VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 677
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 330
Не почнаха добре Mr. Green Mr. Green

# 3 331
Естествено, че Миглена беше преднамерена и клъвна "Най-добрата майка" по мазола.  Joy Сигурно още куца.

# 3 332
То дори и по Кодекса на труда-майки с дечица под 3 г са освободени от нощен труд.Никого не защитавам.Но аз, ако бях,нямаше да си оставя детенце само,дори да е при баба,не съдя Ирина,не оправдавам Миглена,казвам просто моето решение!
Така наречените Ентелектуалци се изложиха,батето-киче  потъна,Лилето потъна,ами не ги харесвам...ужасни са...злобни,меркантилни...Но те не ме вълнуват,даже не ги забелязвям,харесвам Меги...искам да приличам на нея,има още какво да уча,въпреки,че съм 50+ Laughing

# 3 333
Проблемът беше, че Миглена си позволи да има точно такова мнение... Според Лили Миглена нямала семейство (децата й сигурно са й съквартиранти), според няколко човека Емануела не била добра майка, Жана не била добра майка и т.н. и т.н., но не може Миглена да смята, че Ирина не е добра майка, как си позволява!!! Е, аз съм на мнението на Меги... Не смятам Ирина за добра майка, тъй като нямат финансови проблеми, няма някаква сериозна причина да се отделиш от детето (децата) си за толкова дълго време...

# 3 334
Заредила съм шампанското, сега пълня хладилника с форми за лед и при победата на Миглена съседите да очакват фойерверки   Wink Laughing
Да не забравиш солената сьоНга с Болонезето.

Също така официалният анцуНг, една джиджана хванелка  Laughing и токчетата!  Naughty

# 3 335
  • Испания
Има и нещо друго. Преди години Миглена казва в интервю, че повтаря на дъщерите си, че децата до 3-годишна възраст не трябва да се отделят от майките си. Т. е. не го е казала сега за първи път и то точно да го измисли за Тенчева. И аз да бях, и аз така щях да реагирам на появата ѝ.

Също така официалният анцуНг, една джиджана хванелка  Laughing и токчетата!  Naughty

И обеци.  Wink

# 3 336
Заредила съм шампанското, сега пълня хладилника с форми за лед и при победата на Миглена съседите да очакват фойерверки   Wink Laughing
Да не забравиш солената сьоНга с Болонезето.

Вие снимате ли ме от някъде?    :35:newsm18 

# 3 337
То е ясно, че на фона на другите Миглена ще спечели, аз се замислих обаче,за голямото разминаване между мнението на хората, които живеят с нея и нашето отвън.Да, бих искала да пия чаша вино с нея, да си поговорим, но едва ли бих могла да живея с тази жена под един покрив newsm78 Не може толкова много хора да не я харесват в съжителство, не може да имаш четири развода и всичко да е розово. Това по повод на идеализациите тук във форума, да интелигентна, различна, но също и зла и егоистична на моменти, лишена от мекота и женственост, прекалено вербално агресивна. Кошлуков хубаво каза, колко пъти в едно изречение използва Аз. Иначе гласувах за нея, но малко се дразня като чета някакви суперлативи, като всъщност нещата са доста по-сложни при нея.

Толкова много хора вътре не я харесваха, защото бяха зомбирани от Ирина. А защо са слушкали Ирина, беше предположено многократно - факт е, че всеки, независим от протекциите Иванови, в някакъв момент  се изказа зле за нея - и Борислав, и Михов, и Рени, и Деси.
Не съм съгласна, че е проявила злоба, нито един скандал не беше инспириран от нея, приемаше всяка протегната, даже лицемерно, миролюбива ръка. И егоистична не е, в един момент обясняваше, как си сваля надписите от продуктите от кошницата, за да си вземат и другите. Единственият грях Миленин беше, че няма навика да си обръща и другата буза, като я ударят, а че е в състояние да ги обори вербално не мисля, че е недостатък.
И стига с тия 4 развода - не е изоставяна, тя е изоставяла, грижейки се сама за поредното дете. И не защото е хукнала подир поредния спонсор, както някои други съквартирантки, а защото е човек с принципи - не се примирява, ако нещата не вървят.  Само че сред народ, дето веруюто му е "Преклонена главица сабя не я сече", няма как да бъде оценена.

# 3 338
 smileys, извинявам се, сега го видях и нали бързам да докладвам... Joy
Ути е голямо разочарование, Михов винаги съм го смятала за кукла на конци , Христо ми е безразличен.
Но, за Ути съжалявам, че се оказа такова дребнаво, закостеняло , тясно скроено човече. Сега всичките му реклами, големи тигани, шоуменски напъвания гледам с тъга. Ех, Ути , можеше да бъдеш авторитет , а какъв се оказа. Смешко с издути бузи, клюкарка и елементарен завистливко.
БНТ , търсете свежо лице, този ще ви носи само негативи  #2gunfire

# 3 339
Има и нещо друго. Преди години Миглена казва в интервю, че повтаря на дъщерите си, че децата до 3-годишна възраст не трябва да се отделят от майките си. Т. е. не го е казала сега за първи път и то точно да го измисли за Тенчева. И аз да бях, и аз така щях да реагирам на появата ѝ.

като бивш педиатър заставам 100% зад думите ти...До 3 г майката е плътно до детето си ,после,Господ да не дава!до 7 г трябва да сме плътно с дечицата...Друг е въпросът дали животът предлага други условия,но...по възможност до край с детето!

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 16:35 от Мрънкалка

# 3 340
  • До сърцето...
   Ей сега половината ми уцели в десетката това, което и аз мисля за Ириниту /Извинете, че пак Ви връщам към нея/. Та, вика ми той: Знаеш ли за какво ще е най-идеално може да работи Ирина - шеф на погребална агенция /оплаквач/, С този монотонен, плавен,мрънкащ и трагичен глас ще разплаква и листата и тревата чак дори.

А, баш!!!

# 3 341
  • Испания
smileys, извинявам се, сега го видях и нали бързам да докладвам... Joy

Няма нищо. По-скоро репликата ми е към тези от "Блиц", не към теб.  Peace Жълтурите четат до откат форума, та затова се обръщам към тях.  Wink

# 3 342

“ Първо те игнорират, после ти се смеят, после се борят срещу теб, след това побеждаваш. „
- Махатма Ганди

Много благодаря за точното описание на Миглена!  bouquet

# 3 343
ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ -  ФИНАЛЪТ Е ДОВЕЧЕРА newsm18 newsm18 newsm18 sohappy sohappy dancing

сериозно ли??? Ама сигурна ли си, че е точно тази вечер? Петък? Ама днес ли?

Между другото няма да съм се прибеала още в 20 ч, така че на вас разчитам да ме информирате кой пръв ще усети всенародната лИбоФ довечера Wink

# 3 344
Знам,че медията е жълта, но потвърждава изказани тук съмнения. при това документално.
http://www.blitz.bg/layfstayl/megaskandal-izbukhna-chasove-predi … l_news462112.html
А добро утро! Блиц откриха топлата вода. Това си е конфликт на интересни отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт