VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 429
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Испания

Не хранете троловете в темата, бе Crossing Arms

Абсолютно подкрепям.  Peace

С келяв да се бориш,
беля да си сториш.

# 1 546
"Болна Божка за кокошка"
Познахте ли я?  Wink Mr. Green

# 1 547
Скрит текст:
Скрит текст:
Frangipani,

няма за какво да се извиняваш. Тук сме се събрали за да си казваме всички мнението. Тоталитаризмът отпадна още на първата-втората тема (сега сме 9-та). В началото не можех и копче да кажа аз тук. Пък сега гледай какви си ги позволявам.  Joy

Та, исках да кажа - че всяка една жена на 60 години си знае по какви причини влиза или не влиза в Биг брадър. Не можем да измерваме човешкото нещастие. Няма мярка за това. От сърце пожелавам майка ти да е добре и никога повече да не се разболява. Сега си представи, че на Лили й трябват едни пари, за да спаси човек от семейтвото си, примерно. Ние не знаем, нали?

Но кажи - какви са нашите причини да изпишем 9 теми как мразим Лили, как тя е задник, как яде от кошница (ГЛАДНИ ЛИ СМЕ?), как Ирина е долна, как краде чужди мъже, как има престилка за готвене (НАС ЛИ ОКРАДОХА, НИЕ ГОЛИ ЛИ ГОТВИМ?), как Ути е дебел, мръсен, долен (и Софкин беше нисък, мръсен и долен - толкова за толерантността ни, нямам какво да казвам). После Торнев беше некадърен, глупак (НИЕ ГО КАЗВАМЕ- КАДЪРНИТЕ, дето сме гении) и т.н....
Просто аз пиша от Тема 1, а сега сме на Тема 9. И като се появи някой с мнение, че Торнев не е некадърен и Ирина има своя чар, и че Лили в крайна сметка не прави нищо криминално... А бе друга тема на разговор е да кажа какво му се случва на този човек. И затова - ето, аз вече се чудя как да захаресам любимите на народа. Да съм една от многото! Хехе, ако ме разбираш!  Wink Hug
Кои са любимите на народа? Емануела и Рени ли? Защо първата се радва на одобрение, а втората-не? На пръв поглед разлика няма. Подобно образователно ниво и ниска обща култура, пеят песни, които налагат лош вкус. Едната пее за таралеж в гащите, а другата си мисли, че пее за орална любов, защото глаголът "пия" или "изпивам" за нея има само едно значение. Откъде идва разликата в отношението на публиката? И разликата в отношението на съквартирантите? Защо тази(Ирина), която нарича едната "дъно", после прегръща другата и се сприятелява с нея? Защо борецът(Ути) против чалгата смята първата за "пача" и "клявка", а втората подминава безмълвно. Защо този "борец" и много други като него правят безплатна или платена тв реклама на хората, които наричат чалгари? Нямат ли те огромен принос за това, че такива хора стават любими на народа?

# 1 548
  • София
Frangipani,

няма за какво да се извиняваш. Тук сме се събрали за да си казваме всички мнението. Тоталитаризмът отпадна още на първата-втората тема (сега сме 9-та). В началото не можех и копче да кажа аз тук. Пък сега гледай какви си ги позволявам.  Joy

Та, исках да кажа - че всяка една жена на 60 години си знае по какви причини влиза или не влиза в Биг брадър. Не можем да измерваме човешкото нещастие. Няма мярка за това. От сърце пожелавам майка ти да е добре и никога повече да не се разболява. Сега си представи, че на Лили й трябват едни пари, за да спаси човек от семейтвото си, примерно. Ние не знаем, нали?

Но кажи - какви са нашите причини да изпишем 9 теми как мразим Лили, как тя е задник, как яде от кошница (ГЛАДНИ ЛИ СМЕ?), как Ирина е долна, как краде чужди мъже, как има престилка за готвене (НАС ЛИ ОКРАДОХА, НИЕ ГОЛИ ЛИ ГОТВИМ?), как Ути е дебел, мръсен, долен (и Софкин беше нисък, мръсен и долен - толкова за толерантността ни, нямам какво да казвам). После Торнев беше некадърен, глупак (НИЕ ГО КАЗВАМЕ- КАДЪРНИТЕ, дето сме гении) и т.н.... Просто аз пиша от Тема 1, а сега сме на Тема 9. И като се появи някой с мнение, че Торнев не е некадърен и Ирина има своя чар, и че Лили в крайна сметка не прави нищо криминално... А бе друга тема на разговор е да кажа какво му се случва на този човек. И затова - ето, аз вече се чудя как да захаресам любимите на народа. Да съм една от многото! Хехе, ако ме разбираш!  Wink Hug
Според теб изобщо не трябва да има тема ли, камо ли да коментираме?Държиш се като лично засегната.Но ако не тук,то на други места пак ще се коментира.Ако са ме засегнали се махам от там, не чета и споря с всеки, щом не ми харесва.

