VIP Brother 2016 - тема 9

• 320 147
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 1 890
Кажете ми какво каза Боби на Ирина вчера, че оная онемяла. Няма къде да го видя (не върви нито нова плей нито Vboxa.

# 1 891
Ей, тази Емануела Laughing.Влезе си кротко момичето в къщата и то с гадна мисия да лежи в чужди легла , след другите и ..какво се оказа? Ути тръгнал да води война с чалгата , ама води война с една личност. Крясъци , кокорене и простотии от един нереализиран актьор-готвач /чалга поведение/. Михов, извисения , опипва безпомощни жени , докато са  заети ръцете на човек , че и си мисли , че има право /чалга поведение/. Христо-сибирския гипс , ще пие за да затваря Емануелиния бар-напи се като последен алкохолик /чалга поведение/. И накрая- една чалгаджийка ,без да иска , се издигна над тъпите им претенции и ги надигра в долнопробната им игра ,без дори да си го е поставила за цел. Цялата къща и хората отвън говорят за нея- тези точно опозиционери , я направиха звезда.

# 1 892
  • Испания
Според мен това, което ни показват не е цялата сценка. Блузата на Емануела вече беше запретната отзад. Може да е минавал още 1-2 пъти около нея.

Запази го, за да го изпратиш на гнусаря.
Това не е всичко. В епизода с опипването на Емануела имаше монтирани кадри как "джентълменът" сменя батериите на няколко жени и май всичките си ги попипваше, че и нещо за еротика говореше, а след като
 Емануела го скастри, той отиде и демонстративно целуваше Надя и Рени по раменете, за да покаже, че това е нещо нормално. И те стоически издържаха. Sick

Стоически? Хилеха се като магистралки.

# 1 893
Бианка, даваш идеи за Баш Бай Брадър - да си искаш после хонорара Laughing
За тях - безплатно, щото ги харесвам.
Понеже доста изписах, когато показаха случката между Емануела и Вальо Топлото, а ми е безкрайно противна, само ще спомена пак емблематичен български филм по темата - "Маргарит и Маргарита".

# 1 894
  • Испания
Като се сетя, че свършва форматът... Много ще ми липсвате.  newsm45 Точно вие /с нЕкои изключения/.  newsm45 newsm45 newsm45

Ей ся штъ целуна по главицата.  Laughing

Мерси.  Hug Оценявам го.  Hug

# 1 895
Според мен това, което ни показват не е цялата сценка. Блузата на Емануела вече беше запретната отзад. Може да е минавал още 1-2 пъти около нея.

Запази го, за да го изпратиш на гнусаря.
Това не е всичко. В епизода с опипването на Емануела имаше монтирани кадри как "джентълменът" сменя батериите на няколко жени и май всичките си ги попипваше, че и нещо за еротика говореше, а след като
 Емануела го скастри, той отиде и демонстративно целуваше Надя и Рени по раменете, за да покаже, че това е нещо нормално. И те стоически издържаха. Sick
Ооо, те направо си му се радваха Sick Ужасно гнусно беше, не стига че не защитиха Емануела поне от женска солидарност, ами и му се предложиха направо и лиготиха ooooh!

# 1 896
Михов е свиня!  Прост,  гнусен соц кадър  #2gunfire

Ако съм на мястото на Емануела ще проуча възможността за съдебно дело или жалба до Комисията за защита от дискриминация.  Видеото е достатъчно доказателство.

Ще заплашва дъртия мизерник, ще кълне пък и Господ ще намесва. Самозабравил се нещастник.

А Рена колко е долна. ...

# 1 897
Понеже доста изписах, когато показаха случката между Емануела и Вальо Топлото, а ми е безкрайно противна, само ще спомена пак емблематичен български филм по темата - "Маргарит и Маргарита".

Години наред не можех да погледна Васил Михайлов, без да изпитам погнуса. Confused

# 1 898
Oх, подозирам, че ще ме оплюете, но красотата на Емануела е от оня тип, който вместо да вдъхновява мъжете, ги принизява и изважда най-гнусното от тях.
Може би имаш предвид, че е с вулгарна визия?
На мен Ема понякога ми прилича на Диляна Попова, а понякога на Лиз Тейлър. Каквато и да е обаче, има добро сърце и умее да преценя хората. В Къртицата беше ужасна-лигава и нагла. Сега е друга. Може би това с Динев бая е отрезвило.

Вулгарно е излъчването и поведението. Направо си е доста проста. За добродушна, добродушна е, спор няма. Ако малката ми дъщеричка иска да прилича на тази простакеса или и симпатизира, аз ще се почувствам много зле като родител.  Peace

# 1 899
  • Варна
Като се сетя, че свършва форматът... Много ще ми липсвате.  newsm45 Точно вие /с нЕкои изключения/.  newsm45 newsm45 newsm45

Ей ся штъ целуна по главицата.  Laughing

Мерси.  Hug Оценявам го.  Hug
Joy
Хахахахха ама точно в тази конфигурация нали (ала Рени титлата)

# 1 900
  • София
Това е ясно, никой няма право да те опипва. Не оправдавам тоя чичак....Но пък Емануела е доста вулгарна и предизвикателна. Еднакво ме е гнус и от нея, и от Михов.
И все пак, господ ти дал красота и сексапил, да не оставяш мъжете равнодушни и с всичко това около теб да се говори за повръщано, обарване със среден пръст и тем подобни, вместо да се "пишат поеми" и да подпалваш въображението на мъжете, кавалерското в тях.....Не знам. Гнусно е.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

За да се пишат поеми, трябва да има поети, бе скъпа...  ooooh! А тези са едни селски пръчоци, които считат, че всичко им е позволено...  ooooh!
Ето какво казва един поет за мъжете... и  мъжете :

https://www.vbox7.com/play:46af32bc&start=4

# 1 901

Точно и аз за него се сетих! Да не говорим колко  старолаврени от това време все още се подвизават като развили бизнес някакъв и си кютат по същия начин. Аз поне съм имала  нещастието да се сблъскам с няколко такива "джентълмена"  Confused

# 1 902
Предлагам следващата анкета да бъде кой трябва да се извини. Михов или Емануела. И да му се покаже на Нерезанов (горепосочения филм)

# 1 903
  • Испания
Вменяват вина гнусарите: Тенчева на Златарева, Михов на Емануела.

Толкова по-зле за вменяващите вина, че се появиха във ВБ.

# 1 904
Михов е свиня!  Прост,  гнусен соц кадър  #2gunfire

Ако съм на мястото на Емануела ще проуча възможността за съдебно дело или жалба до Комисията за защита от дискриминация.  Видеото е достатъчно доказателство.

Ще заплашва дъртия мизерник, ще кълне пък и Господ ще намесва. Самозабравил се нещастник.

А Рена колко е долна. ...
Дано изхвърчи утре, но едва ли. Водещите сериозно са се заели да му чистят имиджа (само се върнете да чуете какви думи беше подбрала Алкесандра за да опише ситуацията Confused)

Общи условия

Активация на акаунт