VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 307
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 425
Ако на "пошлата чалга " са противопоставени такива ерудити , каквито видяхме в този сезон , категорично се определям в пошлия отбор. Не че Ема е връх , другите са дъно.

# 1 426
  • Пловдив
Лили цял живот се е самозалъгвала така Simple Smile Навик й е, даже може би така е оцеляла псисхически
Ирина върви по нейния път. Тя сама си казва, че е от друга вселена.

Наистина има много общо между двете... радвам се, че двечките заедно изхвърчаха. Не можах да повярвам на очите си  Flutter
Роро е при Гала

# 1 427
  • Ямбол
Няма никакъв шанс да гледам предаване с водещ, когото не харесвам. Все едно да гледам предаванията на Петя Дикова, ако има такива, която не мога да понасям още от първата ѝ дума. Същото ще е с Ирина, Лили и Роро.

# 1 428
Кака ви и Тенчева в "Здравей, България": http://play.novatv.bg/programi/na-fokus/784232?autostart=true

Още не съм ги гледала. Като сложа венеца с чесън, че снощи го махнах, ще гледам.  newsm68

нИдей ги гледа Stop...аз ги гледах току що и
Скрит текст:
иде ми да разбия кривия нос на Ириниту...що така бе Rolling Eyes, не съм лош човек инак

А, снощи не си писала, та сега да те питам-нещо за финала да излезе като инфо, кога ще е..знае ли се вече? newsm78

# 1 429
  • София
В интервюто тази сутрин по Нова, Лили отново отбеляза, че е надскочила себе си в това шоу  Shocked
Изумява ме тая жена. На нейните години, би трябвало да се познава малко по-добре. Аз, пък и повечето зрители, видяхме друго - глезена, вечно мрънкаща и  недоволна женица. Дано се погледне отстрани и да поработи в тая посока. Но едва ли ще се случи, доколкото познавам тоя тип хора.
Абе, що не беше излетяла първа, да видим как се надскача.А може би говори за мрънкането, клюкарстването, оплакванията с болежките,че там е надскочила себе си.

# 1 430
  • София

А, снощи не си писала, та сега да те питам-нещо за финала да излезе като инфо, кога ще е..знае ли се вече? newsm78

А, той мина,пропуснала си го.  bowuu

# 1 431

А, той мина,пропуснала си го.  bowuu

Въййййййййй тц тц тц...

# 1 432
  • Испания
Кака ви и Тенчева в "Здравей, България": http://play.novatv.bg/programi/na-fokus/784232?autostart=true

Още не съм ги гледала. Като сложа венеца с чесън, че снощи го махнах, ще гледам.  newsm68

нИдей ги гледа Stop...аз ги гледах току що и
Скрит текст:
иде ми да разбия кривия нос на Ириниту...що така бе Rolling Eyes, не съм лош човек инак

Да ти кажа: и аз не съм лош човек, но ме избива агресия, като я гледам.

Какво да ти кажа за финала?  newsm78 Той не беше ли снощи?  smile3507

# 1 433
Аз не разбрах как изобщо някой може да се хвали, че не знаел да си отваря бутилката с вода? Не било женствено!  Crazy  
В началото се чудех защо са я вкарали, после защо я направиха "любимка", но сега виждам, че е било брилянтно решение  Mr. Green

# 1 434
  • Испания
Като се сетя, че свършва форматът... Много ще ми липсвате.  newsm45 Точно вие /с нЕкои изключения/.  newsm45 newsm45 newsm45

# 1 435
Даааа ......ужасно предсказуемо.
Преди години, когато на финал бяха Деси Слава и една невзрачна, никому неизвестна сливенска селянка, имаше някаква надежда.
Скрит текст:
Разбирам разни кабеларки, гонещи рейтинг, Планета ТВ и подобни, да лансират чалгата и чалгарията.
Но от национална тв не съм очаквала, че ще обърне гръб на интелигентността, толерантността, разумността, за да даде "широк булевард" на евтината чалга.
Имайки предвид какви модели на подражание им се предлагат на младите хора, съвсем логично е обшеството да върви към все по-голяма разруха, падение, морална деградация и чалга "култура".
Тъжно е някак, че хората (в лицето на Нова тв) предпочитат  долнопробните хора пред нормалните.
Разбираемо, харесваш това, с което се асоциираш.

От останалите на финала, поради липсата на избор, единствен Борислав е все пак някакъв пример за умереност, толерантност, лоялност, търпение и кавалерско мъжество.
Предвид "силата на чалгарията " обаче, едва ли ще спечели.

Да й е честита победата на Емануела.Пайнера добре си е свършил работата.

Това не го разбрах. Надежда за какво е имало? Десислава не е спечелила, защото Пайнера не си е свършил работата тогава ли? newsm78

# 1 436
Ирина се изказвала по адрес на Емануела, че била дъното, че била много зле...пред другите го говорила това в началото. И Бобко го цитираааааа снощи и забърса Стрина през лицето като с мокър парцал

Ето как се изкриви физиономията на Ирина след обвинението на Боби  Mr. Green #2gunfire 341uu

# 1 437
  • София
Аз не разбрах как изобщо някой може да се хвали, че не знаел да си отваря бутилката с вода? Не било женствено!  Crazy  

Това коя от двете го е казала,аз мислех,че се шегувате нещо за тази вода.  Joy

# 1 438
  • Пловдив
Брилянтно решение е да я направят любимка, защото и след шоуто продължава да се излага зверски

# 1 439
  • Испания

Ето как се изкриви физиономия на Ирина след обвинението на Боби  Mr. Green #2gunfire 341uu

Убавица!  hahaha Не беше обвинение. Беше припомняне на истината.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт