VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 499
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 200
Благодаря на всички в темата! За първа година бях свидетел на такова обединение и разбирателство и ми беше безкрайно приятно да чета адекватни коментари! Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Мери и Love- не се отнася за вас Wink

# 4 201
  • София
Ако говорим за проценти 100% съм сигурна, че Миглена е победила минимум с 95%!  bouquet bouquet bouquet
Утьовите 5%, бас държа, че ги е платил Иван Опосума по нареждане на Урината... сигурно и се е развинтил пръста от пращане на смс-и...  мамка и.....  Joy #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 4 202
Процентите сигурно са реални. Но единственото ми обяснение е, че Тупарев сам е гласувал за Ути. Може и да му приспаднат смс-ите от хонорара.
Честито на Миглена, заслужена победа! Опитаха се да потъмнят блясъка на първото и място, а на мен ми развалиха удоволствието от последната вечер, но не ми е за първи път. Ще го преживея.

# 4 203
И аз ви казвам довиждане и евентуално до нови срещи. Беше ми приятно да пиша тук и ще ми липсвате, с малки изключения.
Ще гледам само интервюто с Меги, останалите не искам да ги гледам нито при Гала, нито където и да било.

# 4 204
  • Варна
Честно казано, Миглена е първият участник в този формат, който промени изцяло мнението ми за себе си. Преди да влезе в къщата не я харесвах. Но тази къща определено не е виждала по- добър играч!!! Честито, Меги!  Heart Eyes bouquet

Много точно написано  Peace

# 4 205
Спрете си пиенете, дами! Какви са тези сбогуванки стил "рени"? Просълзихте ме Mr. Green

Мале, мале! Пракаката и Надя се пу-кат!!

# 4 206
Ако говорим за проценти 100% съм сигурна, че Миглена е победила минимум с 95%!  bouquet bouquet bouquet
Утьовите 5%, бас държа, че ги е платил Иван Опосума по нареждане на Урината... сигурно и се е развинтил пръста от пращане на смс-и...  мамка и.....  Joy #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Joy

# 4 207
Дъртата кукувица как гледа пренебрежително, дреме ѝ на жлъчката на нея.

# 4 208
  • UK
За отбора на поп-фолка Laughing

# 4 209
  • София
Сега искам да видя от близо физиономиите на Ирина, Лили, Лара и сие ( трябваше да ги дадат като обявиха победителя). Отбора на поп фолка smile3501

# 4 210
Еееентелигентните как кимат неодобрително с глава.  Joy

# 4 211
  • Варна/Лондон
Разговор между Ути и Тупарев след предаването:
-Ники, бяхме се разбрали нещо, заболя ме, малко ли боб сме изяли, малко ли кучета тричахме...не очаквах, брат.
-Братле, нямаше как, мъчихме, бутахме, но след падането на гащите, положението стана неудържимо. Единствено разликата я намалихме, че за теб само аз и Марта ...ъ..и такова, абе има и други, но едва връзваше 5%...брат.

# 4 212
Миглена пак им го...на интелигентите Joy

# 4 213
За отбора на поп-фолка Laughing
Това ме изкефи. Погледът на Надя Joy

# 4 214
  • Тра-ла-ла
Фалшиви проценти. Ути ДГД Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт