VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 785
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 970
Лара е започнала агитация във ФБ... Mr. Green

Lara Zlatareva
6 часа ·
Vbox7.com app
 ·
Аз подкрепям ХРИСТО на 17707! Не знам дали днес той е "Любимата звезда на България", но знам, че е ПРИЯТЕЛ и ще се радвам ако един ден децата ми искат да приличат на хора като него.

Ами много жалко. Първо, Лара има момиченца и голямото е по-умно и сдържано от нея. Второ, тези заигравки на кого да приличат децата ни от едно риалити не е наша работа. Те най- вероятно виждат самите нас и решават дали да са като нас или на другия полюс. И ще си бъдат каквито си решат- това си е техният живот. Трето, не не искам синът ми да е надут пуяк изостанал в социалното си развитие. Нека си е естествен мъжкар, па било то и с жени в тоалетната, а не да си измисля нелепи оправдателни истории след като нищо не помни. Падението на Ицо не беше в това ,че се напи като мотика или се поддаде на съблазан. Човещинка си е. Падението беше, че влезе в обяснителен режим, целящ да очерни Емануела. Ето това не приемам. Точка.

# 2 971
  • Тра-ла-ла
Що кака Лара не защитава гуруто си Ирина?! newsm78 Да не й е обидена, че си намери ново кученце Laughing

# 2 972
Що кака Лара не защитава гуруто си Ирина?! newsm78 Да не й е обидена, че си намери ново кученце Laughing
Доколкото разбирам е агитирала за гласуването на финала.

# 2 973
  • Испания
Златарева не знае какви ги плещи. Ту Глория била за пример, ту децата ѝ /момичета/ да приличат на Христо.

А въпросният актьор две думи на кръст не може да каже като хората. Като гледах днес "диалога" му с Ути...  ooooh! Досега веднъж не съм чула от Христо две нормални изречения.

# 2 974
Прошка не се ли искаше на Сирни заговезни?  newsm78

# 2 975
  • Тра-ла-ла
Ауууу, аз съм куха лейка Joy Вярно, че Ирина излезе Crazy Време ми е да си лягам

# 2 976
  • Варна
За Рени, само едно мога да кажа - "Прост умора няма ". В началото на сезона ми беше симпатична , но много се постара да се изложи, всъщност не се е старала, то и идва отвътре.

# 2 977
  • Испания
Ауууу, аз съм куха лейка Joy Вярно, че Ирина излезе Crazy Време ми е да си лягам

hug Споко!

# 2 978
Тия "приятелството" за нищо го нямат. Създават го под път и над път. Ристьо влезе, пиха по едно питие и на другия ден вече станаха приятели. hahahaЧак агитира за приятеля си. /Лара/
Рени им беше и проста и простовата до един момент. После им стана приятелка, даже Утьо взе Ренката в стаичката с Ристьо като изгониха единия старейшин.

Къде са ония 3- те тролки да ги питам какво пък свърза ГинесТа със Стрина, че не се сещам.
Чудно ми е навън Лара и ГинесТа как ще си поделят Стрина. newsm78

Утре и двете ще се бутат до нея, па ще се хванат за ръце и ще заподскачат из сцената с викове УУУти,УУУти.....Ще бъде уникално, човек!

# 2 979

Какъв бешамел - болонез!! Бъди по-стриктна, моля те!  Mr. Green

Ути от много правилно комбиниране на храните станал 150 кг . Party

# 2 980

А въпросният актьор две думи на кръст не може да каже като хората. Като гледах днес "диалога" му с Ути...  ooooh! Досега веднъж не съм чула от Христо две нормални изречения.

На мен  днес ми стана смешно, след като Ути го покани в неговите покои, Христо с влизането веднага хвана парцала и все да бърше масата...

А това дъртото пиянде до последно настояваше за извинение Confused: от Емануела, то бива наглост и безочие, та накрая за капак я нарече малоумна...

За Рена Нобела и Бъчвата каквото и да кажа, ще е малко...но успяха да ме развеселят със солената сьомга, болонезето, ужасът в очите на Ути от това кулинарно "престъпление" и реакцията на Рена... Joy

# 2 981
Аз вкъщи вече се карам на котката с "Извини се, бе! Извини се!"  Joy

# 2 982
Имайте предвид, че на финала утре едва ли ще са обичайните коментатори, а най-вероятно ще са бившите съквартиранти. Лили, Ирина, Роро, Деси, Надя и т.н., които ще зоват публиката да гласува за Ути и ще нареждат Миглена и Емануела.  Sick

# 2 983
И ще му направят мечешка услуга. Хаха, хак да му е.

# 2 984
Ако изгонените агитират за Ути и Христо, мисля, че ефектът ще е обратен. Публиката, която ги изгони, няма да ги послуша.

Не вярвам да допуснат тази грешка те да са коментатори. От сега ме отвращава тази картинка.

Общи условия

Активация на акаунт