Любители на кучета - тема 67

• 41 289
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
В темата като че ли преобладават пинчерите  Simple Smile
Ще ми е интересно да разкажете за породата - плюсове, минуси, особености, защо избрахте точно пинчер...всичко за което се сетите.

Какво ще кажете за възможността да се сложи анкета при пускането на следващата тема?
На мен ще ми е интересно да разбера колко кучета са кастрирани. Също и с какво си храните кучетата (суха храна, консерви, сурово месо или им готвите)

# 286
  • Бургас
Здравейте,
казва се Рая и е порода  - ягдтериер, ловна порода много ревнива към мъжът ми, вън е много лоша гони всичко което мърда котки птици и недружелюбна към другите кученца, а кучето ако е бяло прави един гребен на гърба и почва да лае и ръмжи. Когато го няма мъжът ми е по кротка и в къщи и вън.
Гранули яде рядко, но съм и ги предложила а иначе и варя пилешки крилца, свински сърца общо взето  обича човешка храна.

# 287
Какво ще кажете за възможността да се сложи анкета при пускането на следващата тема?
На мен ще ми е интересно да разбера колко кучета са кастрирани. Също и с какво си храните кучетата (суха храна, консерви, сурово месо или им готвите)
+ съгласна  Peace

Един въпрос от серията глупави  Embarassed Кучетата могат ли ядат риба?

# 288
Един въпрос от серията глупави  Embarassed Кучетата могат ли ядат риба?
Би трябвало да могат щом се продават гранули и лакомства с риба.
Аз бих дала на моето филе от риба, но бих го проверила много внимателно за кости. На предишното ни куче мисля, че майка му е давала рибешки глави, но не съм 100% сигурна.

# 289
  • София
Естествено, че могат да ядат риба. Друг въпрос е дали ще искат. Моите обожават замразена цаца. По-едри риби не давам заради костите.
Ще пусна анкета следващата тема. Peace

# 290
Естествено, че могат да ядат риба. Друг въпрос е дали ще искат. Моите обожават замразена цаца. По-едри риби не давам заради костите.
Цацата сурова,или сварена,печена?

# 291
  • София
И аз давам цаца, обожава я!
Попарена и измита!

# 292
Благодаря  Hug Значи за вечеря моята капризница ще получи варена цаца с ориз  Grinning

# 293
  • София
Няма нужда от варене, като се попари за 10 мин рибата се разпада. Ориз за какво ти е, дай само рибка. Wink

# 294
  • София
Цацата сурова,или сварена,печена?
Давала съм и директно замразена, гризкат си я и не сме имали проблеми досега.
Жгмъц, Неро как е? Hug

# 295
  • София
Коте, цацата е солена в повечето случаи, затова я паря.
Неро е добре, има повишени чернодробни показатели и е оплешиввл доста. Иначе е жизнен и надебелял даже. Wink

# 296
  • София
Милия. Hug
Така и не се разбра какво му е, нали? ooooh!

# 297
  • София
Предполагат, че е нещо автоимунно.
Как е Лили ?

# 298
Моя нахалник като идва с мен на капаните на плажа си хапва от моята цаца задължително, чак лае и се сърди ако пропусна да му дам . При нас важи "една за мен и една за теб"  Mr. Green

# 299
  • София
Моя нахалник като идва с мен на капаните на плажа си хапва от моята цаца задължително, чак лае и се сърди ако пропусна да му дам . При нас важи "една за мен и една за теб"  Mr. Green
А не става ли "Една за мен, една за мен, една за мен" - "Ей, ами за теб?!" Joy

жгмъц, днес сме пак на преглед и някой от идните дни ще ходим до Добро хрумване да ни видят "нашите" ветеринари. Унила е малко, не й е много конфортно с бръснато дупе, но няма как. Прилича малко на маймунско дупе Laughing

Съседката е с разгонено женско куче, и Балу също е много унил. Като ги надуши, че излизат, и застава на пост на вратата и скимти... Като болен е, милия, чак жал ми става да го гледам така. Навън е жизнен и игрив, но приберем ли се - край. Ако нямахме планове за него, щеше да мине под ножа, колкото и зле да звучи...

Общи условия

Активация на акаунт