VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 324
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Испания
На лайфа всъщност Лили намекна,че е питала ББ какво ще стане,ако не си даде имунитета и е получила отговор,че зрителите ще решат.Това я е подлъгало да не си даде имунитета.Поорязали са кадрите и ние не сме видели цялата дискусия.Аз също мисля,че трябваше да го направи,още повече че ББ тактично и даде жокер като говореше за справедливост..Но,тя дори когато имаше предложение да я махнат от моминациите, предложи да я  финишират като ПОЧЕТЕН участник Wink.Тя самата на сериозно се е възприела за по-специална от всички останали,а почести за какво трябва да отдаваме не се знае Wink

Ама как ще я махат от моминациите, като е видна мома тя, а?  Peace Hug

# 1 591
Добре че е Радой Ралин да ви научи да епиграмствате с неговите епиграми...
Хех, свършиха ви собствените думички, изчерпа се ресурсът, почнахме копи-пейст от гугъл.

Пак е нещо, де - ето може и Емиту и Рениту да понаучат що е епиграма. А ако се научат и да го използват на място - ох, мамини златни...

Днешния ден ще го пиша в графа "урок по литература". Ако ме изпитате и мене на дъската - ще ви изрецитирам стихотворение от Пеньо Пенев, там едно за другите, за себе си, не вярвай никога на хората, че хората са много зли, и т.н. и т.н.... Хайде, сега, в гугъл - да потърсите. Споко - цинизъм има. Иначе няма да ви го предлагам на изискания ви вкус.... И някоя картинка да сложите също. Днес е много постно откъм картинки...  Mr. Green

# 1 592
Ходих да погледам малко бай брадър и се смях със сълзи..нищо, че са ми окосмени очите.

Ми смени я тая хавлия, де. Mr. Green

Не чета и постовете, с които се отговаря на трола Sunglasses

И аз така. Peace

# 1 593
Ирина не ми е изпрала другата хавлия Peace

# 1 594
Чакам финала, само за да се отърва от Мари  Crazy
Не съм слушала песни на Емануела или Рени, не бих ги слушала по никаква причина, но на Мари явно са й повлияли и нивото пада ли, пада
Дъното на дъната, човееек ! Crazy

# 1 595
В моменти като този наистина съжалявам, че няма функция 'игнорирай потребител'. Много е лошо, когато не разбираш, че отдавна е трябвало да спреш да се излагаш и вместо това започваш да го правиш с особено и нездраво настървение.

Като заговорихме за женственост и се сетих как Гло беше гушнала ножа  hahaha

# 1 596
  • София
Не мога изобщо да чета днес, това момиче не знам на какви вещества е, но е страшно.

# 1 597
Ами спрете да й обръщате внимание. Просто е!

# 1 598
Явно наистина има нещо, което не разбирам покрай Лили или генерално бъркам с начина, по който изразявам мислите си. Без ирония ще помоля някой да ми обясни връзката между това да си глезена от мъжа си и това да не проявиш достойнство в предаване за характери.
Доста по-млада съм от Лили, но съща като нея се радвам на внимание и грижа от мъжа си, който ми държи палтото, отваря ми бутилки и ми налива в чашата, отговаря ми с "Да,моля" на въпроси дали иска нещо, пали огън на плажа в най-големия пек, 'щото неговата глезана обича топло кафе, а не студено и т.н.
Но къде тук е причината да се лишиш от възможността да се погледнеш отстрани, да излезеш на равна "битка", да застанеш наравно с другите и да се откажеш от един статут, който не ти го дава мъжът ти, а един тайнствен глас. И който статут между другото малко или много целеше осмиването ти. Как с достойнство приемаш "ББ няма да позволи и косъм да падне от жлъчката ти"?

А защо да спори? Тя просто е много глезена жена. Честно казано, малко й завиждам. Но като цяло - както ти не я разбираш, така и тя не те (ги, ни, ви) разбира. Peace Всеки има право да разбере каквото и както си иска. Hug Лили се превърна в отрицателен характер точно поради това, че много хора не разбират как една жена може да е била ТОЛКОВА ГЛЕЗЕНА в живота си. Ми явно може (постигнала си е нейната дума да е закон в нейния свят)... Simple Smile

# 1 599
Не мога изобщо да чета днес, това момиче не знам на какви вещества е, но е страшно.

Наистина темата трудно се чете - опитвам се да игнорирам определени постове, но не винаги гледам името/аватара на списващия и се зачитам в тази досада... Tired

