VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 399
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 4 440
На Мира много ѝ личеше, че е от отбора на интелектуалците. Толкова кратко интервю с участник във ВИП Брадър досега май не е правила; не знам дали имаше и десет минути.
Мира има най-малко общо с това колко да е дълго интервюто. Предаването си има предварително изготвена програма и не я пренареждат според това кой е победил. Чак в такива конспирации не вярвам аз Laughing

# 4 441
  • София
Е, конспирации едва ли, но това, което съм мяркала, като излязоха Жана, онзи брат на актьора и не помня още кой беше, имаха доста време в същото това предаване и надълго и нашироко си хортуваха с водещата. Странно е, че точно за победителя има сбутване от пет минути. То прогнозата за времето върви по-дълго.

# 4 442
Абе не беше като интервю с победител, и 2 минути ефир да имаха,  айде са  Rolling Eyes
Мира (или както се казва тая) не скри нехаресването си

# 4 443
"ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО - АФТЪР ПАРТИ БИГ БРАДЪР
ПОБЕДИТЕЛЯТ МИГЛЕНА
А СЪПРУГЪТ НА ИРИНА - ИВАН ТОКУ ЩО ЗАПЛАШИ, ЧЕ АКО МУ СВЕТНЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЛАМПАТА В ОЧИТЕ, ЩЕ СЧУПИ ТЕЛЕФОНА " hahaha

https://www.facebook.com/HILIFE.BG/videos/10153924961920843/

# 4 444
Значи, не само аз съм останала с впечатление, че интервюто беше възкратичко, а водещата - не особено въодушевена от победата на Миглена. Живи и здрави да са, Миглена им натри носовете. Както се казва - това, което сам си направиш, и ББ не може да ти го направи.

# 4 445
  • Испания
ПОБЕДИТЕЛЯТ МИГЛЕНА
А СЪПРУГЪТ НА ИРИНА - ИВАН ТОКУ ЩО ЗАПЛАШИ, ЧЕ АКО МУ СВЕТНЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЛАМПАТА В ОЧИТЕ, ЩЕ СЧУПИ ТЕЛЕФОНА " hahaha

Не им издържат нерррррррррвичките. Като гледам вляво бяха само те: Тенчева и Иванушка-дурачок.

# 4 446
  • Варна
Мисля, че беше тенденциозцно от страна на водещата, каза, че хората или я обичали или я мразели
само, че тези дето я мразят са незначително малко (ако се съди по коментарите във фейсбук и тези във форума)
Чак пък мразели ... като изключим гадния смях, Миглена не е особен дразнител. Нито е чалгарка, а интелекта й е на доста високо ниво. Виж антуража й беше под всякаква критика.
У Ирина от друга страна има един тънък селски тарикатлък, който редовно ме изкарваше от нерви.

Дайте линк към поезията, която се е творила в темите ...

# 4 447
ПОБЕДИТЕЛЯТ МИГЛЕНА

Не им издържат нерррррррррвичките. Като гледам вляво бяха само те: Тенчева и Иванушка-дурачок.

Колко си права за нервите! Има и други видеа, к'ак Ларчи е неотлъчно до тях, с престорената си веселост, но май и прословутото и чувство за хумор не е успяло да оправи посърналите им физиономии. Дори фалшивата усмивка на Ирина я няма...

https://www.facebook.com/HILIFE.BG/videos/10153924914380843/

# 4 448
Кака ви Жлъчка пак нагъваше нещо...не мези, а направо се храни Joy Joy

# 4 449
  • София
авантата е чиста печалба. Ако пуснете някоя и друга снимка или коментар от фейса, с удоволствие ще погледна, защото нямам фейс (личен бойкот).

# 4 450
В Събуди се кой беше гост?

# 4 451
  • Испания
Скрит текст:
ПОБЕДИТЕЛЯТ МИГЛЕНА

Колко си права за нервите! Има и други видеа, к'ак Ларчи е неотлъчно до тях, с престорената си веселост, но май и прословутото и чувство за хумор не е успяло да оправи посърналите им физиономии. Дори фалшивата усмивка на Ирина я няма...

https://www.facebook.com/HILIFE.BG/videos/10153924914380843/

Напълно са им увехнали китките.

Като за последно. Няма кошнички, няма галеници. Това е.  Wink

Аз като нЕкоя тетка да попитам: нали и в България е забранено пушенето в кафенета и клубове?

В Събуди се кой беше гост?

Миглена за 5 минути.

# 4 452

Joy Joy Joy Да не си помислите, че е някакъв каприз, с тази болна жлъчка трябва да се яде редовно   hahaha Спондж Боб

Аз пак гледам със закъснение финала. Ето я Миглена в Събуди се - клип

# 4 453
  • Тра-ла-ла
Аз като нЕкоя тетка да попитам: нали и в България е забранено пушенето в кафенета и клубове?
Познай дали се спазва. Колкото повече отиваш в провинцията - толкова повече се нарушава забраната. И всякакви тарикатлъци измислени. Като отделни външни помещения, които зимата се затварят и стават помещения за пушачи.

# 4 454
За първи път гледам участник в "Събуди се". Водещата наистина се държеше гадно, а Миглена беше СТРАХОТНА! Тази жена смазва всеки един, който й се изпречи на пътя. И го прави интелигентно и без излишни емоции. Поклон!

Сега искам да кажа няколко думи за финала. Физиономията на Ути при обявяването на победителя беше безценна. Как пък поне малко не опита да прикрие истинските си чувства. Една изкуствена усмивка да си беше сложил. Наистина е бил гласен за победител, но както казвате и вие, не е имало толкова единодушно мнение за участнице досега. Той даже не би трябвало да е на второ място, но... нали са приятели с Кънчев, продуценти и т.н, го избутаха до полуфинала. Съотношението на вота даже сигурно е било 10 - 90 за Меги, но го изкараха поизлъскан с тези високи проценти, които му приписаха. Все пак съм безкрайно радостна, че не посмяха да подменят изцяло вота на зрителите и Миглена заслужено спечели.

Освен физиономомията на Ути, имаше и други две физиономии, които ми доставиха душевен оргазъм - на Кака ви Лили и Ирина. И двете явно са усетили "любовта" на хората. Докато Лили даже не успяваше да скрие недоволството си, то Ирина беше с усмивка на лице, но с онази изкуствена усмивка. Не знам дали не се схвана да стои цяла вечер така в полу-усмивка  Mr. Green Тука се чудехме дали на Ирина би й пукало като прочете мненията за себе си - е явно да. Наистина беше много вкисната. Надявам се Иван да е успял да види жена си отстрани и да се усети овреме, че е застанал до една долна манипулаторка - енергиен вампир.

И последно да кажа за групичката на Миглена - не помня да е имало други участници, които биха се зарадвали, ако спечели кой да е от тях. На финала всеки играе за себе ги, но тези тримата бяха различни. Особено Боби - чудесно момче, с чуство за хумор, за справедливост, възпитан, с чудесно семейство - и майка му, и сестра му изглеждат като много добри хора. Боби е чудесен - не знам защо повечето хора го определиха като мекушав - според мен се включваше точно на място и точно на време...

Доволна съм много, че Миглена победи, разочарована съм, че избутаха Ути до финал, но крайният резултат ме удовлетворява много  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт