Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 52

• 66 217
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Под Слънцето
Е, от Била обещаха да ми пратят ваучера днес.
Даже, докато пиша, той пристигна. Малко повече  нахалство никога не е излишно Wink
Успех!

къде им писа на Билла?

обадих се, свързаха ме с маркетинг отдела  и докато си говорим с човека, получих и изпратения ваучер като му обясних проблема,че вече имам регистрация в посочения сайт за анкети

# 646
Най-накрая скчупих каръка със спирала на Max factor от една игра на dm във фейса  Heart Eyes

# 647
Някой познава ли този номер: 0887 322 655?  newsm78

Имах пропуснато, но не ми позволява да го набера обратно.

# 648
И на мен ми се обадиха за чашите на Нескафе  Simple Smile

Участвам в Куинс, но участията не са правилно отчетени в профила ми - имам 5, а пише, че са 2 - има ли друг с такъв проблем?

# 649
  • Варна
От Била така и не получих анкета, съответно и ваучер. Rolling Eyes

Имам 16 участия за пустия му дрон и няма, и няма... ooooh! Дори една кутия вафли нямам от Хипер и Споко.

# 650
Кво ще го правите тоя дрон?

# 651
  • София
Кво ще го правите тоя дрон?

Моят син го е написал на 1во място в писмото за Дядо Коледа - добре ще ми дойде да го спечеля  Grinning

# 652
5-6' живот, смешен обсег. Но за дете си е яко де. Ако спечеля ще ви го продам. Laughing

# 653
Писах на Нивеа за онези 100 шампоана и балсама, минаха с редовния номер че имат технически проблем със сайта и като го оправят, щели да публикуват печелившите.

# 654
  • София
5-6' живот, смешен обсег. Но за дете си е яко де. Ако спечеля ще ви го продам. Laughing

ОК,има сделка  Laughing

# 655
Писах на Бондюел за неполучената награда още от първото теглене. Да видим какво ще отговорят.
Има ли някой получил вече наградите си изобщо?
Май не. Изпратила съм данните още на 19 октомври.

И аз тогава съм си попълнила данните . Май се оказаха поредните мошеници, които обявяват игра с цел посещаемост на сайта им Tired.

# 656
  • sofia
Всички ли които направихте анкетата на Билла си получихте обратно ваучерите? И веднага ли?

# 657
Моля, само за още едно уточнение. След като попълнихте  анкетата на Била, чакате да Ви уведомят или проверявате някъде  за ваучер newsm78

# 658
  • София
Писах на Бондюел за неполучената награда още от първото теглене. Да видим какво ще отговорят.
Има ли някой получил вече наградите си изобщо?
Май не. Изпратила съм данните още на 19 октомври.

И аз тогава съм си попълнила данните . Май се оказаха поредните мошеници, които обявяват игра с цел посещаемост на сайта им Tired.

Аз бях сред печелившите в миналогодишната им игра и така и не си получих наградата. В линка към играта,все още стои моето име. На телефонните ми обаждания,все ми казваха,че жената,която се занимава с наградите отсъства или е в болничен.Писах им имейли и жалба,но нито отговор,нито награда  Peace В техни игри повече не участвам.

# 659
От неделното теглене на Престиж съм пас, бих се зарадвала на кафемашина, но шанса е минимален.

Общи условия

Активация на акаунт