Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

• 2 174 627
  • 36 877
  •   1
Отговори
# 6 675
Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=lfIlbKCLiOg&feature=youtu.be

Изявление на шефа на полицията Райнер Венд.
"Паралелни общества от 30 години, престъпност в Берлин, 20 арабски клана, контролиращи търговията с дрога ,проституция, детски бракове. Малолетни бежанци, които не знаят азбуката, но искат да станат артисти, пилоти, инженери. как може на някого да му хрумне идеята да каже:"Ще се справим." Интеграцията в Германия не функционира и това беше доказано. Хора с по няколко регистрации в Германия, знае се, че някои не са малолетни, но не се прави нищо. Въпреки че се знае ,че не са малолетни, това не се проверява нарочно и им се осигурява обслужващ персонал, защото има достатъчно пари да им осигуряват развлечения. Няма машини за пръстови отпечатъци и т.н. На всеки мигрант се полага поне по един обслужващ, или на всеки двама, докато в старческите домове медицински сестри, получаващи смешно малки заплати, се грижат през нощта за 50 човека. "

Тоест всичко, което си говорим тук. Венд отдавна се опива да каже истината, но малко хора го чуват.

Шеф на полицейския профсъюз е Райнер Венд, не шеф на полицията.
Още от началото той се обяви срещу обогатителите и разказваше открито за културните им особености.
Обаче и на него искат да му видят сметката...
Оня ден четох, че заформят някакви разкрития за него, какви пари е получавал неправомерно и т.н..

Модерно стана да търсят компромати за хора, които се опитват да отворят очите на другите.

# 6 676

Модерно стана да търсят компромати за хора, които се опитват да отворят очите на другите.

Не е новост. Винаги е било така. Simple Smile

Този Райнер Венд ме впечатлява положително. Чудесно е, когато някой казва истината направо.

# 6 677
бочко агитирал в Ямбол.Изтъкнал,че сме приели най-малко мигранти,а вече дори са десет пъти по-малко отпреди.Присра му се предизборно.Защо така?
http://www.blitz.bg/obshtestvo/borisov-s-trogatelni-dumi-km-yamb … a_news493289.html
Днес излизам от халите и отсреща пред джамията група хора се суети.Трескаво жени си увиват главите  коя с каквото намери.От раници вадеха шалове и се омотаваха.Имаше и млади мъже с тях.Определено туристи.Побеснях.Оприличих ги по външен вид на итталиянци.Влязоха,аз продължих до руският магазин.На връщане ги видях да излизат.Пресякох скорострелно.Говореха испански.Не знам у тях не са ли влизали в джамия?Имат ги много.Какъв е този интерес,какво е това чудо и готовност да се омотаят и какво ще видят?Стени и килими предполагам.Малоумници,не ги ли виждат колко са прости,нагли и откъдето минат след тях остава само погром.И атентат им направиха преди години в Мадрид и като нищо пак ще правят в цяла Европа.Баста!

# 6 678
Не знам у тях не са ли влизали в джамия?

А ти влизал ли си в джамия?  Joy

# 6 679
Не знам у тях не са ли влизали в джамия?

А ти влизал ли си в джамия?  Joy
Не съм влизалА и не искам! Sunglasses

# 6 680
Не съм влизалА и не искам! Sunglasses

И като не си влизала и не искаш защо съдиш хората които искат да влязат?

В будистки храм искаш ли да влезеш?   hahaha

# 6 681
  • София
Като стана дума за омотаването... Можете ли да отгатнете кои са тези жени?
Скрит текст:
Обзалагам се, че няма да се досетите. Това са членове на правителствена делегация на Швеция на посещение в Иран. Швеция се гордее със своето "феминистко правителство", в което половината министри са жени. Равенството между половете било в центъра на приоритетите на правителството.  Wink
Та същите тези феминистки са се омотали така нелепо, уж да уважат традициите на страната, която посещават, но всъщност така се излагат с безпринципно поведение. В крайна сметка те не са там на гости, а представят страната си. От какъв зор трябва да спазват подобни нелепи и дискриминиращи жените обичаи?
от ТУК  

# 6 682
  • DE
Не разбирам, защо европейските жени трябва да спазват техните религиозни обичай. Ислямска жена като дойде на официално посещение да не би да си сваля кърпата  Sick
Още ме е яд на нашата делегация с покритите коси на жените  #Cussing out

# 6 683
Тези, които правят атентати не ходят да се молят в джамии в които допускат туристи; даже много от тях не се молят, но пък се дрогират.

Silver, в Археологическия музеи в София ходила ли си?

# 6 684
Не разбирам, защо европейските жени трябва да спазват техните религиозни обичай. Ислямска жена като дойде на официално посещение да не би да си сваля кърпата  Sick
При нас етикетът/правилата/обичаите/законът/религията изисква ли жените задължително да се движат с непокрити глави или по-скоро нямаме кодекс?

# 6 685
Тази снимка със забрадените май наскоро беше коментирана. Голям пример са за всички феминистки, няма що... Simple Smile)
Иначе видях на разни снимки от профила на Л. Ст., че и учителката в бежанския център в Харманли също така си е покрила главата. Не знам обаче, дали е бъргарка или арабка.  Rolling Eyes

# 6 686
Шеф на полицейския профсъюз е Райнер Венд, не шеф на полицията.
Още от началото той се обяви срещу обогатителите и разказваше открито за културните им особености.
Обаче и на него искат да му видят сметката...
Оня ден четох, че заформят някакви разкрития за него, какви пари е получавал неправомерно и т.н..

bouquetБлагодаря за уточнението.
Май бях чела някъде, на какво е шеф, но съм забравила.
Във всеки случай на едно място леко оправдава Меркел, че не била виновна тя, а стотиците посрещачи по гарите, но мисля, че е по-скоро замазване на очи и алиби, отколкото оправдание за Меркел.
Доста е директен и ще е жалко да му запушат устата.
Какви пари бил получавал??? Все едно всички останали на високи постове са чисти като сълза. Нооо, искат ли, винаги могат да изровят компромат, за жалост. Я на жена си изневерил, я някое евро скрил от данъчните и хоп -  позицията му по жизненоважни въпроси автоматично става компрометирана. Стар комунистически трик, прилаган с успех и от капиталистите. Twisted Evil

# 6 687
Не че е новина на фона на всичко, което се случва...

Ислямът се превръща в най-масовата религия

Все повече мюсюлмани заселват Европа и Америка, а сред тях се раждат най-много деца в едно семейство

https://vesti.bg/sviat/isliamyt-se-prevryshta-v-naj-masovata-religiia-6066116

# 6 688
В Европа със сигурност ще стане,даже преди 2070год.добре,че няма да съм жива.В Канада същият сценарий.Там отдавна ги приемат,поне от 15год.В щатите се съмнявам.За Мексико и южна Америка също се съмнявам.Бедни са,няма помощи и са непреклонни католици. Laughing
Тези, които правят атентати не ходят да се молят в джамии в които допускат туристи; даже много от тях не се молят, но пък се дрогират.
Знам.Те не са толкова религиозни.Те просто са злобни.

Да.Какво пропускам?

# 6 689

Да.Какво пропускам?
[/quote]

Сградата е била джамия;
по време на молитва, не пускат туристи в действащите джамии;
джамиите се посещават от туристите от архитектурна и историческа гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт