VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 389
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 320
  • Под липата
Чувствам се удовлетворена!  Изключително много харесвам Миглена и се надявам по-често да я виждам на екран!  Браво!  
Колкото до останалите - да се сърдят на себе си! Толкова дребнавост, злоба и необективност на концентрат,  едва ли е имало някъде,  някога.

# 4 321
Защо хора, които дори не са участници, продължават да ме разочароват именно с коментарите си или индиректното си участие в този сезон....

Тази 'красавица' известна ли е с нещо друго освен с онази посредствена роля от преди 30 години?  Rolling Eyes

# 4 322
  • София
Като чета такива коментари във фейса, имам подозрението, че това са фалшиви профили. Еврото каквато и да е, не вярвам да си позволи да пише такива простотии.

# 4 323
  • София
Защо хора, които дори не са участници, продължават да ме разочароват именно с коментарите си или индиректното си участие в този сезон....

Не проумявам тази злоба, честно!  Rolling Eyes

# 4 324
Като чета такива коментари във фейса, имам подозрението, че това са фалшиви профили. Еврото каквато и да е, не вярвам да си позволи да пише такива простотии.

Нейният профил е, и отдолу има коментар от ентелегентния бивш политик Кошлуков  Rolling Eyes

# 4 325
  • Ямбол
...

Тази 'красавица' известна ли е с нещо друго освен с онази посредствена роля от преди 30 години?  Rolling Eyes
Звучиш точно като Рени.

# 4 326
  • Варна

Защото "гроздето е кисело" , нали и тя е бивш участник в Брадъра, не стигнал до никъде  Thinking

# 4 327
...

Звучиш точно като Рени.

Това ми е искреното и лично мнение за другарката Евро  Peace

# 4 328

Излага се.

Излага се? Напротив, себе си е.  Peace

# 4 329

и някъде под него Емил Илиев Кошлуков Тая ако плювне във Видин, до Силистра ще изтрови всичката риба по Дунава

# 4 330

Излага се.
Всъщност малко се объркахме тук. Намерете във vbox7 финалът на нейния сезон където Тодор Славков я бие накрая за да видите какво е да гледаш като насран. Ути пасти да яде hahaha

# 4 331

Типът жени " Евро и Вачкова" са ИринИ на старини! Мазни, слагачки, безцеремонни лицемерки. Преди малко Вачкова ходи да целува Меги. Слагам Мартината и Катерината под общ знаменател, защото са си плюли в устите.
Още помня Катята как се изложи в ББ. Ирина пасти да яде пред нея!

# 4 332
  • София

Излага се.
Не ме "убивайте", но аз много харесвах Катето в нейния сезон през 2007г. (не съм гледала All Stars сезона, в който тя участва и това е единственият ми пропуснат сезон на Big Brother) и съм разочарована от реакцията ѝ сега, бих предпочела да не знам. Странно е как на някои хора толкова им се иска да се опълчат на избора на народа, за едно или друго нещо и да го изкарват прост, фригиден и прочее. Дори с цената на това да си навлекат негативи без абсолютно никаква причина - нито е в позиция на коментиращ, нито на участник, нито някой я пита.

# 4 333
Никога досега не съм виждала толкова разочарован подгласник на победителя. А съм гледала повечето сезони на предаването. Ути не беше просто разочарован, беше бесен - и много му личеше. А аз съм толкова доволна... Simple Smile
Точно като насран гледаше с извинение. Адски негативен и злобен мъж. Пълната противоположност на Боби bouquet

Той гледаше така и като чу за 40 те процента подкрепа за Миглена, после като гледаше разговора й с феновете, тотален лузър

Може и да сте обсъждали, но беше сигурен, че ще остане последен. Когато говореха за чантата й, Ути й каза, че той ще й напомни като излиза да си я вземе.

# 4 334
  • Варна
Не забравяйте, ме Евро ядеше от хляба на Иван.

Общи условия

Активация на акаунт