Pampers ви предизвикват да възкликнете: „Толкова сухо! Но къде отиде?“

• 14 036
  • 149
  •   1
Отговори
# 135
Искам да участвам и се надявам наистина да държат толкова сухо Simple Smile Simple Smile бебка е 6 кг.

# 136
Ето кои са потребителите, които ще имат възможност да тестват новите пелени Pampers и да споделят своите впечатления:
sea.sea
chockolina
ShikeR
Сиска
Криси`
Arizona_85
rosit@
Happy Mijjj ツ
ivka ♥ 007
maksimka

Заедно с пакета Pampers те ще получат и инструкции за провеждане на експеримента.

Очакваме печелившите да се свържат с нас на e-mail: igra@bg-mamma.com, като напишат своето потребителско име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на пакета (имена, адрес и телефон за връзка)

# 137
Темата е отново отключена, за да могат потребителите, които тестваха новите пелени Pampers, да споделят своите впечатления.

# 138
  • София
Ние сме много доволни. Памперсите наистина попиват много добре и дефакто памперсът остава сух. Тук се чудим къде отиде пиш  Simple Smile :

Скрит текст:

# 139
И ние сме много доволни от памперсите, наистшна попиват добре и няма следа. По-късно, ако успея, ще кача снимка.

# 140
Благодарим за възможността да пробваме новите Pampers Baby Dry! Изключително очарована съм - тънки, меки и попиват добре, а дупето на детето остава сухо. (Снимки съм пратила на вашия имейл адрес)

# 141
Приятели бях избрана като агент на ….  да изпробвам Pampers Baby-Dry. Направих теста  като изсипах приготвената течност върху памперса и веднага тя се разпредели в 3те абсорбиращи каналчета, като отгоре остана суха на допир. Вечерта сложих и Pampers Baby-Dry на моето мъниче. На сутринта нямаше следи от пиш. Останах и приятно изненадана от липсата на наситен аромат и подуване на самите слоеве на пелената.) Определено Pampers Baby-Dry са най-сухите, а за мен и най-добрите пелени…. защото моето мъниче спи цяла нощ спокойно

# 142
Аз също съм доволна от новите памперси. Не че съм имала оплаквания от "старите", де Wink Кой каквото и да говори за мен памперс  е само "Памперс".
Направи ми впечатление, че са по-тънки от другите. Стори ми се,че са една идея по-твърди, но може и да се заблуждавам. Абсорбиращите елементи са разположени във формата на ромбове, подобно пчелни килийки. Явно това позволява по-равномерното разпределяне на течността във вътрешността на пелената. Аз по принцип сменям памперса след всяко хранене и при нужда. Обикновено вечер в 19,30ч е последната смяна и към 7ч. сутринта бебо се събужда и тогава го сменям. Това са точно 12 часа с един памперс, понякога и малко повече. До момента не съм имала компрометиран памперс.
Благодаря за възможността да тествам новите памперси.
Снимки ще изпратя на дадения мейл.

# 143
Имам въпрос- от каква материя е горния им слой?

# 144

Доволна съм!
Това, което ми допадна изключително много, е че са много тънки. Все едно няма пелена на дупето. Първият тест беше вечерно време - от около 20ч до 8ч сутринта - 12 часа без проблем.
Благодаря, че ми дадохме възможност да ги пробвам. Ще ги ползваме пак Simple Smile

# 145
  • Варна
Получих пакета преди няколко дни, но все не ми оставаше време да ги изпробвам. Днес направих експеримента, така, както беше посочено в указанията, приложени в кошницата.

Ето клипче - с асистенти Лора и Симона Simple Smile

Изводите ми са - наистина става на желе и се втвърдява почти незабавно течността, но все пак, леко ме изцапа в края на клипа, както се вижда. Малко по-късно, като пипнах памперса, вече не цапаше, авно беше засъхнала още по-добре.

Съгласна съм с предишните коментари, че са доста по-тънички и компактни тези памперси. Peace

Сега сложих един памперс на Лора, ще видим как ще из-държи през нощта и утре пак ще коментирам.

# 146
  • Стара Загора
Изпробвахме вече новите памперси.Доволна съм от тях.По-тънки са,което много ми харесва и издържат наистина по цяла нощ.Ние и преди си ползвахме Памперс,но сега ще бъдем още по-доволни. Досега не бяхме ползвали от мокрите кърпички,но сега ни се удаде възможност да ги пробваме.Бих казала,че са едни от най-добрите.

# 147
  • Пловдив
Много съм доволна от Pampers baby-dry, ще продължа да ги ползвам.

# 148
Благодаря много за възможността да изпробваме новите памперси!Останахме приятно изненадани колко са тънки и издръжливи.Дупето на моята принцеса остава сухо!
Доволна съм и от мокрите кърпички,това са ни любимите кърпички и определено ще продължим да си ги ползваме с огромно удоволствие,както и самите памперси!
Отново благодарим за възможността! bouquet

# 149
Предизвикателството на Pampers приключи!
Благодарим на всички за споделените впечатления и снимки.

За наше съжаление един от участниците не изпълни поетия ангажимент да се включи със своите отзиви, въпреки многократните ни опити да осъществим контакт преди края на активацията.
Използваме случая да апелираме за внимателно запознаване с условията за участие в подобни кампании, в които получаването на продукт е обвързано с тест и ревю. Вашето мнение е важно не само за организаторите, но и за всички потребители, които търсят информация за нови стоки и услуги във форума.

Общи условия

Активация на акаунт