VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 767
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 2 985
  • Испания
Ако бившите са защитници на Ути, врагове не му трябват.  Wink

# 2 986
Не вярвам да са защитници бившите, обикновено те са в публиката.

# 2 987
И аз не вярвам на Брадьра.Понеже гледах с едно око се чудех, дали първо не е била кавгата после сдобряването,но последователността май е вярна.Утре ще преговарям.
В "деня на прошка" присъства и Вальо, т.е. кадрите са били заснети в интервала събота-вторник. Peace Кавгата беше от сряда след изгонването на Михов.

# 2 988
И другите ли сезони са такова масово само омаскаряване от страна на Вип персоните? Този е първия сезон който почти гледам ..

# 2 989
Ужасно много ви изпуснах. Може ли някой да ми каже накратко какво става с Ирина след излизането й? Имаше ли справка с реалността или си фантазира още. Интересно се "спаси" от зрителите по телефона. Или да ме ориентирате около коя страница на темата да чета дискусийте, че от 200 страници не знам около кои се е случило събитието Grinning

# 2 990
Ирина, която иначе е много активна в профилите си, не е написала нито дума от 2 месеца. Сякаш се е изпарила.  Joy Сигурно излиза дегизирана от вкъщи.

# 2 991
Аз вкъщи вече се карам на котката с "Извини се, бе! Извини се!"  Joy
Добро утро! Сетих се, че "Извини се бе"!- това беше реплика на един набеден политик към нещастен журналист, като го беше приклещил пред задния вход на парламента със съмишлениците си да го бие и отърваха човека с полиция. Така че коцкара нали също се готвел за политик. Явно репетира.

# 2 992
Ирина, която иначе е много активна в профилите си, не е написала нито дума от 2 месеца. Сякаш се е изпарила.  Joy Сигурно излиза дегизирана от вкъщи.
Отишла е във Фермата на любимия си като козичка.

# 2 993
  • по пътя
То е ясно, че на фона на другите Миглена ще спечели, аз се замислих обаче,за голямото разминаване между мнението на хората, които живеят с нея и нашето отвън.Да, бих искала да пия чаша вино с нея, да си поговорим, но едва ли бих могла да живея с тази жена под един покрив newsm78 Не може толкова много хора да не я харесват в съжителство, не може да имаш четири развода и всичко да е розово. Това по повод на идеализациите тук във форума, да интелигентна, различна, но също и зла и егоистична на моменти, лишена от мекота и женственост, прекалено вербално агресивна. Кошлуков хубаво каза, колко пъти в едно изречение използва Аз. Иначе гласувах за нея, но малко се дразня като чета някакви суперлативи, като всъщност нещата са доста по-сложни при нея.

# 2 994
То е ясно, че на фона на другите Миглена ще спечели, аз се замислих обаче,за голямото разминаване между мнението на хората, които живеят с нея и нашето отвън.Да, бих искала да пия чаша вино с нея, да си поговорим, но едва ли бих могла да живея с тази жена под един покрив newsm78 Не може толкова много хора да не я харесват в съжителство, не може да имаш четири развода и всичко да е розово. Това по повод на идеализациите тук във форума, да интелигентна, различна, но също и зла и егоистична на моменти, лишена от мекота и женственост, прекалено вербално агресивна. Кошлуков хубаво каза, колко пъти в едно изречение използва Аз. Иначе гласувах за нея, но малко се дразня като чета някакви суперлативи, като всъщност нещата са доста по-сложни при нея.

Това го изяснихме вече smile3507

# 2 995
  • София
Сега изгледах снощният епизод. Рена Нобела, затвърди мнението ми че е уникално проста. Добре, че излезе. Колкото можа се изложи. И накрая, беше върха на излагацията когато говореше против Емануела. Това беше много грозна,долна, и злобна постъпка. То бива да си нагаждачка.....
Ути, гледа все по налудничево. И, понеже се храни "много" правилно за това е 150кг.  Joy Joy Joy

# 2 996
Ирина работи по проекти, хора.

Относно подкрепата за Ути, вчера имаше гласуване на чия страна сте преди началото на епизода
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/photos/a.408321869 … 305994932/?type=3

4213 за Миглена
1652 за Ути

# 2 997
Трябва да се прави разлика между различните употреби на думата "аз". За мен има значение дали ще си построиш правилно изречението и ще кажеш "Аз мисля...", "Аз никога не бих...", "Аз ще се извиня яко не съм права" или постоянно ще гърмиш "Аз се занимавам с хора с репродуктивни проблеми", "Аз съм кръгъл сирак от 25 години", "Аз съм пяла с НеЗнамСиКойСиСръбскиПевец и съм обидена че не ми дадоха Нобелова награда", "Аз съм бил с Лили Иванова" и подобни неща, които целят единствено да създадат фалшив бял имидж на особата ти. "Интелигентите" използват "аз" не по-радко, просто винаги го правят за да изтъкнат някой подбран факт за себе си, който да им създава приемлив образ.
Постоянно говорят, че не били разбрали нищо за този или онзи съквартирант, ама и не проявиха никакъв интерес да научат нещо за Боби или Миглена или Емануела. Опитаха се да ги претопят с надеждата, че тези тримата ще са пълнеж в шоуто и ще излязат първи. Когато видяха, че имат здрави вратове и не ги навеждат започнаха да изливат помия отгоре.
Всички скочиха от забележката на Миглена за детето на Ирина, но никой не помисли първо че Миглена има право на собствено мнение, второ казва го директно в очите на Ирина и трето казва го майка на 4 деца и баба с успешна кариера (авторски предавания без да е любовницата на продуцента).
Как пък не я беше срам Ирина да обяснява колко Миглена не била грижовна? Жената е родила 4 деца и ги е отгледала, не са и висяли до вчера по гърдите, сигурно по-добре от нея може да прецени колко грижовна трябва да бъде към непознати възрастни хора.
Относно разводите на Миглена - някои хора имат безброй връзки в търсене на правилния човек без да се женят, други имат колкото връзки, толкова и разводи. Миглена е с 3 развода до колкото разбрах. Познавам ужасно добри и разбрани хора с по 3 развода. Това за мен не е критерий за лични качества, даже ми става мъчно че не може да си намери истинската половинка.

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 08:50 от purpletka

# 2 998
  • София
Боби недоумява с какво ги дразни и защо така незаслужено го нападат и обиждат, затова ги пита. Явно не е общувал с толкова прости и злобни хора, и не може да разбере подобно поведение. В началото наистина се тъкмеше към групата на простаците, но ги разбра какви са и премина към "пошлостта и невежеството". Личи му, че не обича конфликти и е възпитан човек.
според мен Боби се опитваше постоянно да лавира между двете групи и не заемаше ясна позиция. Постепенно обаче му стана ясно за огромната подкрепа, която имат Меги и Ема навън и накрая застана трайно до тях. Иначе, да си споделя, че някакси много набързо изкараха Ирина, просто я прибраха, скриха я, за да се опитат поне малко да й спестят крайното унижение.

Абсолютно! През цялото време! Мен лично това много ме дразнеше, защото конформизмът не е мъжко качество... не че е и женско, де /Рени го доказа Wink/
3-тото място на Бобката му е достатъчно, щото пък останалите мъжове не са и за 18-то...  Embarassed

# 2 999
Трябва да се прави разлика между различните употреби на думата "аз". За мен има значение дали ще си построиш правилно изречението и ще кажеш "Аз мисля...", "Аз никога не бих...", "Аз ще се извиня яко не съм права" или постоянно ще гърмиш "Аз се занимавам с хора с репродуктивни проблеми", "Аз съм кръгъл сирак от 25 години", "Аз съм пяла с НеЗнамСиКойСиСръбскиПевец и съм обидина че не ми дадоха Нобелова награда", "Аз съм бил с Лили Иванова" и подобни неща, които целят единствено да създадат фалшив бял имидж на особата ти. "Интелигентите" използват "аз" не по-радко, просто винаги го правят за да изтъкнат някой подбран факт за себе си, който да им създава приемлив образ.
Постоянно говорят, че не били разбрали нищо за този или онзи съквартирант, ама и не проявиха никакъв интерес да научат нещо за Боби или Миглена или Емануела. Опитаха се да ги претопят с надеждата, че тези тримата ще са пълнеж в шоуто и ще излязат първи. Когато видяха, че имат здрави вратове и не ги навеждат започнаха да изливат помия отгоре.
Всички скочиха от забележката на Миглена за детето на Ирина, но никой не помисли първо че Миглена има право на собствено мнение, второ казва го директно в очите на Ирина и трето казва го майка на 4 деца и баба с успешна кариера (авторски предавания без да е любовницата на продуцента).
Как пък не я беше срам Ирина да обяснява колко Миглена не била грижовна? Жената е родила 4 деца и ги е отгледала, не са и висяли до вчера по гърдите, сигурно по-добре от нея може да прецени колко грижовна трябва да бъде към непознати възрастни хора.
Относно разводите на Миглена - някой хора имат безброй връзки в търсене на правилния човек без да се женят, други имат колкото връзки, толкова и разводи. Миглена е с 3 развода до колкото разбрах. Познавам ужасно добри и разбрани хора с по 3 развода. Това за мен не е критерий за лични качества, даже ми става мъчно че не може да си намери истинската половинка.
Много много добре казано Peace

Общи условия

Активация на акаунт