След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -203ღღ

• 23 337
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Нергис ги подканва

Сечо как гледа newsm78

Абе тия  двамата са като гузен негонен бяга hahaha hahaha да се застраховат ,че между тях няма нищо Joy Joy

Направо   hahaha hahaha hahaha

# 676
Брех, тоя път не гледа като бурсук  Mr. Green полуусмивка е пуснал
Обаче ответната страна го подмина кат пътен знак ахха

Ми няма да излиза с него я  hahaha hahaha hahaha

# 677
Скрит текст:
Нергис ги подканва

Сечо как гледа newsm78

Абе тия  двамата са като гузен негонен бяга hahaha hahaha да се застраховат ,че между тях няма нищо Joy Joy
Twisted Evil Точно това е моят извод, като ги гледам. Гузен негонен бяга!

# 678
# 679
# 680

и естественно Елка липсва,на масата зад Борко са Сечо,Шенол и май Деврим

# 681
Скрит текст:
Нергис ги подканва

Сечо как гледа newsm78

Абе тия  двамата са като гузен негонен бяга hahaha hahaha да се застраховат ,че между тях няма нищо Joy Joy
И как човек после да не си мисли, че или има нещо или има нещо  Mr. Green hahaha

# 682

Баръш се снима, останалите  мажат по телефоните Joy Joy Joy

# 683
Скрит текст:
Нергис ги подканва

Сечо как гледа newsm78

Абе тия  двамата са като гузен негонен бяга hahaha hahaha да се застраховат ,че между тях няма нищо Joy Joy
И как човек после да не си мисли, че или има нещо или има нещо  Mr. Green hahaha

Ми а де  Naughty друго не ми идва на ум  Joy Joy hahaha

# 684
Нергис ги подканва

Сечо как гледа newsm78

Ма много са готини и  толкова са ми смешни  Joy Има някакво надцакване при тези и това си е  Peace Нашият се скъса да развява оная навсякъде и да убеждава всички колко е кадърна и колко се обичат, чак и кола ходиха да избират. Нашата сега доведе другият смешник и в същото време имат такава химия тия двамата  Crazy, Вижте на Сечо физиониомията, веднага се сещам за всяка снимка зад кадър как се гледат и как се забавляват.
Да са им честити наградите, а ние продължаваме в сериала, в реала...кой както го усеща  Wink

# 685
# 686

Не липсва само Елка  Peace
Наргиз и Онур също ги няма,Мюге също,така че не я обвинявайте веднага що я нема Peace

И компанията е изцяло мъжка,чий да го дири там сред мъжете

# 687

великолепната 4-ка  Joy Joy те май все заедно се движат  Laughing
А Нергиз и Онурчо къде забегнаха, и те се скатаха...
Пък Салих за втора година не присъства на награждаване на сериала... Peace не е добре това  Naughty

# 688
Скрит текст:
Скрит текст:
Нергис ги подканва

Сечо как гледа newsm78

Joy И аз така викам - или има нещо, или да!

# 689
  • Perla
Скрит текст:
Нергис ги подканва

Сечо как гледа newsm78

Peace
Кюса си изигра перфектно картите. Три месеца Борко къде падне и седне хвали филма ѝ, всяка седмица преди серията тя се появява с Баръш някъде, което взривява феновете- дори четох, че някои не гледат онлайн сериала по тази причина- не знам колко е вярно; всеки ден я по вестници, я по тв предвания тя е героиня, та че един ден няма да се яви с Баръш- голяма работа. Ще си спести фенската ненавист. А предстои премиера на филма и тогава може да получи пак нужната подкрепа. Не знам Елчин защо така сглупи пак, дано тя си знае. във всеки случай негативизма ще се изсипе върху нея и кита, ама няма да му е сефте.

Общи условия

Активация на акаунт