Щастливи сме безкрайно знай, мами ще сме ние през МАЙ- ТЕМА 2

• 43 439
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Аз тъкмо се похвалих, че усещам бебо много осезаемо и ето от вчера почти нищо не усещам. Усетих го два-три пъти, единично и мнооооооого слабо и далечно Sad   Не знам дали да се притеснявам. Вие всеки ден еднакво ли ги усещате бебоците? Утре съм на ФМ, ама ми е малко спекано .....

# 586
Аз тъкмо се похвалих, че усещам бебо много осезаемо и ето от вчера почти нищо не усещам. Усетих го два-три пъти, единично и мнооооооого слабо и далечно Sad   Не знам дали да се притеснявам. Вие всеки ден еднакво ли ги усещате бебоците? Утре съм на ФМ, ама ми е малко спекано .....

При мен поне има по активни и по спокойни дни. В събота примерно пътувахме с ММ до родния ми град да се видим с родителите ми, и бебока не спря да ритка, явно развълнуван и той от промяната, вчера се прибрахме в къщи и цял ден почти не се е обадил, вечерта имаше някави символични включвания и дотам. Аз самата не знам как трябва да бъде, кое е нормално и кое не, но ако нямаш нещо друго да те притеснява, болка или течение все си мисля че е ОК.

# 587
Здравейте,момичета !
Ще се радвам да ме приемете в групата.Казвам се Анелия,на 35г. съм от Варна.Това ми е втора бременност с термин 29.05.17г.Имам момиченце на 5г.8м.В момента съм в 14г.с.Днес започнах да чета темата,ще се включвам,когато имам време - все още ходя на работа.
Приятна вечер!

Здравей, и аз съм от Варна, със термин 27.05. При кого следиш бременността си?
Аз съм при д-р Василева. А планирала ли си къде ще е раждането?
Днес си записах час за доц Виолета Димитрова в София, за ФМ (предстои ми пътуване и реших да се възползвам), надявам се да остана доволна.
Иначе БХС-то и кръвните са много добри. Вече съм в очакване само на ФМ, за да съм напълно спокойна.

Здравей!Следя се при д-р Папазова в курортна п-ка,а за раждането може би пак в Окръжна б-ца.Чакам резултата от втория БХС.

# 588

red_balloon и аз имам такива дни, в които много за малко го усещам. Не се тревожи..нормално е Simple Smile
Момичета, един глупав въпрос, но чета, че някои от вас имат контракции. Как точно бихте ги описали...какво представляват, че нещо не ми е ясно? Болезнени ли са...не са ли?  Thinking

# 589

red_balloon и аз имам такива дни, в които много за малко го усещам. Не се тревожи..нормално е Simple Smile
Момичета, един глупав въпрос, но чета, че някои от вас имат контракции. Как точно бихте ги описали...какво представляват, че нещо не ми е ясно? Болезнени ли са...не са ли?  Thinking
При мен коремът се стяга, понаболява ме ниско долу, кръста и отстрани към паласките като се пипна едно такова ми е сякаш имам мускулна треска..точно така ме наболява..и днес пих Магнерот и веднага ме отпусна..не са чести контракциите при мен, поне засега...

# 590

При мен също има дни когато по-често го усещам и такива, когато бебока е по-спокоен.
Относно контракциите, мойте са точно като мускулна треска след коремни преси - усещам целия си корем стегнат.

Да ви питам нещо тъпо... newsm78 да сте забелязали окосмяването ви да не е "толкова буйно" по време на бременността? Аз например имам две омразни косъмчета на лицето, който периодично скубя, но от известно време на сам не ги виждам (а се оглеждам много подробно и внимателно)

# 591
Благодаря момичета...значи аз контракции до момента не съм получавала. Взех да се филмирам дали не получавам, ама явно бебето просто подскача вътре по-интензивно   Joy

sonibi може би има нещо такова по отношение на окосмяването. В началото на бременността много бързо ми растяха космите по цялото тяло. Сега сякаш са се нормализирали нещата...даже една идея по-бавно растат. Сигурно е от нивата на хормоните  Wink

# 592
И при мен, противно на очакванията,  че ще се окосмя повече през бременността,  не се случи. Дори разредих часовете за козметик,  а космите на краката ги няма хич. Имам цели участъци без нито един косъм.

# 593
sonibi, при мен поне за съжаление има точно обратния ефект, ако не броим че косата ми страшно оредя, но иначе по тялото косъмчетата растат с завидна бързина а забелязвам и че по протежение на корема една редичка са станали по-тъмни, гъсти и големи и много се дразня, ама четох че хормоните при всяка жена различно се отразяват и след раждането нещата се връщат към нормалното си състояние та ще го преживея  Tired

# 594
за окосмяването и при мен в началото растяха по-бързо, после почнаха по-бавно и от обикновено..сега дори по цялата задна дължина на краката нямам никакви косми, а отпред тука има, тука няма  Laughing иначе около пъпчето точно са станали гъсти както по-нагоре четох Simple Smile

# 595
Момичета, като стана въпрос за окосмяването, правите ли кола маска на интимните части? Аз откакто разбрах спрях и се справям сама, но ми е доста неприятно Sad. А ММ не дава и дума да става да ме щавят, иска да пазим бебчо Simple Smile

# 596
Desit0 аз си ходя. Нищо му няма на бебето. Laughing Въпроса е да нямаш контракции и ти самата как приемаш нещата...ако те е страх, че нещо може да се случи на бебо или се стягаш, тогава не е препоръчително. Аз си имам доверие на козметичката и я знам, че си разбира от работата, ако продължават така добре нещата смятам да ходя до края. Но изпитам ли някакъв дискомфорт ще се откажа от кола маската.

# 597
Ох,  и аз имам тъмна черта през целия корем. Но нямам намерение да ги махам. Принципно всичко минавам с кола маска,  но сега инт.части не ги пипам,без това са редки. Но се чудя как ще се оправям с бръснач като ми порасне още корема.

# 598
Хаха какви истории ще има май месец за бръснене на триъгълника Joy Joy още ги помня от предната бременност, няма да ви издавам, забавно ще е Joy

# 599
И моите косми не растат толкова бързо както преди, но пък точно както казвате на коремчето са се сгъстили нещо Thinking Аз сама се обезкосмявам с епилатор, та нататък ще е доста интересно как ще се справя. Определено историите ще са забавни  Joy

Общи условия

Активация на акаунт