VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 294
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 680
Иначе и аз съм от групата, симпатизираща на Миглена. Жена с остър ум, с чувство за справедливост, с вътрешен баланс. Мога само да й се възхищавам и да се уча от нея. Не знам по какви критерии някой може да я определи като чалгарка. Човек може да има всякакви приятели и да умее да общува с различни хора. Това го прави широко скроен, а не чалгар.

Между другото у нас по принцип "интелектуалците", които плюят "чалгата" (или поне това, което си представят за нея) са най-големите сексисти, расисти и ксенофоби.  Wink Те са абсолютно неспособни на емпатия и толерантност, нито на разбиране към различния, което влияе конкретно и върху отношението им към "чалгарите". Примерно Роро е един адски нетолерантен и груб човек, кон с капаци, но претендира, че бил с нетрадиционна сексуална ориентация и затова всички останали били длъжни да го уважават. А той, когато ги дискриминира по друг признак? Значи ако срещу него се изправи човек от някое малцинство, той ще го заплюе 100%, ама иска всички да бъдат добрички с него. Същото и с Ути - бил толерантен към интелигентните, а кучетата ги трича и обича да упражнява вербално насилие срещу жени и малки хора като Софкин. Иначе голямата претенция, че бил "толерантен". Бе, к'ва толерантност бе, простак с простак такъв!!! Мачкаш по-немощните и после претендираш, че си бил широкоскроен. И Лиляна е същата, и Ирина, и Глория и т.н. "интелигентни" участници. Гади ми се, хора!  Sick #2gunfire

# 1 681
Мигленочка Heart

http://nova.bg/vipbrother/videos/view/2016/11/08/3166/бурният-студенстски-живот-на-миглена/
Много интересни разкази. Гледах й ФБ страницата - доста пътува. Общо взето цветен живот води и има с какво да се хвали. А някои други жени от къщата се хвалят само с пране и фритюрници Mr. Green
Моля, моля - и шопинг в Италия ли беше, че не си записах. Naughty

Аутлет- 70 % , на 20 км от Барселона

# 1 682
Ето, изложих се. ooooh! Жената толкова добре обяснява на незапознатите, добре, че не хукнах веднага.

# 1 683
  • Мюнхен
Много и е удобно на Ирина да се оправдава с факта, че имала много весели моменти в къщата, но ББ е предпочел да я покаже в друга светлина. Ясно е че не може да се излъчи всичко, ясно е че ББ обича да дава на всеки някаква роля. Но факт е. че може би най-големите и запомнящи се изцепки на Ирина бяха на лайфовете.

# 1 684
Обичам анализи и направих една графика на активността на троловете тук ( забелязани от мен 3 на брой). Активността им се засилва, когато по профилите на участващите в президентски избори няма много работа и намалява и изчезва, когато там трябва да се отразява „врагът”. Не мога да кажа дали са „Клинтън” или „Тръмп”, но е очевидно, че присъствието им се определя от „служебните” им ангажименти. Препоръчвам им там да преплетат в аргументите ролята на Емануела и чалгата за вота. След което със закон да се забранят: а/ Ема да пее; б/ ние да пишем; в/ Ириниту да пере.

# 1 685
  • Варна/Лондон
Лили се измъчила, докато чела книгата

Като няма кой да ѝ я прочете.
Ако си е счупила вибратора още на първите страници, напълно ѝ вярвам. Laughing

# 1 686

Peace
Младите жени едва ли ще я разберат.....Те са свикнали да бъхтат наравно с мъжете, да се борят за всяко нещо наравно с мъжете, да пият наравно с мъжете, да псуват наравно с мъжете....
Само дето "еманципацията" скопи мъжете, та масово станаха женчовци.
Ей ги и във ВБ, само един Михов се сети за цветя, подаръци, другите "мъже" дремеха по диваните....    Laughing

Абсолютно!  У дома също не мъкна прахосмукачка, не отварям дъската за гладене, и още много други не върша. Не защото не мога, а не искам,  при наличието на мъже и то не един - аз сама жена, съм им разпределила функциите.
А не след време снахите да ме хокат.
Изобщо не го намирам това за соц. мислене или остаряло. Не искам такива "мъже" като младите - дето тати носи, мама меси да имам около себе си.
А жената  да е и жена и мъж в семейството.  Stop

Аз също не чистя с прахосмукачка, не нося тежки пазарски торби, а само по-леките. И на мен ми отварят капачката на големите бутилки мин. вода. Това не ме прави глезена. Просто някои неща не мога и не е редно да ги върша.

# 1 687
  • Испания
Алекс е облечена като годена циганка.  Rolling Eyes

Пак Тенчева.  Sick

С какво ще измерят четирите часа?

# 1 688
Омръзна ми да ни рекламират така тенденциозно Ути Close

# 1 689
Какви са тези лигавщини , които ни дават ? Ути и Ирина. Е , докога с тази майка ,бе. Sick

# 1 690
Яко ни го навират Ути в очите.

# 1 691
# 1 692
  • Испания
Реално ми се повдига от тези мутри.

# 1 693
Реално ми се повдига от тези мутри.
И тази сервилност. Една свиня плува , тези концертират. Ужасно просто.

# 1 694
досада

Общи условия

Активация на акаунт