Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 188
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Мрън, мрън!

# 31
Тип-Топ ми се обадиха. Дошъл ми е часовника от Теди. Laughing

# 32
  • София
Запис в темата!  bouquet
Пожелавам си в тази тема всички да имаме повече късмет и повече хубави награди, защото при мен в последните две от никъде нищо!

# 33
Късмет на всички! bouquet

# 34
# 35
Аз пък имам два пуфа огромниии в къщи само мърморят защо заемам и без това малкото място с ненужни неща....
На мен пък ми мрънкат за такова нещо в къщи  Laughing. Всеки с неволите си  Laughing

# 36
milasara може да не ти изпращат нищо ако не си дала телефон. Пиши им във фейса, отговарят най-късно на другия ден.

# 37
И аз съм на мнение, че за пуфовете си трябва място. На Куинс сега стои прибран, защото сме в ремонт и нямам нерви да го прескачам по 100 пъти дневно минимум Laughing Иначе е готин, спор няма. Simple Smile

# 38
  • добрич
Участвах в играта на http://buzzaar.eu/bg/ за памперси и ми се обадиха на 24.10. да ми кажат, че съм избрана за участие. Трябваше до 08.11., да получа пакета, но това не се случи, с което нарушават т. 3.2.3, която гласи: "Периодa на доставка на Комплектите за тестване до Участниците в Кампанията: от 26 октомври до 8 ноември 2016 г., включително.". И други участници не са получили пакетите.
Имате ли информация дали сайта е измамен и изобщо изпращат ли промоционалните пакети като правят такива "игри"?
Мен път тук вече трети път не ми се обаждат и съм им сърдита Crossing Arms

# 39
  • София
milasara може да не ти изпращат нищо ако не си дала телефон. Пиши им във фейса, отговарят най-късно на другия ден.

Благодаря!  bouquet Сега ще ги потърся, аз рядко влизам във фейса и не ми хрумва там да контактувам.

И аз много искам пуф.  Praynig

# 40
  • София
Късмет на всички Simple Smile Нека всички спечелят това което искат Simple Smile А за мен ако може кафемашина bouquet

# 41
Късмет на всички Simple Smile Нека всички спечелят това което искат Simple Smile А за мен ако може кафемашина bouquet
+1

# 42
  • Nesebar
станала съм голям карък не помня вече от кога не съм печелила ( и за тестерите на виши ми дава грешка и не мога да се регистрирам )

# 43
Записвам се и аз в новата тема с ваучер от 50 лева за Грабо в играта на Suchard. В неделя 20 лева от националната лотария, които след това им върнах така да се каже....За Милка да отбележа, че така и така не си намерих третата опаковка за пуфа и макар да написах няколко емайла въобще не се трогнаха и отсякоха - не може да си получиш наградата. Както и да е  - после спечелих от Куинс и вече ме е яд по малко Laughing
Честита награда от Сушард! Страхотна е. Аз сега разбирам че имат игра и ще участвам. Simple Smile Миналата година спечелих от тях ваучер за H&M - 50лв. А за Грабо е още по-хубава и атрактивна наградата. Стискам палци  Hug

# 44
  • Габрово
В сайта на "Victorinox" тече гласуване за дизайн на лимитираната серия за 2017 година, а един от гласувалите ще спечели часовник.
http://news.victorinox.com/en/vote-win-classic-limited-edition-d … ign-contest-2017/

Един от дизайните е на наше момиче. Simple Smile
Скрит текст:
My design got selected for the Global voting of Victorinox Limited Edition 2017! ✨ 10 of the 35 selected designs will be produced and available in stores worldwide 😊 I'm adding a link to the voting if you want to support me and show me your 💓
I really appreciate it! 💋💋💋
😃Моят дизайн Dragonfly е избран за глобалното гласуване на Victorinox Лимитирана серия 2017! ✨ 10 от 35-те дизайна на страницата ще бъдат произведени в световен мащаб! Прекачам линк и предварително супер много благодаря на всички, които ще ме подкрепят!!! 😁
Цункиии💓💋💋💋💓
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14925257_102088109 … b&oe=58D59BEE

Аз чакам лаптоп от Милка и стелки от ДМ.

Късмет на всички в новата тема!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт