Щастливи сме безкрайно знай, мами ще сме ние през МАЙ- ТЕМА 2

• 43 477
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, тотално не издържам вече с този БХС. Гледа ме специалист на ехограф всичко е наред нямало никакви призначи, а резултатие от вотиря ми пише: Резултат за бременната жена 1 от 180, интегрален риск 1 от 340... Sad Не знам как ще дочакам феталната морфология чак на 21,12

Злати много съжалявам за притеснението което т създава този БХС, ако искаш питай лекаря си да ти направят пренатален тест който е много точен. Малко е скъп но мисля че парите не са от значение когато става дума за здравето на бебчето.
http://www.cellgenetics.bg/

# 256
Да, чакам да ми се обади докторката ми тъй като била в операция в момента. Благодаря за коментарте и дано
висчко сме щастливи майки през май.

# 257
Момичета, помагайте Sad
Имам кашлица предимно вечер и това ме притеснява, защото се стяга и корема при кашлянеда не стане някоя беля. Пия вечер топло прясно мляко, а от днес чай от лайка, вземам лимон.

# 258
tania_burgas момичетата тук, както и лекаря ми препоръчаха гъргара със сода и топла вода. Ако можеш да го търпиш ок, но аз не можах. Пих чайове с мед и джинджифил ударно. След седмица и половина мъка с кашлицата си взех сиропа на д-р Тайс, в чиято листовка пишеше, че може да се приема от бременни. След това се оправих. Успех, дано не те мъчи много, знам колко е неприятно.

# 259
Desit0 - благодаря за отговора. Притеснявам се да не стане нещо с плода или да прокървя. При теб всичко наред ли беше?

# 260
Аз и тук да кажа при настинки, кашлици и т.н. - направете си фреш от нещо - ябълка, портокал или каквото обичате с добавен сок от пресен джинджифил. И навън по магазинчетата за фрешове го правят навсякъде, ако вкъщи не ви се занимава. Два сока и си до там. Това действа просто чудотворно, а джинджифила не е противопоказен при бременност.

Злати,  Hug  Голяма простотия е това БХС. Аз мисля късното да не го правя. Моят доктор каза, че наличието на назална костица е най-важния показател. Щом на ехографа всичко изглежда наред, според мен е излишно да се тревожиш.

# 261
tania_burgas, при мен нямаше проблеми никакви. След това съм била на 2 прегледа и моята докторка каза, да не се притеснявам от тази кафлица. Ако не се лъжа каза "Шийката е високо, няма страшно". Дано вярно да съм запомнила, че не разбирам много.

# 262
Радвам се Simple Smile дано и при мен е така. Но си мисля сега да и се обадя и да си запиша час за утре за да ме види за всеки случай.

# 263
Ами по-добре е за теб, поне ще се успокоиш. Аз само се мъчех да я подтискам, защото и мен ме беше шубе. Успех Simple Smile

# 264
Здравейте мами Simple Smile аз съм с термин 4ти май. В 17та седмица съм и от 2 3 дни имам болки или по точно тежест ниско долу в матката както и болки при ходене по малка нужда. На моменти ме придърпва ту в ляво ту в дясно ту посредата.. Предполагам че е нормално понеже матката расте,но много се притеснявам . Моля ако някой има същите болежки да сподели Simple Smile Леко бременеене Simple Smile

# 265
Здравейте мами Simple Smile аз съм с термин 4ти май. В 17та седмица съм и от 2 3 дни имам болки или по точно тежест ниско долу в матката както и болки при ходене по малка нужда. На моменти ме придърпва ту в ляво ту в дясно ту посредата.. Предполагам че е нормално понеже матката расте,но много се притеснявам . Моля ако някой има същите болежки да сподели Simple Smile Леко бременеене Simple Smile
Между 11г.с и 14г.г имах придърпване ,(сега съм в 16-та) което отмина с предписано АГ-то нош-па за 10 дни прием.Обясниха ми, че е от растежа на матката и че тепърва все нещо ще ме опъва Simple Smile.Болеше ме от дясно, някъде под пъпа и беше нещо като ритници, което отмина. Но това което споделяш, че има болка при ходене по малка нужда според мен е задължително да се пусне урина, за да се отхвърли уринарна инфекция. Аз съм с хроничен цистит и си знам щом има болка при пишкане и въртелива болка навсякъде  при мен е цистит.А сега  за всеки случай без симптоми си пуснах стерилната урина. За моя изненада излезе  Клебсиела Пневмония......, сега чакам повторните резултати, да не е някоя грешка. Успех мила дано да е било нещо временно при теб Wink

# 266
Между 11г.с и 14г.г имах придърпване ,(сега съм в 16-та) което отмина с предписано АГ-то нош-па за 10 дни прием.Обясниха ми, че е от растежа на матката и че тепърва все нещо ще ме опъва Simple Smile.Болеше ме от дясно, някъде под пъпа и беше нещо като ритници, което отмина. Но това което споделяш, че има болка при ходене по малка нужда според мен е задължително да се пусне урина, за да се отхвърли уринарна инфекция. Аз съм с хроничен цистит и си знам щом има болка при пишкане и въртелива болка навсякъде  при мен е цистит.А сега  за всеки случай без симптоми си пуснах стерилната урина. За моя изненада излезе  Клебсиела Пневмония......, сега чакам повторните резултати, да не е някоя грешка. Успех мила дано да е било нещо временно при теб Wink
Благодаря много за отговора. Преди 2 седмици пусках стерилна урина и резултатите бяха добри тогава пак ме наболяваше като ходя по малка нужда или като ми се ходи.. тогава доктора ми каза да пия неуринал сд 3 седмици и аи го взимам нямах проблем до вчера.. Понеже още в началото на бременността си прокървих после ми се образува хемотам,наложи се доста да полежа и може би и за това отдавам значение на всяко нещо, но се притеснявам.Аз пия папаверин 3х1 и магнерот 3х2. Утре ще ходя на преглед надявам се всичко да е наред. А на теб ти пожелавам безпроблемна и прекрасна бременност Simple Smile

# 267
Забравих да ви попитам за коментар :Аг то,което ми води бременността,взе ,че обърка г.с.за втория болничен,за  пред комисия.Била сбъркала първия път и ми писала сега с две седмици по-ранна г с.Мислите ли,че ще има проблем по-нататък за болничен преди раждане и тн.?Реално аз съм вече в 18 та,тя ме води 16 та...

# 268
Писах и във ФБ групата, ама и тука да го направя Simple Smile
За момичетата от Варна: при кои гинеколози ходите? Вече в болничен ли сте и искат ли ви пари за него?

# 269
Аз не съм от Варна,  но съм в болничен. Не разбирам, кой да ми иска пари за болничен?

Общи условия

Активация на акаунт