Снощи ми направи впечатление, че Ема не знаеше значението на безгръбначен. Та се замислих за отговора на засукания въпрос на Глория дали не е ползвала жокер от приятел, това ако въпросите им ги задават предварително.
Що пък да не се събират - къде другаде човек ще си изхвърля отрицателните емоции и ще се прави на психолог. Колко народ пророкува какво ще се случи, то не се случи де, ама те пак продължават да си вярват, че много добре разбират от характери.
Не знае, разбира се. Услужливо и е казано какво да отговори. Нали продуцентът иска звиздъ да я изкарат? Нищо лично, просто бизнес...

А, да, пророчествата са другия традиционен похват, дет се вика, от Магурата още можем да сме сигурни, че звездите им го говорят. Между другото - ходили ли сте в уникалната Магура? До хилядолетните рисунки на пра-човеците са натряскани... какво???... картинки на полови органи, именца (по едно име само, като на пивиците, да ги помнят лесно хората)... От зората на чалгата още....Било останало неохраняемо и след чака-рака купончета - там е бил е.алника... Когато другарката пивица Рена пееше за любов и още нещо, а Емата караша първа бременност.... Е, от тогава.... Понеже е форум за майки - ако ще си водите децата да разгледат Магурата, заведете ги преди да започнат да четат и разбират нецензурни картинки... Нищо лично, просто ЧАЛГА.....

Сега, малко ти е неточна информацията. Галерията с истинските рисунки е затворена отдавна. около тях са рисувани петолъчки и тем подобни комунистически символи, останали от събирания на другарите от онова време.
Има друга галерия, където са копирани, там имало някакви нецензурни неща рисувани. Които не съм видяла с очите си, понеже при посещението ни там, галерията с рисунките беше затворена, пускаха срещу заплащане и нямаше никой желаещ да ги види.
П.П. Информацията я имам от приятел - журналист, който е от онзи край.
Абсолютно точна ми е информацията, Пипи. От точно преди 2 лета. Документирана със снимки. С екскурзовод се разходих из цялата пещера. Петолъчки няма. Има по много от другото, което описах. И лично екскурзоводът разказа, че са точно от зората на чалгата. Да не се повтарям... Само да понатъртя - че ей до това води простотията на Рени и Емануела... Срам за Миглена, че подкрепя това като начин на живот.
Онази галерия, истинската е затворена, за да се съхранят рисунките. Пускат в другата, с копираните. Там са и въпросните фалоси и чудесии.
Не искам да оправдая тая простотия, но ти пък откъде си сигурна, че точно чалгата и в частност Емануела са виновни за тях?
Че надписа хикс, игрек и още една буква си съществува по нашите земи още мноооооого преди чалгата, бре моме.

Даже няколко косъма паднаха от жлъчката ми. 
Съжалявам!!!