VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 362
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 425
Точно претупване беше. Но важното е, че се натърти на изолацията и чалга отбора. Горките интелектуалци, останали неразбрани и недооценени.
Браво, Мон Дьо!

# 4 426
  • София
Очевидно не е особено атрактивна - не направи скандали, не се напи, не повръща, изобщо всички не-та, които добавят време в интервюто. Сякаш насила са я направили победител.

# 4 427
...и няма мъж, който да раздава Леб Peace

# 4 428
Което доказва, че победата й е била безапелационна, но нежелана Wink

# 4 429
Честито на Меги и на всички, които я подкрепяхме! До последно си мислех, че ще има предизвестен победител, но не посмяха на фона на всичко, което се случи през тези два месеца.
За К.Евро - някои преди се чудеха, как може Т.Славков да спечели. Аз съм забравила, ама ако двамата са били на финал, кой да спечели - Евро ли?
И да ви питам - ОНИЯ 40 процента са ми останали в главата като 60, така ли беше? Просто Кънчев каза 40 и така си остана, май newsm78

# 4 430
Мисля, че беше тенденциозцно от страна на водещата, каза, че хората или я обичали или я мразели
само, че тези дето я мразят са незначително малко (ако се съди по коментарите във фейсбук и тези във форума)

# 4 431
  • Испания
Миглена, явно, тотално им обърка сметките. Всички действия на ББ водеха винаги в противоположната на Миглена посока, но тя обръщаше всичко.

И накрая в студиото цялата "интелектуална" тумба, да не кажа паплач  Stop, нахлу на сцената и Миглена изчезна, остана там някъде най-отзад.

Всичко живо беше заето с това да изтъква себе си и да мачка Миглена, но сметките им бяха направени без кръчмаря, т. е. зрителите.

# 4 432
AFTER PARTY VIP BROTHER 2016

Скрит текст:

hahaha

Ох, тук видях една много показателна снимка на Ирина. Говори повече за нея, отколкото всички чаршафи с анализи, които и бяха посветени в темата.

# 4 433
  • София
На снимките от партито  Христо с приятелката си ли се прегръща. newsm78

# 4 434
Честито на победителката и на всички нейни фенове!  ura  Фактът, че противниците й нямат друга аргументация, освен видяна само от тях злоба, е също комплимент за нея.
Не е лошо да си дадат сметка, че именно тяхното високомерие, нереално висока самооценка и безпринципно озлобление я направиха победител. Тя си има своите недостатъци като всеки друг, но поведението й в къщата и отношението им към нея показа не тях, а извади наяве собствените им демони. Толкова се увлякоха да я замерят с кал, че не се усетиха как сами затънаха в тресавището, а сигурно имаха какво положително да ни покажат от себе си.
Ако има извод, който да си направим от предаването, той е, че очерняйки другите, не ставаме по-бляскави и че най-добре презентираме себе си чрез собствените качества, а не изтъквайки чуждите недостатъци.
+1+1+1
Голямо падение на Ути в моите очи за пореден път. Каква физиономия направи като разбра, че е остава втори, а пък за думите му, че е победила интелигенцията и вишиста, тоест излиза, че Миглена е точно обратното  ooooh!
Много ми се иска, всички "интелигенти" от групата, да попрочетат из нета за всенародната любов към тях, която се лее на талази.....

Момичета, за първа година ми беше страшно приятно да чета тази тема, може би заради голямото единомислие. Страхотни мнения, стихотворения и бисери имаше. Съжалявам, че не се сетих по-рано да си ги записвам, имаше уникални попадения! bouquet

# 4 435
  • Испания
На снимките от партито  Христо с приятелката си ли се прегръща. newsm78

Не е тя. Тази е и на снимката с Тенчева.

Скрит текст:
Ружа:

Момичета, за първа година ми беше страшно приятно да чета тази тема, може би заради голямото единомислие. Страхотни мнения, стихотворения и бисери имаше. Съжалявам, че не се сетих по-рано да си ги записвам, имаше уникални попадения! bouquet
Hug

И на мен ми беше страшно приятно и забавно за първи път в тази тема.  Party

# 4 436
  • София

Типът жени " Евро и Вачкова" са ИринИ на старини! Мазни, слагачки, безцеремонни лицемерки. Преди малко Вачкова ходи да целува Меги. Слагам Мартината и Катерината под общ знаменател, защото са си плюли в устите.
Още помня Катята как се изложи в ББ. Ирина пасти да яде пред нея!
Peace Peace
Доказателство, за което са многобройните им излагации в реалити тв формати.
Евро: все още си спомням първото и участие във ВБ и хранеше Венета Райкова и Здравковица, после и второто и участие със Славков. Да напомням ли за любимото си "Черешката на тортата" с две участия, в едното се просра от злоба към Камелия Воче и задочно манипулираше онова безмозъчно лилипутче Дичо да я изреже в оценката, а самата тя бяла и добра  ooooh! ooooh!
 Вачкова: освен в "Черешката", където пък работеше онова малкото Поли Генова и се подиграваха на Денди, последното и осиране в ефир беше онова предаване с "млад меринджейн"  Mr. Green "Стажантът" или нещо от сорта.
Жалко, че не знаят, кога трябва да се спрат Mr. Green

# 4 437
  • София
Мерси Smileys. Hug

# 4 438
На Мира много ѝ личеше, че е от отбора на интелектуалците. Толкова кратко интервю с участник във ВИП Брадър досега май не е правила; не знам дали имаше и десет минути.

# 4 439
  • София
Той Антон ще посвети цяло списание за нея,няма да се плашите. Naughty Laughing

Общи условия

Активация на акаунт