VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 677
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 360
  • Испания

Аз съм готова да гледам финала... утре.  Joy

Не си!!! Липсва ти шампанското. Е нищо не научихте от Стрина Ирина значи... Wink Wink Wink

Моля, моля. В чашите, които обръщам, е.  smile3534

# 3 361
Има и нещо друго. Преди години Миглена казва в интервю, че повтаря на дъщерите си, че децата до 3-годишна възраст не трябва да се отделят от майките си. Т. е. не го е казала сега за първи път и то точно да го измисли за Тенчева. И аз да бях, и аз така щях да реагирам на появата ѝ.

като бивш педиатър заставам 100% зад думите ти...До 3 г майката е плътно до детето си ,после,Господ да не дава!до 7 г трябва да сме плътно с дечицата...Друг е въпросът дали животът предлага други условия,но...по възможност до край с детето!
А когато бебета страдат,да вземат да си заврат следродилната депресия някъде,повярвай ми знам какво е след родилна депресия,жал и отврат!

Едно е какво е хубаво. Друго е действителността. В случая на Ирина: да си оставиш децата за да търсиш себе си- може да я е грабнала някоя следродилна депресия, знаем ли. Само на когото не се е случвало , само той не знае какво е. Мен Миглена ме изуми с тия заявления в началото и "ако трябва да бъда честна",както казва Иринчето на Гала (като че ли е честна само когато се налага, а иначе си послъгва) аз си оставих детето на 2 месеца на майка ми да го гледа , за да се върна на работа и да изкарвам пари за да се издържаме. И съм сигурна, че не са една и две жените като мен. Аз съм за това да не се засягат децата- нито да им се дават примери с характери от къщата, какно ни натрапва Лара Христо, нито да съдим участниците как се отнасят с близките си в семействата си, защото не знаем.
Стана ми мъчно за живота ти,но усещаш ,че съм права,нали?Бебчо не бива да се оставя- ни на маминка,ни на бабинка!Ирина и Емануела в това отношение са ми еднакви,но Емануела печели пари,защото трябва,а Ирина може и без доходи да живее,затова харесах Емануела, затова отбраздих Ирина.И не ,не си единствена и последна!

# 3 362

Не си!!! Липсва ти шампанското. Е нищо не научихте от Стрина Ирина значи... Wink Wink Wink

Ама ти отсега ли? Финалът нали е в понеделник?
Да пием по една чаша и да си лягаме...

# 3 363
Хахах докато пишех си мислех, че така ще кажеш. Но друго си е изискана снимка с вносна чаша шампанско и... престилка ИСЛ  bowuu

# 3 364
  • Испания
Хахах докато пишех си мислех, че така ще кажеш. Но друго си е изискана снимка с вносна чаша шампанско и... престилка ИСЛ  bowuu

Да, ама като не съм Ентелигентна, така ще е.  Sad

Скрит текст:

Ама ти отсега ли? Финалът нали е в понеделник?
Да пием по една чаша и да си лягаме...

А, объркала съм се пак.  doh

# 3 365
Това е цитат от интервю на Льльо. Тия вЕрно не са от тая планета:

"Най-големият шок е филмът, който се прожектира навън. Няма почти нищо общо с реалността в Къщата. Не излизат хубавите разговори, както и най-голямата ни кауза – да останем заедно и единни. Въпреки всички провокации ние всяка вечер сядахме на масата и си помагахме, поддържахме се. Това беше голямата изненада за мен - да видя как се показват само избрани моменти и се коментират по странен начин. "

Чак се изненадал, милия той.
Ето го цялото интервю:
http://www.blitz.bg/layfstayl/roro-kavaldzhiev-prizna-skandalno- … i_news461740.html

# 3 366
  • София
За такивя случаи трябва воловани за микровълнова да пуснат в магазина. Пазариш в неделя и за финала в понеделник вечер само вадиш от камерата. Тва пуканките са само за сурвакане.

# 3 367
Остана ли малко от сьонгата, болонезтто и шампанското? Не ви е срам! Ненаситници! А до финала има толкова много дни!

# 3 368
  • Атина
Загледах сега във фейса- под снимката на Емануела- 1.100 лайка, на Меги-680, на Боби-590, Христо- 160, Ути- 94...Дали ще е е такова и класирането?

# 3 369
  • Испания
Остана ли малко от сьонгата, болонезтто и шампанското? Не ви е срам! Ненаситници! А до финала има толкова много дни!

По договор ми е.  smile3502 smile3534

# 3 370
  • София
Значи понеже се подготвям за тържествената вечер, моля за спешен съвет.

Значи ... сьомгата трябвало да е карамелизирана с кафява захар, това вече го разбрах. Ама не разбрах сос Болонезе как да поднеса и кога да го поднеса и изобщо да го поднасям или да не го поднасям или да го оставя на Ути.

# 3 371
Загледах сега във фейса- под снимката на Емануела- 1.100 лайка, на Меги-680, на Боби-590, Христо- 160, Ути- 94...Дали ще е е такова и класирането?
Много вероятно. Обикновено ги подреждат по лайковете във фейса. И сега няма да се изненадам, ако го направят. Макар че за мен освен Меглена, всеки друг победител ще е разочарование.

# 3 372
Скрит текст:
Защо никой не коментира как Мигленчето стана сводница на щерка си?     Joy
Че изпуска ли се ей тъй милионерИН?     Mr. Green
Ей сега шА върнИ щерката от чужбината, да сЪ запознаЙ с богатиЮ зет......     hahaha

Ех, тая Миглена, бе....хитра, та хитра...само дето при нея все става "Хитрата сврака, с двата крака!".   Laughing

Защото тук не коментираме предаването, което само ти гледаш...  Laughing
Аха, ясно ......     Joy  таквоз нЯщо не сЪЙ случвало.Дааа!

Ами, приятно словоблудство тогава!    Peace
Хубав ден!    Laughing

Сводница или сватовница? Аз сводничество не видях. А що се касае до сватосване - коя майка не го прави?

# 3 373
То е ясно, че на фона на другите Миглена ще спечели, аз се замислих обаче,за голямото разминаване между мнението на хората, които живеят с нея и нашето отвън.Да, бих искала да пия чаша вино с нея, да си поговорим, но едва ли бих могла да живея с тази жена под един покрив newsm78 Не може толкова много хора да не я харесват в съжителство, не може да имаш четири развода и всичко да е розово. Това по повод на идеализациите тук във форума, да интелигентна, различна, но също и зла и егоистична на моменти, лишена от мекота и женственост, прекалено вербално агресивна. Кошлуков хубаво каза, колко пъти в едно изречение използва Аз. Иначе гласувах за нея, но малко се дразня като чета някакви суперлативи, като всъщност нещата са доста по-сложни при нея.

Гледайки това видео, изобщо не мисля че тя е такава когато е спокойна и с хора които харесва. Съвсем спокойно, и с прости думи говори и обеснява на Емануела как тя вижда нещата, според нейния опит...
Виж когато я нападаха,  уместно и с точните думи поставяше всеки на мястото му.
https://www.vbox7.com/play:da6ed8b246

И за разводите е обяснила многократно в интервюта, как и защо(пускани са много нейни интервюта тук) .... накратко, казва че когато спре да уважава един мъж, когато усети че спре да се усмихва, тя невижда смисъл да продължи тази връзка/брак.

# 3 374
  • София
Скрит текст:
Защо никой не коментира как Мигленчето стана сводница на щерка си?     Joy
Че изпуска ли се ей тъй милионерИН?     Mr. Green
Ей сега шА върнИ щерката от чужбината, да сЪ запознаЙ с богатиЮ зет......     hahaha

Ех, тая Миглена, бе....хитра, та хитра...само дето при нея все става "Хитрата сврака, с двата крака!".   Laughing

Защото тук не коментираме предаването, което само ти гледаш...  Laughing
Аха, ясно ......     Joy  таквоз нЯщо не сЪЙ случвало.Дааа!

Ами, приятно словоблудство тогава!    Peace
Хубав ден!    Laughing

Сводница или сватовница? Аз сводничество не видях. А що се касае до сватосване - коя майка не го прави?

Моята не го е правила никога  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт