Пазаруване от Amazon - тема №55

• 96 770
  • 770
  •   1
Отговори
# 405
Получих ел.кана и тостер от байвип кампанията. Трябва ли да регистрирам нещо,за да ми важи международната гаранция. Гледам в гаранционните карти нито дата,нито имена има,как точно се ползва гаранцията?

# 406

Аз лично не се разбрах точно с този робот. Но това си е мое мнение, мисля имаше и доволни в темата за роботите. За прозорци става, за стени не. Кърпите  трябва да се сменят на всеки прозорец и лично на мен ми е доста шумен.

А ти кой модел имаш? Аз се бях засилила на последния. Него уж го дават по-безшумен и по-добре почистващ ъглите. Колко често почистваше прозорците с робота?  Това било важно, за да не се налага често сменяне на кърпите

# 407
  • Sofia
Получих ел.кана и тостер от байвип кампанията. Трябва ли да регистрирам нещо,за да ми важи международната гаранция. Гледам в гаранционните карти нито дата,нито имена има,как точно се ползва гаранцията?

От датата на покупката от сайта важи. 

# 408
  • ВАРНА
От 8,11 имам поръчки с доста 16е неща,сега гледам,че част от нещата са изчезнали изобщо от поръчката....  Thinking Със сигурност гледах да са поне 7неща,за да надвишават 100е и да има БД,а сега са по 4-5 неща  Shocked Махали са прахосмукачки и кафемашините  и са начислили 7,40е доставка #2gunfire Имат ли право в случай,че те отказват артикулите?И тиганите и тавите на Тефал са махали  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 22:06 от morgana07

# 409
И при мен прахосмукачката и кфемашината са канселирани. Вероятно скоро ще дойде ред и на останалите.

# 410
Получих мейл за отказани хлебопекарни и прахосмукачки от испанския вип. Имам 21 евро компенсация засега.

# 411
  • София
И пак да питам, мобилни телефони от къде поръчвате най-изгодно онлайн ? Трябва ми за коледен подарък.
Рядко от UK има изгодни смартфони спрямо България. И да има, то те са заключени към даден оператор и отключването им не от мобилния оператор анулира гаранцията, а ако отключването е от мобилния оператор, е не рентабилно.
Преди години, когато излезе първия Moto G, почти всички от България си го взимаха от Tesco, отключваха го срещу 1-2£ от Ebay и естествено се губеше гаранцията, но разликата в цената спрямо България беше почти двойна и си заслужаваше.
Харесай си смартфон и го търси в БГ сайтове. Може да използваш търсачки за намиране на най-ниска цена като http://www.pazaruvaj.com + големите сайтове за техника.
Има апарати, които са отключени. Лично съм купувала Samsung S3 mini от amazon uk и си работи с Мтел карта. За различните телефони и оферти си пише дали са отключени. Купувала съм и от USA -няма никакъв проблем.

# 412
И аз имам канселирана синята прахосмукачка и още 3 мултикукъра

# 413
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Дааа... и аз си останах без тиганите и мултикукъра.
Махнали са ми за момента само тях и са ми начислили доставка.
Очакваната дата за получаване я дават между 9 декември и 4 януари!!! Дано не ми откажат още нещо! Sad

# 414
  • Пловдив
Относно робота за прозорци-засега няма доволни.Отзивите в сайтовете също не са добри.

# 415
При мен са канселирани тиганите  Sick и имам 7 евро компенсация!

# 416
Получих мейл за отказани хлебопекарни и прахосмукачки от испанския вип. Имам 21 евро компенсация засега.
Отстъпка за следваща поръчка ли?
Моите още не са канселирани,ама явно ще са.

# 417
Отстъпка за следваща поръчка ли?
Да.

# 418
  • гр. София
И аз имам отказани артикули - мултикукъра, гладачката /със стойката/ и кафемашината за мляно и кафе на капсули.  Cry И имам 21 евро компенсация.

# 419
Тези компенсации дали ще могат да се ползват в една поръчка или по 7е на поръчка?

Общи условия

Активация на акаунт