли е?  Sunglasses

# 4 281
Да се повторя:

Знаете ли? Най-хубавото е, че Миглена ни обедини тук.  Party
Hug
 cheers

# 4 282
  • София
Ентелегентите не могат да губят. Колко са жалки!

Сценария / защото си беше сценарий/ в голяма степен успя да ми скапе настроението.

Радвам се за Меги.

МЕГИ- ГОЛЯМ ЧОВЕК!

Меги е по-умна от всички "интелигенти" взети заедно!  Laughing

# 4 283
  • София
Да се повторя:

Знаете ли? Най-хубавото е, че Миглена ни обедини тук.  Party
Дано в следващите сезони да има още такива стойностни хора!  Simple Smile
И дано Миглена пак да бъде на екран! Ако не уползотворят харизмата и и не и дадат предаване, ще е ясно, че продуцентите в бг са импотентни!  Naughty

# 4 284
Ох, голям смях с Рени. hahaha hahaha

# 4 285
  • UK
Бай брадър  Joy

# 4 286
И да не си топите сьомгата в болонезето, че е просташко.  Mr. Green

# 4 287
  • Брюксел / София
Баш бай брадър:)
Ути бил бойлер:)
Нобела има пропуски...

# 4 288
Миглена спечели много от това шоу, дори "простата" чалгаджийка Емануела, но други загубиха много, някой всичко.

Абсолютно съм съгласна! Меги спечели, защото е нетипичен персонаж в подобно предаване. Тя просто се отличаваше на фона на годините показвана пошлост и простотия от сегашни и минали участници. Май никога досега не е имало такъв играч - умен, начетен, балансиран, образован и човечен. С една дума - човек за пример! На срителите просто им писна да гледат тъпаци по ТВ! Това е истината.

Видяхте ли и децата й? Прекрасни, будни, с греещи лица и умни погледи. Поздравиха я много искрено и без пози.

Не се учудвам защо Боби и Еми бяха в нейния отбор. И двамата са природно интелигентни, имат чувство за справедливост и си защитаваха принципите.

П.П. Гледате ли Баш Бай Брадър?  Twisted Evil Joy hahaha Joy hahaha

# 4 289
  • София
Не мога - Рени в Бай брадър!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт