VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 692
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 345
Миглена Ангелова наистина провокира госпожица Тенчева. Но пък последната си умира да бъде провокирана и да се захване за тази провокация. Г-ца Тенчева наистина е за съжаление и изобщо не го казвам с ирония. Тя е от тези, които ще прецакат живота си в ехидни обяснения и жалки начини да убоде опонента с най-тънко и отровно жило. И понеже няма достатъчен умствен заряд да е тънко-отмъстителна, тя се излага и после мира няма и се изяжда вътрешно.
Тежко и горко на тези, които живеят около нея. Най-страшен е неудовлетвореният човек.

# 3 346
Интересно ми е сега Боби като излезе коя златотърсачка ще го оплете в мрежите си. Дано не го излъже някоя плеймеитка  hahaha На него би му подхождало момиче от народа.

# 3 347
Какво означава момиче от народа? Телчарка, доячка, библиотекарка?
С каквито се е срещал преди, ще се среща и сега. При него промяна няма, ще си изпие задължителните чаши с шампанско на задължителните партита и животът му ще продължи както преди.

# 3 348
  • Тра-ла-ла
Ех, довечера отивам да си пълня кошничката с ядене и пиене и няма да гледам финала  Tired Весело изкарване в темата и дано победят нашите хора Hug

# 3 349
  • sofia
Предполагам, че сосът "Болонезе"на Утьо, е толкоз гаден, че Боби го е поправил със сьНга!  hahaha
Днес, очаквано, компанията, натирена от къщата беше отвратителна. С изключение на Деси и Надя, останалите бяха уникално зле!
Лара и Ирина, с фалшива веселост, Вальо с кичозен ъ....букет, Рена с опитите си да квичи по-дълга в микрофона(Айде Утииии, ихууу) и гнусният Льольо набра кураж от групата и залая...

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 17:06 от Кришка

# 3 350
Довечера ще правя спагети със сос Болонезе. Защото не искам Ути да припадне. Той нали разрешава Болонезе със спагети?

# 3 351
Цитат
...компанията, натирена от къщата...
Joy Joy Joy
Ох, представих си ги като изпаднали хитлеристки войници след войната...

# 3 352
Има и нещо друго. Преди години Миглена казва в интервю, че повтаря на дъщерите си, че децата до 3-годишна възраст не трябва да се отделят от майките си. Т. е. не го е казала сега за първи път и то точно да го измисли за Тенчева. И аз да бях, и аз така щях да реагирам на появата ѝ.

като бивш педиатър заставам 100% зад думите ти...До 3 г майката е плътно до детето си ,после,Господ да не дава!до 7 г трябва да сме плътно с дечицата...Друг е въпросът дали животът предлага други условия,но...по възможност до край с детето!

Едно е какво е хубаво. Друго е действителността. В случая на Ирина: да си оставиш децата за да търсиш себе си- може да я е грабнала някоя следродилна депресия, знаем ли. Само на когото не се е случвало , само той не знае какво е. Мен Миглена ме изуми с тия заявления в началото и "ако трябва да бъда честна",както казва Иринчето на Гала (като че ли е честна само когато се налага, а иначе си послъгва) аз си оставих детето на 2 месеца на майка ми да го гледа , за да се върна на работа и да изкарвам пари за да се издържаме. И съм сигурна, че не са една и две жените като мен. Аз съм за това да не се засягат децата- нито да им се дават примери с характери от къщата, какно ни натрапва Лара Христо, нито да съдим участниците как се отнасят с близките си в семействата си, защото не знаем.

# 3 353
Довечера ще правя спагети със сос Болонезе. Защото не искам Ути да припадне. Той нали разрешава Болонезе със спагети?

Ако нямаш и солена сьоНга да ти пратя.

# 3 354
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Предполагам, че сосът "Болонезе"на Утьо, е толкоз гаден, че Боби го е поправил със сьНга!  hahaha

Ути страшно се изложи с това си изказване за Болонезето и сьомгата. Че телешко/свинско с морски дарове си е абсолютен сърф енд търф.  Crossing Arms

# 3 355
  • Испания

Аз съм готова да гледам финала... утре.  Joy

# 3 356
  • София

Аз не бих рискувала. Thinking

# 3 357

Хахахаха

# 3 358
Тъй като нямам много доверие на ББ , смятам ,че Борислав може би ще излезе 5-ти , Христо 4-ти , Емануела - 3-та , Ути - 2-ри и Миглена - 1-ва , с цел между излизанията на съответния съквартирант да се събират повече пари от СМС-ите . По  презумпцията ,че при излизане на който и да било от тройката Миглена ,Емануела ,Борислав, зрителят ще се активира и ще гласува за другите / другият оставащ.

+1

За съжаление . Ще се опитат за изцицат още малко смс-и. Ако останат нашите хора /3-та/ никой няма да гласува, защото публиката ще е удовлетворена.
Сега изгледах днешното "На Кафе". Моля се, ако някога стигна до такова положение да нямам дори минимална реална представа за себе си да имам близък човек до мен, който да ми отвори очите. Жалко е. Гостите /без Деси/ бяха такава пародия и гнусотия, че не искам да ги коментирам. Отврат!!!

# 3 359

Не си!!! Липсва ти шампанското. Е нищо не научихте от Стрина Ирина значи... Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт