Щастливи сме безкрайно знай, мами ще сме ние през МАЙ- ТЕМА 2

• 43 442
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
red_balloon, Guendolin1980, благодаря ви за подкрепата, момичета. Вероятно само се филмирам, моите черва доста се бонтуват, така че може да съм го пропуснала между тях Simple Smile
ZlatiG стискам палци и аз.

# 571
Аз от 2013та имам хемороиди, не е страшно, просто е неприятно, периодично се появяват и скриват, даже бях забравила за тях , но в последните месеци от бременността положението беше ужасно, заради бебето, притиска дебелото черво и на мн хора тогава им се случва за първи път, а който е имал и преди като мен...мазах се с Пайлекс на Хималая, позволени е за бременни, но нямаше ефект, беше ме срам да отида да раждам в това състояние, но ме успокоиха, че те са свикнали Joy всяка втора бременна е с този проблем преди раждането...относно възможна операция , чела съм, безсмислено е, пак се появяват, това са разширени вени, отстраняването е временно решение, ппросто не го мисли, ще се скрие само, ако те боли може да си купиш това кремче, билково е, облекчава, а има и мн доволни, че с кремчето им се прибира веднага

# 572
Здравейте, тази сутрин съм малко притеснена.
Събудих се и видях, че ми е излязъл хепрес и сега незнам да ходи ли при АГ-то или да си го мажа с кремчето?

# 573
Ани а по принцип предразположена ли си да ти се появява херпес, питам защото етърва ми  от стреса в работата и малко като и падне имунитета и веднага се появява. Отшумява бързо до няколко дни и мисля че не проблем. Но разичните херпеси се причиняват от различни вирусчета и ако не си сигурна че е безобидната му версия задължително се консултирай с аг-то или ЛК.

# 574
Херпес на устната или по интимните части? Ако имаш телефон се обади на АГ да питаш какво може да използваш, макар че след 12г.с казват , че може и АБ, но тези кремчета мисля че повечето са с кортикостероиди и не знам

# 575
Здравейте, тази сутрин съм малко притеснена.
Събудих се и видях, че ми е излязъл хепрес и сега незнам да ходи ли при АГ-то или да си го мажа с кремчето?

Здравей херпес на устните ли ти е излязъл? Не се притеснявай аз в началото на бременността имах 3,но нямаще проблеми според докторите. На мъжа ми му бяха излезли по тялото Херпес Зостер,тогава казаха,че е опасно и ако се заразя вируса минава през плацентата и може да увреди плода, та се наложи 10 дни да бъдем разделени,но мина Simple Smile

# 576
Момичета, благодаря ви за отговорите  Outta Joint Хубавото е, че поне засега не ме боши, сърби, кърви и т.н.. Ще пробвам с вазелина, ще се допитам и до моето аг.Притесних се, защото никога не ми се е появявало.Дано наистина после да изчезне гадината.. Praynig

# 577
Ааа не съм уточнила- на усната е.
От дете ми излизат по няколко пъти в годината, обикновенно като застудее.
Туко що говорих с АГ-то- тя каза да не се притеснявам и да през 2 часа да го мажа с ацикловир.
А ето го и моето коремче на 19с+4д

# 578
Момичета разбрах пола, ще си имаме момиченца. Все се надявах да е момче, но каквото - такова. Озадачи ме следното - докторът каза че бебето тежи половин килограм  Shocked това в 20-та седмица. На въпроса ми не е ли много, каза че било нормално. Ама аз като чета в нета го дават 300-350 гр. Не знам може би е по-едро. Вашите бебоци колко са големи?
Все още не усещам движенията на бебо, обаче имам контракции с леки болки. Пия си лекарствата и лежа, ако зачестят ще ходя на доктор  Tired

# 579
При последния преглед в 15 г.с бебето тежеше 150 гр.,а навсякъде пише 80-100 гр. То си върви голямо от самото начало, явно и при теб ще е дундьо.

# 580
demenzia и моят бебок върви 2 седмици напред, съдейки по размерите от ФМ. Не е проблем...по-добре е така, отколкото да изостава с развитието. Възможно е по-нататък да се нормализират нещата и да си съответства на седмицата, а може и лекарят да не е взел много точни размери. Радвай се сега на девойката  stork-girl  Grinning

# 581
Днес бях на фетална. Д-ра Чавеева каза че е 100%-ов мъж Grinning. Аз все си мислех, че ще е момиче, че и име бях измислила, но явно желанието на моя мъж за момче е било по-силно. Та моя мъж върви седмица напред и е около 400гр.,аз съм в 19г.с.и 4 дни. Преди 15-тина дни беше 200гр. явно бързо нарастват в този период.  Мисля че тези таблици са доста пресилени. Има някакви стойности, но като се замисля има мъже и 50 кг., има и 150 кг. всеки си е различен. Фетална е нещо прекрасно стига мама да не е бързала и да е пропуснала голямата тоалетна Grinning Въобще не се съобразих как ще ми се отрази натиска върху корема, едвам се прибрах Grinning

# 582
Аз в 16г.с бях на преглед и бебчето вървеше със малко повече от седмица напред и тежеше 170гр. АГ-то каза, че е едричко Simple Smile

# 583
При последния преглед в 15 г.с бебето тежеше 150 гр.,а навсякъде пише 80-100 гр. То си върви голямо от самото начало, явно и при теб ще е дундьо.

Супер си е , сега се разрових из документите на дъщерята , в 15та седмица е била точно 150гр според ехографа, роди се в 37ма - 2900  Grinning
Това малкото пък в 16та седмица беше 140гр, уж мъж, а пък по - дребен от кака си  Joy
Като цяло не мисля, че трябва да се обръща особено внимание на тези грамове, щом АГ казва, че всичко е ок, има много случаи преди раждането им казват, бебето е голямо , над 4кг , а то се ражда под 3кг Grinning Аз до последно се притеснявах колко ще се роди малката, мериха я 2880гр , обаче аз от самото начало им нямам доверие на тези ехографи и се притеснявах да не е под 2500 реално , че под 2500 се водят недоносени, оказа се , че правилно са я измерили, но рядко се случва такава точност

# 584
Още от ранните седмици там 13-15 накъде не помня точно в интернет пишеше че бебо трябвало да е 80-100 грама, той беше 150, последно в 16 г.с. беше 240 грама по ехограф. След два дни съм на ФМ в 20+4 дни, та сигурно и ние както вървим 2 седмици напред ще сме слончовци около 400-500 грама. Ще ви пиша като се върна да се отчета.
Злати и от мен силно стиснати палци и дано всичко да е наред. Вярвай в детенцето ти и пиши как си  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт