VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 346
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 575
Скрит текст:
Скрит текст:
Радвам се, че Ирина излезе снощи. И за Лили се радвам, че я няма в къщата. Сега ще има възможност да покажат поне малко от характерите и на останалите.
Снощи ми направи впечатление, че Ема не знаеше значението на безгръбначен. Та се замислих за отговора на засукания въпрос на Глория  дали не е ползвала жокер от приятел, това ако въпросите им ги задават предварително.
Цитат
....и искам да няма повече сезони. Искам да няма причина повече да се събират 200-300 човека на едно място тук и да генерират такива количества (ти го наречи!)...

Що пък да не се събират - къде другаде човек ще си изхвърля отрицателните емоции и ще се прави на психолог. Колко народ пророкува какво ще се случи, то не се случи де, ама те пак продължават да си вярват, че много добре разбират от характери.

Не знае, разбира се. Услужливо и е казано какво да отговори. Нали продуцентът иска звиздъ да я изкарат? Нищо лично, просто бизнес...  Sick

А, да, пророчествата са другия традиционен похват, дет се вика, от Магурата още можем да сме сигурни, че звездите им го говорят. Между другото - ходили ли сте в уникалната Магура? До хилядолетните рисунки на пра-човеците са натряскани... какво???... картинки на полови органи, именца (по едно име само, като на пивиците, да ги помнят лесно хората)... От зората на чалгата още....Било останало неохраняемо и след чака-рака купончета - там е бил е.алника...  Когато другарката пивица Рена пееше за любов и още нещо, а Емата караша първа бременност.... Е, от тогава.... Понеже е форум за майки - ако ще си водите децата да разгледат Магурата, заведете ги преди да започнат да четат и разбират нецензурни картинки... Нищо лично, просто ЧАЛГА.....  Sick Sick Sick

Сега, малко ти  е неточна информацията. Галерията с истинските рисунки е затворена отдавна. около тях са рисувани петолъчки и тем подобни комунистически символи, останали от събирания на другарите от онова време.
Има друга галерия, където са копирани, там имало някакви нецензурни неща рисувани. Които не съм видяла с очите си, понеже при посещението ни там, галерията с рисунките беше затворена, пускаха срещу заплащане и нямаше никой желаещ да ги види.
П.П. Информацията я имам от приятел - журналист, който е от онзи край.

Абсолютно точна ми е информацията, Пипи. От точно преди 2 лета. Документирана със снимки. С екскурзовод се разходих из цялата пещера. Петолъчки няма. Има по много от другото, което описах. И лично екскурзоводът разказа, че са точно от зората на чалгата. Да не се повтарям... Само да понатъртя - че ей до това води простотията на Рени и Емануела... Срам за Миглена, че подкрепя това като начин на живот.

Онази галерия, истинската е затворена, за да се съхранят рисунките. Пускат в другата, с копираните. Там са и въпросните фалоси и чудесии.
Не искам да оправдая тая простотия, но ти пък откъде си сигурна, че точно чалгата и в частност Емануела са виновни за тях?
 Че надписа хикс, игрек и още една буква си съществува по нашите земи още мноооооого преди чалгата, бре моме.

# 1 576
"Болна Божка за кокошка"
Познахте ли я?  Wink Mr. Green

Кака ти Лили.

А тази позна ли я?

Наметнал пушка
на гола гушка.

Това е Мари. Joy

# 1 577
Скрит текст:
Мари, не оспорвам причините й, със сигурност си има, наистина не знаем и наистина може да й трябват пари за нещо важно като здравето. Не си спомням дали съм казала обидна дума за нея, но определено мнението ми за нея е лошо. Защото една жена на близо 60 трябва да притежава достойнство и достолепност (според моите лични разбирания), а тя се унижи като прие да е галеница и сама сгази достойнството си. Ако не беше приела, пак щеше да си вземе хонорара, но нямаше да даде толкова причини да не я харесват хората.
Следя нещата от 6-та тема и затова не за всичко се обаждам, наясно съм, че има неща, които съм пропуснала и всеки си има причина за думите си:)
Благодаря ти за пожеланията и това го казвам съвсем искрено:)
Съгласна съм, че не е идеален пример за достолепие. Явно си е гледана жена, явно е научена да я обгрижват, да се "къта". Това си е тя. На мен това изобщо не ми пречи. В смисъл - едно тв предаване, малко сантиментални въздишки от детството ми и толкова. Но тук се изля по неин адрес толкова "саркастизъм" (по Рени), че е страшно. Една жена на 60 години, която с нищо друго няма допир с теб, освен, че я гледаш няколко минути на екрана (и й плащаш индиректно хонорара чрез рекламите) да е "задник", да е "кошница", да е ох, не ги запомних всички... Но забележи - когато аз се включа по този модел с постове за любимците - тогава аз съм трол.... Значи, за "наш'те" - само хубаво! За онез "другите" ... (включително се плю по Ернестина, Емил, Алекс Сърчаджиева, децата на популярните (като група изобщо!), Халваджияновите...)... А бе събирам аз от плюнките и хвърлям наобратно, но просто броя часовете до края на този ужас и искам да няма повече сезони. Искам да няма причина повече да се събират 200-300 човека на едно място тук и да генерират такива количества (ти го наречи!)...

Мари, явно нищо не си разбрала...
Колкото хора, толкова характери на този свят. Не сме всички еднакви. За един едно е добро, за друг - друго, за трети - трето. Коментиращите характерите в ББ ги пречупват през собствените си характери и мироглед. И това, което виждаш като цяло, е допирните точки на гледащите и коментиращите. Кои неща се харесват най-масово и кои - не. От този експеримент в ББ, може да се направят изводи не само за участниците, а и за аудиторията. И когато видиш, че дадени черти от даден характер масово не се харесват, виждаш реалното положение на света в момента. Конкретно за Лили - съвременните жени не са като нея, не я разбират. Защо? Ами защото не са обгрижвани и глезени от мъжете си, защото са "еманципирани" до степен осакатяване на женствеността им. Съвременните мъже не са мъжете от миналото. Затова не се сърди на коментиращите - те живеят живот, различен от този на Лили и, което е по-важното НЕ МОГАТ да я разберат. Едно, защото са по-млади и второ - защото дори през ум не им минава, че има и друг начин на живот - по-нежен, по-грижовен, по-женствен, по-малко стресов.

Оле, Делта, чак ме е страх да ти харесам поста, но ако не е капан - да, прекрасно го каза с думи. В тази връзка да набутам и тук любимия ми предмет - историята. Та, не разбирал народът защо раждала пред 50 човека кралицата, защо се задушавала от липса на въздух при толкова зяпачи в спалнята, а бе, някакви утробни историйки, разбираш ли, някакви дамски глезотии сега - как и къде да родиш, пък какво да ядеш, пък да ти мият крачетата, дясната шия и т.н., та за по-лесно - вместо да разбереш - хоп! гилотинка... Упс, сори - злостно клюкарене, памфлет, карикатура, анонимни писма, безброй псувни и т.н. и хоп! гилотинка... 

# 1 578
Ето и за Ренито:

По е лоша простотията
и от лошотията.

# 1 579
Явно наистина има нещо, което не разбирам покрай Лили или генерално бъркам с начина, по който изразявам мислите си. Без ирония ще помоля някой да ми обясни връзката между това да си глезена от мъжа си и това да не проявиш достойнство в предаване за характери.
Доста по-млада съм от Лили, но съща като нея се радвам на внимание и грижа от мъжа си, който ми държи палтото, отваря ми бутилки и ми налива в чашата, отговаря ми с "Да,моля" на въпроси дали иска нещо, пали огън на плажа в най-големия пек, 'щото неговата глезана обича топло кафе, а не студено и т.н.
Но къде тук е причината да се лишиш от възможността да се погледнеш отстрани, да излезеш на равна "битка", да застанеш наравно с другите и да се откажеш от един статут, който не ти го дава мъжът ти, а един тайнствен глас. И който статут между другото малко или много целеше осмиването ти. Как с достойнство приемаш "ББ няма да позволи и косъм да падне от жлъчката ти"?

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 15:51 от Frangipani

# 1 580
  • Испания
Да не говорим, че и минералната вода сама си отварям.  Crossing Arms

Егати! Как ме разочарова!  ooooh! Даже няколко косъма паднаха от жлъчката ми.  Sad

Blush Съжалявам!!!  Blush

А кога е финалът?  Thinking

Предстои да разберем в събота.  smile3502

# 1 581
Ето и за другата "кака" Лара, защото тя не е лоша, ама е много гладна и затова такива ги сътвори...

Познавам доброто,
но ми липсва среброто.

# 1 582
Но къде тук е причината да се лишиш от възможността да се погледнеш отстрани, да излезеш на равна "битка", да застанеш наравно с другите и да се откажеш от един статут, който не ти го дава мъжът ти, а един тайнствен глас. И който статут между другото малко или много целеше усмиването ти. Как с достойнство приемаш "ББ няма да позволи и косъм да падне от жлъчката ти"?

Ха, де?  Thinking

# 1 583
И за Христо се е погрижил бай Радой:

Не го бива
ни за слива.

# 1 584
За всички мили и безработни "вип"-персони, които ни разсмиваха с простотията и натегачеството си през този сезон:

Без пари чиляк
сам на себе враг.

# 1 585
Скрит текст:
Скрит текст:
Радвам се, че Ирина излезе снощи. И за Лили се радвам, че я няма в къщата. Сега ще има възможност да покажат поне малко от характерите и на останалите.
Снощи ми направи впечатление, че Ема не знаеше значението на безгръбначен. Та се замислих за отговора на засукания въпрос на Глория  дали не е ползвала жокер от приятел, това ако въпросите им ги задават предварително.
Цитат
....и искам да няма повече сезони. Искам да няма причина повече да се събират 200-300 човека на едно място тук и да генерират такива количества (ти го наречи!)...

Що пък да не се събират - къде другаде човек ще си изхвърля отрицателните емоции и ще се прави на психолог. Колко народ пророкува какво ще се случи, то не се случи де, ама те пак продължават да си вярват, че много добре разбират от характери.

Не знае, разбира се. Услужливо и е казано какво да отговори. Нали продуцентът иска звиздъ да я изкарат? Нищо лично, просто бизнес...  Sick

А, да, пророчествата са другия традиционен похват, дет се вика, от Магурата още можем да сме сигурни, че звездите им го говорят. Между другото - ходили ли сте в уникалната Магура? До хилядолетните рисунки на пра-човеците са натряскани... какво???... картинки на полови органи, именца (по едно име само, като на пивиците, да ги помнят лесно хората)... От зората на чалгата още....Било останало неохраняемо и след чака-рака купончета - там е бил е.алника...  Когато другарката пивица Рена пееше за любов и още нещо, а Емата караша първа бременност.... Е, от тогава.... Понеже е форум за майки - ако ще си водите децата да разгледат Магурата, заведете ги преди да започнат да четат и разбират нецензурни картинки... Нищо лично, просто ЧАЛГА.....  Sick Sick Sick

Сега, малко ти  е неточна информацията. Галерията с истинските рисунки е затворена отдавна. около тях са рисувани петолъчки и тем подобни комунистически символи, останали от събирания на другарите от онова време.
Има друга галерия, където са копирани, там имало някакви нецензурни неща рисувани. Които не съм видяла с очите си, понеже при посещението ни там, галерията с рисунките беше затворена, пускаха срещу заплащане и нямаше никой желаещ да ги види.

Абсолютно точна ми е информацията, Пипи. От точно преди 2 лета. Документирана със снимки. С екскурзовод се разходих из цялата пещера. Петолъчки няма. Има по много от другото, което описах. И лично екскурзоводът разказа, че са точно от зората на чалгата. Да не се повтарям... Само да понатъртя - че ей до това води простотията на Рени и Емануела... Срам за Миглена, че подкрепя това като начин на живот.

Онази галерия, истинската е затворена, за да се съхранят рисунките. Пускат в другата, с копираните. Там са и въпросните фалоси и чудесии.
Не искам да оправдая тая простотия, но ти пък откъде си сигурна, че точно чалгата и в частност Емануела са виновни за тях?
 Че надписа хикс, игрек и още една буква си съществува по нашите земи още мноооооого преди чалгата, бре моме.

Баш истинската галерия гледах, Пипи. Имах и карта на всички ниши със себе си, имах и екскурзовод, който ни показа цялата пещера, с оригиналните рисунки. С кабелите на осветлението, които са палени, за да се сгреят дащните мадами и на една стена е оригиналът, а до него на 2 метра е плесната въпросната простотия (не една, а много и навсякъде). Баш затворената галерия гледахме. И лично от охраната, екскурзовода и касиерката чухме, че ресторантът е работел (долу, на паркинга), имало е чака-рака и като потрябва (да употребя ли отново грозната, но иначе подходяща дума?) е.....к, хоп - имало е къде. Затворено е за масовия посетител, за да се опази някак си, но всичко си седи вътре - не са премахнати простотиите от зората на чалгата. А как това е свързано с Емиту - всеки, който промотира тази простотия, явява се неин продължител и живее, себеизразявайки се с песни от рода "Духай, пари" има вина. Така мисля аз.

# 1 586
Благородният джентълмен Михов с нови изцепки  Sick. На него и на Ути явно им олеква на душичките когато си излеят агресията върху някоя жена, а в този сезон Емануела се превърна в нещо като боксова круша. Мъже та дрънкат Stop

# 1 587
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Цитат

Баш истинската галерия гледах, Пипи. Имах и карта на всички ниши със себе си, имах и екскурзовод, който ни показа цялата пещера, с оригиналните рисунки. С кабелите на осветлението, които са палени, за да се сгреят дащните мадами и на една стена е оригиналът, а до него на 2 метра е плесната въпросната простотия (не една, а много и навсякъде). Баш затворената галерия гледахме. И лично от охраната, екскурзовода и касиерката чухме, че ресторантът е работел (долу, на паркинга), имало е чака-рака и като потрябва (да употребя ли отново грозната, но иначе подходяща дума?) е.....к, хоп - имало е къде. Затворено е за масовия посетител, за да се опази някак си, но всичко си седи вътре - не са премахнати простотиите от зората на чалгата.

Щот малко са храстите из района, та на височайшите гости са им оставили отворена пещерата и точно галерията с оригиналните рисунки, за когато им потрябва е.ане... Ами да са я охранявали бе, една врата да са сложили на тази галерия, както си пазят и заключват виното из пещерата... То пещерата е най-удобна за таквизи работи - топло, хубаво и нема къде да са подхлъзнеш да се утрепеш...  Crazy

# 1 588
На лайфа всъщност Лили намекна,че е питала ББ какво ще стане,ако не си даде имунитета и е получила отговор,че зрителите ще решат.Това я е подлъгало да не си даде имунитета.Поорязали са кадрите и ние не сме видели цялата дискусия.Аз също мисля,че трябваше да го направи,още повече че ББ тактично и даде жокер като говореше за справедливост..Но,тя дори когато имаше предложение да я махнат от моминациите, предложи да я  финишират като ПОЧЕТЕН участник Wink.Тя самата на сериозно се е възприела за по-специална от всички останали,а почести за какво трябва да отдаваме не се знае Wink

# 1 589
Ходих да погледам малко бай брадър и се смях със сълзи..нищо, че са ми окосмени очите.
връщам се, гледам пак храните тролове, скрол, скрол...отивам да позяпам още, зер, светът е оцелял, защото се е смял Laughing Laughing

Не чета и постовете, с които се отговаря на трола Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт