Щастливи сме безкрайно знай, мами ще сме ние през МАЙ- ТЕМА 2

• 43 473
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Момичета и аз да се оплача. В сряда нещо имах сериозни болки в корема целия ден при всяко движение, а след ходене до тоалетна все едно целия стомах ми се изсипваше надолу. Лекарят ми ме гледа и каза, че всичко е наред, макар че вероятно съм имала и някакви контракции от стрес или нещо такова. Каза и че понеже съм по-слабичка вероятно по-силно усещам всяко разтягане на матката и разместване което се случва. Предписа ми магнерот 3х2 и вече съм в болничен до коледа. Вече трети ден пазя леглото и ставам само за храна и тоалетна.

Опитвам се да се разнообраявам и май ще почвам с четенето от сега, че да минава времето.

# 271
pichi...от мои приятелки и познати и аз забелязах тази тенденция. Тези, които са по-слабички сякаш усещат по-силно контракциите и разтягането на матката. Аз до сега два пъти съм усещала контракции, но много бързо отшумяваха. Важното е, че лекарят ти не е открил нищо тревожно. Почивай си сега вкъщи на топло  Hug

# 272
Момичета и аз да се оплача. В сряда нещо имах сериозни болки в корема целия ден при всяко движение, а след ходене до тоалетна все едно целия стомах ми се изсипваше надолу. Лекарят ми ме гледа и каза, че всичко е наред, макар че вероятно съм имала и някакви контракции от стрес или нещо такова. Каза и че понеже съм по-слабичка вероятно по-силно усещам всяко разтягане на матката и разместване което се случва. Предписа ми магнерот 3х2 и вече съм в болничен до коледа. Вече трети ден пазя леглото и ставам само за храна и тоалетна.

Опитвам се да се разнообраявам и май ще почвам с четенето от сега, че да минава времето.
Здравей и аз имам същите оплаквания, но съм в болнични още от началото на бременността понеже имах някои проблеми.. Сега казват че всичко е наред ходих и на втори лекар бебчето се развива нормално даже и двамата ми казаха че ще бъде момиче. 17 седница съм. Аз също съм на магнерот 3х2 и папаверин 3х1. Най ме притеснява тази болка по време и след ходенето до тоалетна.За другата и на мен ни казват че най вероятно е от това че матката расте. Дано всичко да бъде наред и това са напразн тревоги. На теб кога ти е термина? Желая ти късмет и лека бременност Simple Smile

# 273
Благодаря за подкрепата момичета Simple Smile
Лекарят ми каза че още вчера трябва да отминат болките, но за сега май само понамаляха. Аз имам болки още от самото начало и някак си по-слабите не ме изненадват, но в сряда беше жестоко. Слава богу има подобрение. Най-тудното е, че по принцип съм от тия хора дето казват за тях че имат габърчета в дупето - не мога да се спра, и сега ми е доста трудно да не мърдам, но за бебчето съм готова да лежа и до Май ако трябва.

Rumyana Peneva за ходенето до тоалетна - аз забелязах, че ако ходя по-често - дори когато не усещам реално нужда, съм по-добре. През нощта е по-трудно затова съм си сложила две аларми една в 2 и една в 6 часа (имаме някаква псевдо гривна от тия фитнес тракърите и ползвам нея за алармите, защото ме буди с вибрация и не будя половинката). Сложна организация, но за сега помага.
Иначе сега съм в 16-та седмица. На преглед съм на 7ми и се надявам до тогава да съм в топ форма Simple Smile Магнерота ми казаха да го пия само 3 дни в схема 3х2, и след това да намаля на 3х1. Пия си и но-шпа междувременно Simple Smile
Истината е, че в сряда получих и някои лоши новини и предполагам това не помогна. Сега си мисля за Коледа и хубави неща и осъзнавам колко е важна и положителната нагласа.

# 274
Много се радвам за теб дано всичко да е наред и нямаш повече притеснения Simple Smile Знам чр е важна положителната нагласа,но понякига изпадам в такава паника от непознаните болки и усещания ,че не нога да се владея.

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 15:13 от Rumyana Peneva

# 275

Rumyana Peneva, и аз се чувствах така преди няколко седмици, мисле че беше към 12-13 седмица, също усещах повече болка след уриниране, но болката не идваше от уро пътищата, а и на мен урината ми беше ОК, а по-скоро от вътре някъде, тук момичетата също имаха такава, но не се засилваше след уриниране, една приятелка ми каза, че е имала такава когато е била бременна и също е от растежа на матката. Аз съм в 16 седмица и от вчера пак ме почна пробождането и лека болка все едно в яйчника, но си мисля, че е пак от това и не бързам да пия лекарства, ако стане силна или режеща - ще се консултирам с лекар. В сряда го гледахме бебето и си беше екстра  Simple Smile
Мисля, че оттук насетне все ще има такива дискомфорти, само да не се плашим.
Поздрави!

# 276

Rumyana Peneva, и аз се чувствах така преди няколко седмици, мисле че беше към 12-13 седмица, също усещах повече болка след уриниране, но болката не идваше от уро пътищата, а и на мен урината ми беше ОК, а по-скоро от вътре някъде, тук момичетата също имаха такава, но не се засилваше след уриниране, една приятелка ми каза, че е имала такава когато е била бременна и също е от растежа на матката. Аз съм в 16 седмица и от вчера пак ме почна пробождането и лека болка все едно в яйчника, но си мисля, че е пак от това и не бързам да пия лекарства, ако стане силна или режеща - ще се консултирам с лекар. В сряда го гледахме бебето и си беше екстра  Simple Smile
Мисля, че оттук насетне все ще има такива дискомфорти, само да не се плашим.
Поздрави!
Благодаря ти много.. аз не се плаша от дисконфорта, а от това че незнам дали е нормално. След като ми писахте се поуспокоих:)  на трб за кога ти е термина Simple Smile

# 277
Моят термин е 13 май  newsm44 newsm44

# 278
Моят 4ти май  baby_neutral

# 279
Моят 4ти май  baby_neutral

# 280
Здравейте, много съм развълнувана. Тази седмица разбрах ме пола- ще бъде момиченце, а преди малко аз я усетих за първи път.

# 281
Здравейте, много съм развълнувана. Тази седмица разбрах ме пола- ще бъде момиченце, а преди малко аз я усетих за първи път.
Здравеййй честито Simple Smile И ние ще си имаме момиченце,но аз още не съм я усетила. Очаквам с нетърпение  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 282
Хайдеее и аз съм вече при вас с термин 8.05.17г.Но съм с близнаци и доки най-вероятно ще ги вземем по раничко каза.Утре съм на ФМ да си ги гледаме по-подробно Praynig Heart Eyes

# 283
Ани, честити розови гащи!  Grinning  Аз утре съм на лекар и се надявам да разбера вече и аз пола. Дано всичко е наред.

birzata, не е ли рано за ФМ? Зачудих се, защото моят термин е преди твоя, пък на мен ще ми я правят средата на Декемрви  Confused

Някой беше споменал прополки за болящо гърло. Помагат ли наистина?

# 284
Аз си бях взела прополки, но мен не ме боля гърлото, а имах само кашлища и ми я облекчи.

Общи условия

Активация на акаунт