Нашите кухни - 66

• 114 069
  • 772
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро!

Вчера имаше различни оферти на всякакви смесители и душуве на Grohe и Hansgrohe в немския амазон, цените бяха много разумни. Съжалявам, че вчера пропуснах да пиша, но на черен петък така или иначе промоциите обикалят всичките амазони, а и се повтарят, така че съм сигурна, че ще изскочи пак офертата. Непрекъснато пък има смесители и душове в Warehouse deals, оттам е моята Минта, която много харесвам.

По темата за отстоянието между два реда кухненски шкафове: у нас е 120 и усещането ми е, че дори с една трета да се намали, няма да ми е неудобно. Съвсем спокойно двама готвят без да си пречат, а и се спестяват излишни движения, просто да се обръщам и ползвам отсрещния плот. Единият плот ми е за рязане, миене, белене, след това се обръщам и слагам приготвените вече продукти в уредите на отсрещния плот.
Скрит текст:

След вече 2 месеца експлоатация, мога да кажа, че съм цялостно доволна от кухнята, плота, мивката и смесителя. За мен беше важно кухнята да е лесна за почистване (от цапащите дейности вече правих лютеница, хумус и разлях малко карамел по плота и вратичката, изчисти се с малко водичка и микрофибърна кърпа, без препарат), да мога да организирам шкафовете така, че всичко да ми е пред очите, като обаче имам място да си съхранявам продуктите (четирите вида ориз, осемте вида паста, петте вида брашна и още куп други глупости, които си поддържам в наличност и заради които мъжът ми ме нарича хамстерка) - за момента отговаря на всичките ми изисквания. В четирите шкафа с повдигащи се вратички съм си подредила от ето тези кутии на Икеа, побират се точно 8 в един шкаф и всичко ми е пред очите, без да се налага да преместя пет неща, за да стигна до шестото в дъното.

Простете, че снимките не са на празна и новичка кухня, но както казах, вече е експлоатирана и я снимах, докато вече се готвеха неща в актифрая и хлебопекарната.

# 46
Ех че обичам новички и симпатични кухни. Браво, че си успяла да си наместиш всичките джунджурии. Късметлийка - със120 см, ние да му мислим. И аз искам повече, ама няма от къде Simple Smile. И точно това искам да си спестя и аз - многото ходене из кухнята, на теб ти се е получило чудесно. Наистина пести време.

Представям си поръчките от Амазон от черен петък, сигурно за 2 месеца генерират работа на хората да пакетират и пращат Simple Smile. И аз ще си заредя тоя път готови линкове, да видим дали пък няма и аз да си купя нещо от тоя петък, ама чуждоземно.  Joy

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 22:18 от пахистахис

# 47
  • По света и у нас
        Макарон, кухнята ти наистина изглежда удобна и функционална. Браво! Много ми харесва. Със здраве да я ползвате. Simple Smile

# 48
  • Раковски
Подобен смесител като бланкото, но тека с маркуч.
Скрит текст:

# 49
Кухничката е много симпатична и уютна. Моят проблем е настилка в холокухня. В момента пред кухнунските шкафове имам гранитогрес , а в другата част от стаята имам ламинат. Но стаята е малка , и не ми стои готино някак си. Преходната лайсна ми вади очите, хич не ми допада. Пък и гранитогреса не е някой прекрасен от този сол пипер на КАИ ГРУП е. Мисля или да го сменя или да направя всичко една настилка, но незнам дали ще е практично, защото и сега си мокря и изпускам разни неща и цапам в частта с кухнята. Вие как сте решили този проблем. Така горе долу изглежда в момента http://prikachi.com/images.php?images/37/8958037R.jpg
Казвам торе долу, защото това е проект и нещата са идеалистични. В действителност ламината ми е по-светъл цвят, а гранитогреса е до фурната, като последното модулче с чекмеджетата е на ламинат т.е. под него вече е частта с ламината.

# 50
Скрит текст:
Имам този смесител-висок,удобен,но няма функция душ.

# 51
  • Раковски
Скрит текст:

http://www.tekaindustrial.com/bg/products/view/16118-%D0%A1%D0%B … %D1%8F-ares_k_938

# 52
Ако има само проблем с работното пространство (плот) аз бих си сложила такъв, който се издърпва

Виждала съм и по-големи по принцип, които се нагъват и се прибират.

Кухнята дори и да е със скосявания, няма ли как да се направят и горни шкафченца по поръчка? Или пък рафчета да се сложат...

mileneira, на мен настилките ми се струват ок така, не ме дразнят, по-скоро бих си сложила нвсякъде гранитогрес с дървесна шарка, отколкото паркет например, ако искаш да ти е само 1 настилка..

# 53
Скрит текст:

http://www.tekaindustrial.com/bg/products/view/16118-%D0%A1%D0%B … %D1%8F-ares_k_938
Същия,но мисълта ми беше че водата е само на струя,не се разпръсква като на душ  Embarassed.

# 54
  • Раковски
Скрит текст:

Същия,но мисълта ми беше че водата е само на струя,не се разпръсква като на душ  Embarassed.
Peace

# 55
  • В полите на Витоша :)
Аз упорито продължавам да търся чисто черен кухненски смесител с изтеглящ се душ и не мога да повярвам, че никой производител няма такъв...  Cry

# 56
Момичета къде слагате кърпата за ръце в кухните ви, моята кухня е гланц бяла с термоплот и стъкло за гръб, на гърба ли да я сложа , или на долните шкафове. Дали ще вреди на гланца ако кърпата за ръце е закачена долу

# 57
  • Раковски
Аз упорито продължавам да търся чисто черен кухненски смесител с изтеглящ се душ и не мога да повярвам, че никой производител няма такъв...  Cry

Скрит текст:

ама е малко шарен, в сайта не тека има черни но не се знае кой е с маркуч.

# 58
  • В полите на Витоша :)
Всичките на Тека сме ги гледали в шоурума им, няма нито една чисто черна с изтеглящ се душ Sad
Тази, която си показал, shadowman, можеше да е един от приемливите варианти, ако дръжката беше по-широка. На тези им казвам "пишки" Grinning Загрозили са сума ти смесители с такива дръжки.

# 59
  • Бургас
Момичета къде слагате кърпата за ръце в кухните ви, моята кухня е гланц бяла с термоплот и стъкло за гръб, на гърба ли да я сложа , или на долните шкафове. Дали ще вреди на гланца ако кърпата за ръце е закачена долу

Моята стои на дръжката на долния шкаф под мивката. Там ми е най-удобно.
Кухнята ми също е бял гланц.

Общи условия

Активация на акаунт