# 1 600
Ми интересното е, че тя е била глезена, о за какво й е било да се показва сега и да напомня за себе си
Може би за пари? Тогава каквото  да пишем, тя ще е доволна, че си взела хонорара и няма да й пука...дано поне тя не си възражда кариерата

# 1 601
Да, трудно ми е да я разбера, до степен на невъзможност. Да чакам някой да ми отвори шишенцето с вода?!? Тя в кухнята беше цяло бедствие! Аз не бих се гордяла, че и двете ми ръце са в задника. Това на всичкото отгоре те поставя в една абсолютна зависимост от друг човек, на който вероятно ще му писне в даден момент.

# 1 602
А защо да спори? Тя просто е много глезена жена. Честно казано, малко й завижам. Но като цяло - както ти не я разбираш, така и тя не те (ги, ни, ви) разбира. Peace Всеки има право да разбере каквото и както си иска. Hug Лили се превърна в отрицателен характер точно поради това, че много хора не разбират как една жена може да е била ТОЛКОВА ГЛЕЗЕНА в живота си. Ми явно може (нейната дума да е закон в нейния свят)... Simple Smile

Тя не е глезена, тя има нужда от асистент, за да живее. Здрава-права жена, не е престаряла, не е осакатена.  Това не е за възхищение, за срам е  hahaha
Както написах, познавам такива жени, у мен будят само презрение и ме напушват на смях. Особено пък и щом семейството им ги отглежда такива, става страшно. Какво правим, като няма наличен роднина да ни глези? Някой с нещо ни е длъжен, може би.
Но да не се вживявам, всеки с мнението си.

Иначе и аз съм от групата, симпатизираща на Миглена. Жена с остър ум, с чувство за справедливост, с вътрешен баланс. Мога само да й се възхищавам и да се уча от нея. Не знам по какви критерии някой може да я определи като чалгарка. Човек може да има всякакви приятели и да умее да общува с различни хора. Това го прави широко скроен, а не чалгар.

# 1 603
Явно наистина има нещо, което не разбирам покрай Лили или генерално бъркам с начина, по който изразявам мислите си. Без ирония ще помоля някой да ми обясни връзката между това да си глезена от мъжа си и това да не проявиш достойнство в предаване за характери.
Доста по-млада съм от Лили, но съща като нея се радвам на внимание и грижа от мъжа си, който ми държи палтото, отваря ми бутилки и ми налива в чашата, отговаря ми с "Да,моля" на въпроси дали иска нещо, пали огън на плажа в най-големия пек, 'щото неговата глезана обича топло кафе, а не студено и т.н.
Но къде тук е причината да се лишиш от възможността да се погледнеш отстрани, да излезеш на равна "битка", да застанеш наравно с другите и да се откажеш от един статут, който не ти го дава мъжът ти, а един тайнствен глас. И който статут между другото малко или много целеше осмиването ти. Как с достойнство приемаш "ББ няма да позволи и косъм да падне от жлъчката ти"?

А защо да спори? Тя просто е много глезена жена. Честно казано, малко й завиждам. Но като цяло - както ти не я разбираш, така и тя не те (ги, ни, ви) разбира. Peace Всеки има право да разбере каквото и както си иска. Hug Лили се превърна в отрицателен характер точно поради това, че много хора не разбират как една жена може да е била ТОЛКОВА ГЛЕЗЕНА в живота си. Ми явно може (постигнала си е нейната дума да е закон в нейния свят)... Simple Smile
Дааа, съгласна съм, че всеки съди според себе си и взаимно най-вероятно няма да се разберем. Не ме учудва, това че е ТОЛКОВА ГЛЕЗЕНА, а по-скоро се чудя тя не долови ли иронията в "косъм няма да падне от жлъчката ти". Може би аз съм прекалено горделива и оттам изхождам за заключенията си. Моята гордост не би ми позволила да се подиграват със заболяванията ми или пък да смятам, че светът ми дължи нещо. По-скоро тук ни е различието с Лили, отколкото на база гледана и глезена:)

# 1 604
Така като се замислих, Ирина би могла да стане българската Марта Стюарт - кралицата на домакините. Даже и двете са зодия Лъв. Остава Ирина да започне да издава книги за готвене, чистене, шиене, плетене, градинарство, гледане на деца, да води собствено шоу и готово.

Общи условия

Активация на акаунт