Любители на кучета - тема 67

• 41 294
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Чарли започна да го вдига мисля около годинката , може би малко по-рано , но и да не вдига, не е болка за умиране . Рая , въпреки че беше женска , също се беше научила да вдига крак  Mr. Green

# 256
  • Canada
И Ози около годинка започна, големи вълнения и радост бяха, че е възмъжало момчето  Joy

Младият господин е голям чаровник  Flutter И други страхотни бебета мернах назад, пък и пораснали калпазани Heart Eyes

Озимир е във фаза и е много досаден, като гербова марка е залепен за мен и не спира да пее и говори  Mr. Green И той не знае милият играе ли му се или... пчелички му бръмчат около главата  Tired

# 257
Снощи тъкмо си сгъвах прането , Чарли и котана разбира се  - качествен контрол . Детето ме викна в другата стая , връщам се , а нашия ми прегърнал якето / то е с пухена качулка/ и се поклаща ... Joy

# 258
Аз наминавам да се оплача от стопаните на едри породи кучета  Blush
В последно време при мен вали често и тогава една голяма част от стопаните въобще не почистват огромните торти , които създават любимците им  Sick
И на мен почистването на торти не ми е от най любимите занимания, но го правя. Все пак утре отново ще мина по същата улица и със сигурност няма да ми е приятно да видя размазаната торта.
Един единствен път заведох малчо да поиграе в зона за кучета и повече не бих повторила. И там имаше торта до торта  ooooh!
За вдигането на крачето - при нас започна да си вдига кракът на два месеца и нещо. Вдигаше го, залиташе, понякога падаше, но не се отказваше  Laughing В началото беше много смешно когато се изправяше на стената за да може да помирише къде и кой е пишкал.  Laughing
На мен ми се видя доста странно това вдигане на крачето на тази възраст, но лекарят каза, че всичко е наред.  Simple Smile

# 259
Да ви покажа един господин с обица  hahaha

# 260
  • Sofia
Исеално подбран цвят и големина 😁 Талант!

# 261
  • UK
Jack, много е готин. Страшо и той с ушаците.  Heart Eyes

Джинкс официално започна да маркира територии преди 2 седмици.  Mr. Green Много му се смяхме първия път, че вече е станал голям мъж.
Въпрос, докато му падаха зъбите му купихме различни играчки за teething. Има един кокал пластмасов, който е много твърд, сега виждам, че той все още му се радва, ама мен ме притеснява да не си счупи новите зъби.  Crazy Да го махна ли или да му го оставя?  newsm78

# 262
Нищо не знам за пластмасовите кокали, но чух, че било много вредно да им се дават тенис топки.
Нашите играчки са от гума или плат. Любимата му играчка в момента е Kong Wubba.

# 263
  • На брега на реката
Белла от бебе вдига крак като пишка. Може да се е научила от  братчетата си. Даже като я видях за първи път, помислих че съм се объркала и съм взела някое от братчетата, а не едничкото момиченце.  Grinning

# 264
  • Пловдив
Деси, лека кастрация  Peace, всичко ще е наред  Hug

Ей го нашия звяр

# 265
Ако мъжкото куче не вдига крак след годинката е признак на ниско самочувствие.Битите кучета,често се познават по това.За да се увери човек може просто да замахне,кучпето се свива.Обикновено към 6-8-мия месец вече започват да вдигат краче.Нашите са на 50 дни и започнаха да зариват съкровищата след изхождане... Grinning

# 266
Чарли го научи този номер със зариването чак като взехме котана .

# 267
  • София
Четох, че "зариването" всъщност е още един начин да маркират територия кучетата - визуално.
Не помня кога, не помня и къде го четох...
И да се оплача - Лили се "обзаведе" с проблеми с аналните жлези... Стискайте палци да е по-малкото зло и да мине лесно. Ще пиша в сряда-четвъртък какво е точно и как се лекуваме...

# 268
Стискаме лапи и палци за Лили  Praynig

# 269
  • София
Стискам и аз, но какво и е на Лили ?

Общи условия

Активация на акаунт