Определено. Щом му влияе на режима вечерта. За мен децата ни са още на много крехка възраст и неспазването на часовете за сън и ядене би повлияло недобре на нервната им система. Аз не съм обичала да спя на обяд, майка се е опитвала да ме приучи, но безуспешно и ме е оставяла да си играя в къщи, а тя е лягала /сънливка
/ - ноо, с малката разлика, че съм била на 4+. Браво на Вяра!! Аз реших да пробивам ушичките на Вики на по-голяма възраст. Дано да иска
Само аз ли не ходя по площадки? Вики ми изглежда много нестабилна, все залита, полюлява се, а по площадките е пълно с по-големи деца, които се бутат, тичат и 100% ще я отнесат. Тя и не проявява интерес към тях. Избирам места, наподобяващи поляна, без цимент, да може, като падне, да не се нарани. Все си мислех, че ще се стабилизира бързо, а ей ги, минаха 2 мес и половина, откакто проходи и още е като пате.

Но виждам как нещата от ден на ден се променят - постоянното висене на гърдите ми и събуждането от най-малкия шум сега е заменено с няколко минутно сучене, което преминава в шише с АМ. Вики сама отива към стаята да спим, по-лесно заспива сама в леглото /аз съм до нея на другото/, отпаднаха спомагателните "бели шумове", сънят й стана по-пълноценен и дълбок /не скача при всяко скърцане на паркета/. Като порасне още малко съвсем ще задобреят нещата. Дотогава съм на разположение 24/7