# 1 549
Мари, не оспорвам причините й, със сигурност си има, наистина не знаем и наистина може да й трябват пари за нещо важно като здравето. Не си спомням дали съм казала обидна дума за нея, но определено мнението ми за нея е лошо. Защото една жена на близо 60 трябва да притежава достойнство и достолепност (според моите лични разбирания), а тя се унижи като прие да е галеница и сама сгази достойнството си. Ако не беше приела, пак щеше да си вземе хонорара, но нямаше да даде толкова причини да не я харесват хората.
Следя нещата от 6-та тема и затова не за всичко се обаждам, наясно съм, че има неща, които съм пропуснала и всеки си има причина за думите си:)
Благодаря ти за пожеланията и това го казвам съвсем искрено:)

Съгласна съм, че не е идеален пример за достолепие. Явно си е гледана жена, явно е научена да я обгрижват, да се "къта". Това си е тя. На мен това изобщо не ми пречи. В смисъл - едно тв предаване, малко сантиментални въздишки от детството ми и толкова. Но тук се изля по неин адрес толкова "саркастизъм" (по Рени), че е страшно. Една жена на 60 години, която с нищо друго няма допир с теб, освен, че я гледаш няколко минути на екрана (и й плащаш индиректно хонорара чрез рекламите) да е "задник", да е "кошница", да е ох, не ги запомних всички... Но забележи - когато аз се включа по този модел с постове за любимците - тогава аз съм трол.... Значи, за "наш'те" - само хубаво! За онез "другите" ... (включително се плю по Ернестина, Емил, Алекс Сърчаджиева, децата на популярните (като група изобщо!), Халваджияновите...)... А бе събирам аз от плюнките и хвърлям наобратно, но просто броя часовете до края на този ужас и искам да няма повече сезони. Искам да няма причина повече да се събират 200-300 човека на едно място тук и да генерират такива количества (ти го наречи!)...
Явно този, да го наречем, конфликт има дълга предистория. Но виж колко нормален и добър разговор се получи сега. Съгласявам се с някои неща, които казваш, както и ти. Може би сарказцизмът (пфу, че сложно), който използваш е един от катализаторите (само предполагам).

Между другото и Ути вчера измисли подобна дума- мъжкарщина май беше.

# 1 550
  • Тра-ла-ла
Участниците по Радой Ралин:

Христо: (предложение на smileys)
Горната глава мъдрува,
ала долната лудува.

Ирина: (предложение на smileys)
Де да иде врана —
все посрана...

Миглена: (предложение на Pipi_)
Кой постъпва честно,
не живее лесно

Кака Лили: (предложение на Pipi_)
Болна Божка за кокошка.

За цялата група интелигенти: „Думба-лумба два дни, а година — гладни.“

# 1 551
Радвам се, че Ирина излезе снощи. И за Лили се радвам, че я няма в къщата. Сега ще има възможност да покажат поне малко от характерите и на останалите.
Снощи ми направи впечатление, че Ема не знаеше значението на безгръбначен. Та се замислих за отговора на засукания въпрос на Глория  дали не е ползвала жокер от приятел, това ако въпросите им ги задават предварително.
Цитат
....и искам да няма повече сезони. Искам да няма причина повече да се събират 200-300 човека на едно място тук и да генерират такива количества (ти го наречи!)...

Що пък да не се събират - къде другаде човек ще си изхвърля отрицателните емоции и ще се прави на психолог. Колко народ пророкува какво ще се случи, то не се случи де, ама те пак продължават да си вярват, че много добре разбират от характери.

Не знае, разбира се. Услужливо и е казано какво да отговори. Нали продуцентът иска звиздъ да я изкарат? Нищо лично, просто бизнес...  Sick

А, да, пророчествата са другия традиционен похват, дет се вика, от Магурата още можем да сме сигурни, че звездите им го говорят. Между другото - ходили ли сте в уникалната Магура? До хилядолетните рисунки на пра-човеците са натряскани... какво???... картинки на полови органи, именца (по едно име само, като на пивиците, да ги помнят лесно хората)... От зората на чалгата още....Било останало неохраняемо и след чака-рака купончета - там е бил е.алника...  Когато другарката пивица Рена пееше за любов и още нещо, а Емата караша първа бременност.... Е, от тогава.... Понеже е форум за майки - ако ще си водите децата да разгледат Магурата, заведете ги преди да започнат да четат и разбират нецензурни картинки... Нищо лично, просто ЧАЛГА.....  Sick Sick Sick

# 1 552
  • Испания

Горната глава мъдрува,
ала долната лудува.

Де да иде врана —
все посрана...

Кой постъпва честно,
не живее лесно

Болна Божка за кокошка.

+ Михов: От което се мъдър срамува,
с него луд се надува.

РорИ: Не го бива
ни за слива.

Лара: Кой е прост,
бива мост.

# 1 553
Мари, не оспорвам причините й, със сигурност си има, наистина не знаем и наистина може да й трябват пари за нещо важно като здравето. Не си спомням дали съм казала обидна дума за нея, но определено мнението ми за нея е лошо. Защото една жена на близо 60 трябва да притежава достойнство и достолепност (според моите лични разбирания), а тя се унижи като прие да е галеница и сама сгази достойнството си. Ако не беше приела, пак щеше да си вземе хонорара, но нямаше да даде толкова причини да не я харесват хората.
Следя нещата от 6-та тема и затова не за всичко се обаждам, наясно съм, че има неща, които съм пропуснала и всеки си има причина за думите си:)
Благодаря ти за пожеланията и това го казвам съвсем искрено:)

Съгласна съм, че не е идеален пример за достолепие. Явно си е гледана жена, явно е научена да я обгрижват, да се "къта". Това си е тя. На мен това изобщо не ми пречи. В смисъл - едно тв предаване, малко сантиментални въздишки от детството ми и толкова. Но тук се изля по неин адрес толкова "саркастизъм" (по Рени), че е страшно. Една жена на 60 години, която с нищо друго няма допир с теб, освен, че я гледаш няколко минути на екрана (и й плащаш индиректно хонорара чрез рекламите) да е "задник", да е "кошница", да е ох, не ги запомних всички... Но забележи - когато аз се включа по този модел с постове за любимците - тогава аз съм трол.... Значи, за "наш'те" - само хубаво! За онез "другите" ... (включително се плю по Ернестина, Емил, Алекс Сърчаджиева, децата на популярните (като група изобщо!), Халваджияновите...)... А бе събирам аз от плюнките и хвърлям наобратно, но просто броя часовете до края на този ужас и искам да няма повече сезони. Искам да няма причина повече да се събират 200-300 човека на едно място тук и да генерират такива количества (ти го наречи!)...
Явно този, да го наречем, конфликт има дълга предистория. Но виж колко нормален и добър разговор се получи сега. Съгласявам се с някои неща, които казваш, както и ти. Може би сарказцизмът (пфу, че сложно), който използваш е един от катализаторите (само предполагам).

Между другото и Ути вчера измисли подобна дума- мъжкарщина май беше.

Той ми е основното оръжие.  Peace Нали виждаш как се вдига веднага предпазният щит на игнора?  Joy Joy

# 1 554
# 1 555
  • Испания

Горната глава мъдрува,
ала долната лудува.

Де да иде врана —
все посрана...

Кой постъпва честно,
не живее лесно

Болна Божка за кокошка.

+ Михов: От което се мъдър срамува,
с него луд се надува.

РорИ: Не го бива
ни за слива.

Лара: Кой е прост,
бива мост.

Рени: По е лоша простотията
и от лошотията.

Емануела: На чуждите за доброто
строшиха ми реброто.

# 1 556
  • Тра-ла-ла
Ути:
Наметнал пушка
на гола гушка.

Рени:
Що ти сбере задница,
туй ще ти е надница…

Рени: (предложение на smileys)
По е лоша простотията
и от лошотията.

Михов: (предложение на smileys)
От което се мъдър срамува,
с него луд се надува.

Христо:
Не го бива
ни за слива.

# 1 557
Еха, добре сте ги накъдрили римите. Бравос, бравос...доволна съм..седнете, 6 +

# 1 558
Мисля си дали Иринкиния да е набрал смелост и да е решил да счупи оковите, и заради това Иринка да драпа да си намери работа, че три/четири деца се гледат трудно.

# 1 559
За честта на един мъж  ooooh!
Този човек да вземе сам да си ограничи пиенето, не му е виновна Емануела за палавите ръчички. То не беше нужно, тя да ни го казва - сами го видяхме  Crazy

Пък ББ, можеше сега да не ни увещава колко "благороден" е В. Михов, ако не беше пускал пияните му изцепки

Общи условия

Активация на акаунт