VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 449
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 365
Да се включа за Кошлуков - и аз имах друго мнение за него, харесваха ми коментарите, особено политическите. Но снощи ми идеше да стана да си избърша телевизора - имах чувството, че е облят с пяна и плюнки. И се накефих - никой от задаващите въпроси не можа да гъкне след отговорите на Меги, шапка и свалям за изказа, за категоричността, умът и е като бръснач!

# 1 366
Защо никой от напусналите дотук не гостува в Здравей, България, а Ирина и Лили имат тази привилегия? За да ни убедят да подкрепим Ути или за да ни накарат да не подкрепим Миглена? Като казах Миглена, много съм доволна от вота на зрителите, който я определя като "Най-заслужил да спечели участник".  Заберязвам, че пак според зрителите Емануела и Христо са си разменили титлите за сексапил и конфликтност  Flutter

Другите бяха гости за кратко в сутрешното предаване в събота или неделя  Peace

# 1 367
Снощните изгонени ще ги изгледам с огромен кеф. Най-вече , защото ги сложихме под един знаменател и  в тандем. Ирина ще се прецени много добре в присъствието на Лили къде точно стои в света. Всъщност, на годините на Лили ще е същата , само че още по-досадна. Просто е едно нейно по-добро копие. Laughing

# 1 368
Защо никой от напусналите дотук не гостува в Здравей, България, а Ирина и Лили имат тази привилегия? За да ни убедят да подкрепим Ути или за да ни накарат да не подкрепим Миглена? Като казах Миглена, много съм доволна от вота на зрителите, който я определя като "Най-заслужил да спечели участник".  Заберязвам, че пак според зрителите Емануела и Христо са си разменили титлите за сексапил и конфликтност  Flutter

Другите бяха гости за кратко в сутрешното предаване в събота или неделя  Peace
Някак не ми тежат еднакво двете предавания, но не се бях замислила, че няма къде другаде да ни ги покажат веднага. Ирини дали е прочела за всенародната лИбов или не е имала време от гушкане на 4 те си деца цяла нощ?  Wink Laughing

# 1 369
Във видеото на Ирина, тя на Боби ли обясняваше, че няма да даде на мъж да чисти? Много подлярска беше забележката  за хигиената на някои от жените. И от вецето ще изкара "нещо", за да се изтъкне  Stop

Завардила е всички домакински дейности като бясно куче,  после плюе по съответния набелязан, че бездейства.

Тенчева или друг, такова поведение, което показа досега е достойно за презрение.

# 1 370
Абе, се тая, изгонени са  Laughing Ако щат и в новините в 7 да ги дават
Скрит текст:
Интересно ми е кое сутрешно  предаване но Нова е по-гледано, особено след 9 сутринта, когато хората вече са на работа през седмицата

# 1 371
Абе, се тая, изгонени са  Laughing Ако щат и в новините в 7 да ги дават
Скрит текст:
Интересно ми е кое сутрешно  предаване но Нова е по-гледано, особено след 9 сутринта, когато хората вече са на работа през седмицата

Скрит текст:
Аз лично до сега нито един от участниците не съм гледала в Събуди се поради простата причина, че в почивните дни  не мога да се събудя докато го дават  Laughing не, че съм критерии разбира се Simple Smile

# 1 372
Лили беше много разочарована и с право! Това не й беше по договор! По договор тя си беше финалист, а не полуфиналист! Направо може да осъди ВБ! Още повече, че се наложи да излезе с този тоалет Joy

Ох, паднах снощи с култовите моменти на Лили  Joy Joy Joy
То не е за смях, ама милата няма косъм да не я  Mr. Greenболи

# 1 373
Почна интервюто със Стринките по Нова.

# 1 374
О, нов талант от ИринИ - става и за синоптичка  Joy изобщо да уволняват всичко живо в Нова и да я правят майката на ТВ и това е.  Joy

# 1 375
О, нов талант от ИринИ - става и за синоптичка  Joy изобщо да уволняват всичко живо в Нова и да я правят майката на ТВ и това е.  Joy
Тя става и за опонент-единствената , която отговаряше на въпросите с въпроси-абсолютно безсилие и агресия. Това , защото е изчела Ламите. LaughingОбразована и култивирана.
Била нарочена за Гинка -Домакинка Joyот кого ли това култово определение.

# 1 376
И пак кълве, и пак за прането  hahaha

# 1 377
Сега ще се зарият с мръсни чинии в къщата  Joy Joy Joy

# 1 378
  • София
Да  Joy "Гинка домакинка" ли и казвали в къщата Laughing

# 1 379

Толкова си може жената. Ако имаше повече потенциал, щеше да е наф тези неща, но тя си е тетка.

Общи условия

Активация на акаунт