Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 490
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Влакчето и магистралата имат по едно движещо се локомотивче/рейсче Peace

Летището съм го набелязала за тази година, та не мога да дам отзив от първо лице Laughing

ходих да го погледна летището в брошурата, според мен няма движеща се част- става дума за това от стр.22..

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 11:46 от teta75

# 721
  • Варна
На това летище още миналата година му бях хвърлила око, тази може и да го взема. И моя си умира за такъв тип джаджи. Между другото този коледен календар с дървени играчки също лови окото... Интересно ще бъде всеки ден да отваря прозорче и да бъде изненада играчката отзад...

# 722
Очи и аз хвърлям на много неща, но то и пари ще трябва да хвърляме Mr. Green

# 723
Тъкмо си говорех с една баба за хубавите играчки в Лидл, та стана дума за пари.  Тя има 3 внука и 1 внучка.

# 724
Забравих да похваля миксерчето за кафе - звяр е Grinning
С две батерии, върти като лудо-изплисках си кафето на плота от чашата Mr. Green

Предното ми беше от магазин за домашни потреби, с една батерия, доста по-слабичко. А и детето го изкриви, накрая съвсем нефелно се връткаше Stop

С Лидълското един водовъртеж, едни вълни тип цунами в чашата...мани, мани hahaha

# 725
Забравих да похваля миксерчето за кафе - звяр е Grinning
С две батерии, върти като лудо-изплисках си кафето на плота от чашата Mr. Green

Потвърждавам! Разбивала съм кафето и с миксерче от Икеа, и от Джъмбо, и от Лидъл. Много е мощно! Чак ми е неприложимо мощно  Tired

# 726
Хи хи....и ти ли го изплиска....кайвето Laughing
Аз разбивам в дълбока чаша и после си го пресипвам в по-ниска Peace
Тайфун направо! Още като видях, че е с две батерийки, и ми светна лампичката Mr. Green

# 727
  • Перник
Значи, казвате, заслужава си миксерчето. Аз имам едно, подарък към някакво кафе беше, ама никаква работа не върши. Да взема да си взема това  Simple Smile
Аз пък да споделя, че сапуните от 49 стотинки (мисля,че толкова бяха  newsm78 ) Finale, не са никак лоши. Мъжът ми грабна един с лимон и един с някакви други плодчета на картинката, отворихме първо лимоновия, ползва се втора седмица и не се е втечнил, мирише си свежо на лимонче  Simple Smile

# 728
  • Бургас
С'Я с туй миксерче сте много гадни! Тъкмо спестовно реших да вървя да търся икейското, че е чувствително по-евтино и ме вкарвате в размисли сега Crossing Arms

И напразно се зарадвах за наличието на печени чушки - ми те нямат нищо общо с предишните: някаква измислена нашенска фирма, чушките почти необелени, доста накъсани и на места бяха като лютеница ooooh! Тц Stop

# 729
С'Я с туй миксерче сте много гадни! Тъкмо спестовно реших да вървя да търся икейското, че е чувствително по-евтино и ме вкарвате в размисли сега Crossing Arms

И напразно се зарадвах за наличието на печени чушки - ми те нямат нищо общо с предишните: някаква измислена нашенска фирма, чушките почти необелени, доста накъсани и на места бяха като лютеница ooooh! Тц Stop

НИдей, нИдей го взема Stop ще олюскаш всчко Mr. Green Не ти трябва такъв таралеж в гащите Joy

Съжалявам за чушките...викаш гадни са, м?

# 730
Бе не знам дали си струва. Вижда ми се излишно да разбивам в една чаша, после да пресипвам в друга.

teta75, разплиска го. Добре, че над мивката се сетих да го сефтосам  Mr. Green  Отделно това ми надраска покритието на една чаша от телта. А с това анорексичното от Икеа няма такива проблеми - като срещне нещо твърдо, направо спира  Mr. Green Въпреки че и то е с две батерии.

# 731
Аз имам такъв мискер на ток, от стара промоция на нескафе
У дома го ползваме за разбиване на кисело мляко в кофичка за айран ли таратор

# 732
По принцип каните филтрират и варовика,  но вече си зависи и от филтъра.
Когато купувах последният път филтрираща кана за вода ми обясниха, че има и филтри против варовик, но са различни от другите и трябва да си искам такива, с други номера са.

# 733
  • София
Аз имам такъв мискер на ток, от стара промоция на нескафе
У дома го ползваме за разбиване на кисело мляко в кофичка за айран ли таратор

Страхотна идея!

# 734
  • Бургас
И аз се олях с каафето сутринта  Joy
Изобщо не очаквах такава фурия да завърти.
А идеята за млякото за таратор е наистина страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт