Любители на кучета - тема 67

• 41 291
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Euskal Herria
Макс не зарива. Когато ходи в банята у нас - не вдига крак. Когато сме навън - задължително. Обаче не пропуска нищичко - трева, стена, камък... Смеем се, че е като цистерна, все има за пущане. И вашите ли кучета са така пикливи?

# 271
Чарли е същият , всичко трябва да препикае, че понякога и на отиване , и на връщане . Laughing

# 272
  • Euskal Herria
Няма пропуск - нито на отиване, нито на връщане.  Grinning

# 273
  • София
Моята кифла маркира като мъжко куче. Пикае десетки пъти при всяка разходка.

# 274
Да ви се похваля, че Бела преживя тийнейджърския купон у дома. Нали имах две рожденички тия дни - каката /17г./ празнува вкъщи. Аз, честно казано, се притеснявах от подпийнали тийнейджъри край кучето. Слава Богу, заварихме си я невредима!  Praynig Нищо, че някой решил да й сипе малко алкохол при гранулите.  #Cussing out Тя добре, че гранулите не ги уважава много.
И само дето скъсала една възглавница на малката - явно докато е била превъзбудена от гостите и оставена без надзор.  ooooh! Но пак, че всички са живи и здрави!!! Че то с тези тийнове не се знае...  ooooh! ooooh!

За маркирането  - аз затова избрах женско куче. Като дете имахме мъжко и ми беше омръзнало да се спира на всеки ъгъл. Бела пишка по 2-3 пъти на разходка.

# 275
  • DE
И моята пикла вдига крак да маркира.
Първоначално не знаеше, че като се ходи на разходка се правят и други неща и подскачаше докато пишка ту на единия ту на другия крак.
Беше към деветия месец като се усети, че това дето мирише трябва да се маркира.
За другата работа си търси някой храст или шубраци. Крие се винаги и като офейка по време на игра с другите косматковци знам, че е минирала  някъде или чак като се приберем на нейното си място в градината.
Мома срамлива:)

И моята беше направила фалшива бременост след първото разгонване и имаше цици все едно слончета ще кърми. Много неприятна гледка беше!
Но, по препоръка в клиниката, тъй като нямаше никакви възпаления трябваче да изчакаме поне месец (след приема на лекарство да спре млякото и спаднат циците) и тогава я кастрирахме.
Режат ги веднага само когато има гнойни торби или се развива мастит.
Препоръчвам боди или нещо подобно за след операцията
---------------

Аз си имам прасенце което всичко яде-никакви махни за храна.
Пълна ли е купата-се изяжда, без значение какво е

# 276
  • виртуално
След кастрирането Арчи пикае като човек. Източва всичко наведнъж

# 277
  • София
Моята май още не се е усетила как става "пикливата комуникация". Mr. Green
Души, но пишка рядко и то по средата на тревата.

# 278
  • Sofia
Страхо маркира вече, първо пишка обилно от зор и след това почва тук и там да пуска по 5 капки за престиж  Mr. Green Също така и си зарива съкровищата с много смешно вирната нагоре глава. Ама крак още не се сеща да вдигне. Опита се веднъж, залитна доста и оттогава не ще. Подозирам, че още се чуди дали иска, като порасне да е коте или куче.. hahaha Пробва различни пози:

# 279
Страхо маркира вече, първо пишка обилно от зор и след това почва тук и там да пуска по 5 капки за престиж  Mr. Green Също така и си зарива съкровищата с много смешно вирната нагоре глава. Ама крак още не се сеща да вдигне. Опита се веднъж, залитна доста и оттогава не ще. Подозирам, че още се чуди дали иска, като порасне да е коте или куче.. hahaha Пробва различни пози:

Красавец   Heart Eyes

Спарки, започна да си вдига крачето точно на 5 месеца  Simple Smile

# 280
Страхотни кучовци сте показали момичета и момче!  bouquet

Макс също някъде около 5-6 месец започна с опитите да вдига лапа, но беше много смешен, защото не можеше да пази равновесие и се подпираше по ъглите на блоковете или дънерите за да не падне.  Laughing Някъде на 7-ия месец вече се крепеше стабилно на 3 лапи. Иначе и ние сме като цистерна, през целия път се препикава и на отиване и на връщане. Даже забелязвам, че има случаи, в които вече течност няма, но той си вдига лапата и стои малко така.  Joy
Днес пак скочи в канала на полето, където го разхождам, но този път бях подготвена и набързо спретнах примка от повода и го измъкнах.  Crazy

# 281
# 282
Моята май още не се е усетила как става "пикливата комуникация". Mr. Green
Души, но пишка рядко и то по средата на тревата.

Може би предпочита да е слушател само Grinning

# 283
# 284
  • Бургас
Стич почна да вдига крачето около 5 месец също, даже тук разказах как съм се смяла: Рано сутрин в Морската градина, жив човек нЕма, души си нещо прасчо и изведнъж с такъв замах метна крака, че падна настрани, скочи като ужилин и няколко минути се оглежда КОЙ го е бутнал, аз вече бях седнала на земята да се хиля като лудите  Laughing
А сега накрая на разходките дига крака ама направо се вижда как с усилие изцежда по една капка да пусне, голямо напъване чак коремните мускули се вижда как ги стяга да "капне" и той да се отбележи, че е минал  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт