Щастливи сме безкрайно знай, мами ще сме ние през МАЙ- ТЕМА 2

• 43 478
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Момичета и моите резултати от БХС са добри Simple Smile В тях пише, че сърдечния ритъм на бебо е 167. Дали е вярно това, което казват, че ако е над 140 е момиче? При някоя от вас, която вече знае пола ползнал ли е пусла? Simple Smile

# 181
Момичета и моите резултати от БХС са добри Simple Smile В тях пише, че сърдечния ритъм на бебо е 167. Дали е вярно това, което казват, че ако е над 140 е момиче? При някоя от вас, която вече знае пола ползнал ли е пусла? Simple Smile
При мен позна, но моят пулс беше над 170 в 6-7-8 сетмица не помня точно коя и но БХС-то ми потвърдиха че ще е момиче.Това не го знам лично от лекар а някоя мама го беше написала.

# 182
  • София
И при мен се оказва вярно засега, ще е най-сигурно след месец.

# 183
При мен тази теория издиша - на първия доплер пулса беше 170, последните пъти 160,включително и на БХС, оказа се момче - моето АГ го видя + доктора на БХС.

# 184
Само на мен ли не ми казаха пола на прегледа на 9-ти..вече съм 13г.с. Повечето мами знаят пола вече Sad Надявам се поне на следващият преглед, другия месец, да ми кажат..

# 185
Ясмина, аз съм 15-та седмица и аз не го знам още Simple Smile

# 186
Ясмина, аз съм 15-та седмица и аз не го знам още Simple Smile

16та и не го знам  Laughing

# 187
И аз не го знам, чух само, че прилича на момче на БХС в 11 г.с. в МЦ "Димитров". 3 дни по-късно бях на БХС в Щерев, където се следя и там категорично отказаха дори да предположат  ooooh! Толкова съм погрозняла, че ако е момче ще ме хване яд на себе си, честно  Party Скоро ще очакваме часа на истината  Rolling Eyes

# 188
Аз съм в 15 седмица и също незнам пола. Надявам се другата седмица на прегледа да може да се види нещо за да видя дали моето предчуствие ще се окаже вярно.

# 189
Не знам за Вас, но на моменти като се замисля ме обзема страх от неизвестното и от предстоящата промяна, примесен със странни депресивни емоции  Sad Опитвам се да се разнообразявам и да не го мисля, но всичко ме дразни и се побърквам  Whistling Според мъжа ми съм луда  Blush

# 190
Не знам за Вас, но на моменти като се замисля ме обзема страх от неизвестното и от предстоящата промяна, примесен със странни депресивни емоции  Sad Опитвам се да се разнообразявам и да не го мисля, но всичко ме дразни и се побърквам  Whistling Според мъжа ми съм луда  Blush

Първо детенце ли чакаш?Нормални са тия настроения,при първо особено,защото не знаеш ,какво да очакваш,но нещата се подреждат....колкото и клиширано да звучи-няма по-голямо щастие от това да имаш дете😊

# 191
Здравейте момичета, много сте активни днес, което само ме радва  Wink Бях обещала да докладвам за витамините,които са ми изписали но доки днес ме изненада и заяви че до другия месец когато съм на преглед можело да си продължа да пия Абофолика, сега не било наложително да ги сменяме newsm78 Предния път друго каза, но реших да не споря...
Този проблем с непомосимост към месото и аз го имам, но наваксавам железце с чай или разни манджи от коприва. В магазина а и на пазара засичам парникова и си купувам за супа или от аптеката сушена за чай. Защото реално има опасност да ни падне много хемоглобина. Пия си и шуслерова сол 3 която също е желязо, но там е в минимални количества и не може да компенсира тотално неядене на месо  Sad
А днес гинеколожката каза че беби май ще е госпожица, макар да е рано да се каже със сигурност та я попитах дали има нещо вярно за пола с честотата на сърдечния ритъм. На първия преглед беше 170 удара а на БХС-то 161 което мен ме навеждаше на въпроса на момиченце и тъй като и нейното предположение е такова... Но тя каза че това били бабини деветини и ми разби теорията на пух и прах.
Summer_04 аз също често често търча до тоалетната , но смятам че е заради бременността тъй като нямам други симптоми като за цистит-парене, болка, мътна урина а пия и доста течности, не е особено приятно особено при дълги пътувания с градския транспорт и липса на тоалетна или нощното ми сомналбулстване но нали е за беби, преглъща се.

# 192
Guendolin1980 и моята лекарка ми каза да си доизпия фолиевата киселина и след това да купувам витамини. Поразпитах приятелки и сякаш най-често са им препоръчвали Пренатал...сигурно на тях ще заложа.  Peace

# 193
И на мен добре ми изглеждат, само количеството на бета каротена 1.080 mcg не е ли малко множко като за бременна? Доколкото знам препоръчителната доза е 770 mcg ,но може и да греша   newsm78

# 194
Здравейте, мами. Да се похваля мина ми грипа най- накрая и чакаме вече с нетърпение да видим бебчо пак на 22 на втория БХС. Исках да ви попитам дали сте интересувлаи от болница за раждането ( за София става въпрос) И ако има мами с опит да сподялт в кои болници таткото може да присъства на раждането и да ни посещава свободно после с бебето. Другият ми въпрос е относно избора на екип. По това което чета с избор на екип в майчин дом ти излиза раждането колкото в частните клиники. Благодаря за мненията предварително.

Общи условия

Активация на акаунт