Нашите кухни - 66

• 114 087
  • 772
  •   1
Отговори
# 60
Моята кърпа е преметната на дръжката на фурната.

# 61
Моята кухня е гланц - бяло и сиво, гръб - бял лакобел и термоплот. Кърпата стои на дръжката на фурната, която е в колона.

# 62
Аз упорито продължавам да търся чисто черен кухненски смесител с изтеглящ се душ и не мога да повярвам, че никой производител няма такъв...  Cry

Днес обикалях за гранитна мивка и видях , че SCHOK предлагат чисто черни смесители - модела е SCHOCK COSMO pull-out , давам примерен линк

http://smesitelna-baterija.pazaruvaj.com/schock/cosmo-pull-out-c … ll-ou-p266234011/

# 63

Кухнята дори и да е със скосявания, няма ли как да се направят и горни шкафченца по поръчка? Или пък рафчета да се сложат...
Скрит текст:

Не moonriver, за съжаление няма. Такива снимки колко са ми минали през очите  ooooh!, но с attic ли не търсих roof kitchen и още хиляди варианти и няма кой знае какви идеи невиждани и нечувани.
От снимката, която си показала, си представи какъвто е наклона на дясната стена, същия си представи и на стената с мивката (демек точно две съседни стени и двете скосени Simple Smile). Ние затова и се обърнахме към професионалист, защото си е направо предизвикатество. Много от нещата съм си ги измислила аз, но си имах нужда някой да подреди и моите и на пахистасов щурите мисли.
Та колкото и да ми се иска - няма горни шкафове.
Alcarin, ти по своя воля или по принуда като мен си без горни шкафове  Wink

# 64
По моя воля, не искам да ми захлупват, а и няма как да са симетрични спрямо стената (имам балконска врата). Пък и не харесвам когато не са до тавана, а моя е висок и ще станат дълги, пък аз съм джуджа. И така - казват ми някои близки, ма как без шкафове, ми тъй. Даже рафтове не искам Simple Smile Картини ще редя  Crazy
Имам малко килерче в кухнята /60х70х300см/ и едно стайче метър на метър - та ще разполагам каквото мога там. И в гардероба  Laughing Другото ще са само плотове и вградени уреди  Whistling Приетеснява ме широчината между двата реда долни шкафове и двата вградени хладилника под плот, които ще са хем неудобни хем с малко обем. Може да сложа някой в коридора  ooooh! Grinning

Изобщо при мен положението е "Нестандартниии смееееWhistling И не само кухнята и другите стаи са все нещо странни Simple Smile обаче имам любимото ми - овал с балкон  Heart Eyes

# 65
Ясно, и твоята не е лесна. Интересна ще стане твоята кухня, поне по разказаното. Със сигурност ще е много различна.
Като каза хладилник под плот, се сетих, че тук в темата наскоро имаше кухня с много хубав шкаф за вино под плот. Някой ден, може би и на моята улица ще изгрее такъв Simple Smile, за момента, тц. Като няма място за горни шкафове, не можах да жертвам долу място за такъв.
 Ти що с 2 хладилника? Че единия ще е малко, може би щом е под плот? Ми да, то една торта да сложиш и се е напълнил.Wink

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 18:03 от пахистахис

# 66
Охо, еми значи ще си ги търпим компромисите и ще се радваме на хубавите неща  bouquet

Да, много е малък един. Живяла съм така при една дълга командировка. Нищо не побира. Та поне два нищо да не побират Simple Smile Има един интересен на Либхер с чекмеджета, обаче пусто обема е с 10-15 литра по-малко от на другите. Мислене ще падне, ако изобщо е възможно, защото майстор още не е видял моята кухня, а аз вече съм я измислила  Laughing

# 67
Аз упорито продължавам да търся чисто черен кухненски смесител с изтеглящ се душ и не мога да повярвам, че никой производител няма такъв...  Cry

Днес обикалях за гранитна мивка и видях , че SCHOK предлагат чисто черни смесители - модела е SCHOCK COSMO pull-out , давам примерен линк

http://smesitelna-baterija.pazaruvaj.com/schock/cosmo-pull-out-c … ll-ou-p266234011/

Имам такъв на Франке. И ми е втори. Смених първия защото след 2-3 години черното се изтрива и отдолу се показва месинг. Вторият също се изтри, но вече не го сменяхме, да си стои с месинга и толкоз. Като се наканя пак да сменям ще е с хромиран, хромът също отива на черна мивка и не се изтрива. Иначе в началото всичко е супер - черна мивка и същия цвят смесител...

# 68
Аз първоначално пък си бях избрала антрацит, щото мивката и тя такава. Първи шок - почвам да си търся диспенсери (не знам дали така се казва на български - за веро и сапун). Никъде не открих, включително в амазон де, ит, ук. Само хром. Всъщност излезе нещо като подобие на моя цвят, но на цена вместо от 20-30 евро, някакви неземни цени от по 200-300 евро. Втори шок - батерията, която искам я няма в този цвят във варианта с душ и изтегляне. Аз просто не бях довидяла.

И накрая явно ще е хром батерията, нищо че ще ми е тъмна мивката. Много снимки гледах и като няма как да ги комбинирам, следващия възможен за мен вариант остана хрома. Не бих казала, че е грозно. Просто ми се искаше другото, но вече свикнах с мисълта да не е черно.  Sad

Шадоумен, благодаря за предложението за батерия, но няма душ вариант, от това, което видях. Между другото, случайно да знаеш, защо батерия на тека е  по-евтина от на бланко за сходно/еднакво изглеждащи модели?

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 23:01 от пахистахис

# 69
  • София
Аз упорито продължавам да търся чисто черен кухненски смесител с изтеглящ се душ и не мога да повярвам, че никой производител няма такъв...  Cry

Аз си купих Mida S на Blanco. Този модел е нов и е с изтеглящ се душ. Моят е цвят кафе, но се предлага и антрацит, каквато е мивката ти. Пращам линк, но внимавай да не я сбъркаш с модел Mida, който е без душ. Това, което ти предлагам е в долната част на страницата. Ето: http://www.evroset.bg/products/smesiteli/mida.html

# 70
  • В полите на Витоша :)
Краси2603, lucyakar, благодаря и на вас за предложенията!
Ниските кухненски смесители нещо хич не ми допадат визуално Sad Иначе този на Шок наистина е с най-черен от всички досега.
А този Mida S ми харесва, но пак тази дръжка тип "пишка"... като на Тека смесителя, показан от Шадоумен. Харесвам такъв тип смесители, високи и извити, но с по-широка плътна дръжка. Още малко време имам да поровя и накрая ще трябва да изберем между Тека и този Mida S. Благодаря отново, lucyakar, не бях виждала този модел.

# 71
  • DE
Ровейки в амазона ми изникна черен смесител от дневните сделки. Не е точно чисто черен, но не се знае какво може да хареса човек  Peace
И цената ми се видя приемлива  Thinking

Последна редакция: ср, 16 ное 2016, 12:49 от дането

# 72
Не ми отваря линка Sad

# 73
  • DE
Промених го. Да не би да се смята за реклама  Thinking

# 74
Промених го. Да не би да се смята за реклама  Thinking

Това ми излиза:

Скрит текст:
Suchen Sie etwas bestimmtes?
Es tut uns sehr leid, aber die gewünschte Seite konnte nicht gefunden werden.

Zur Amazon.de Homepage

Общи условия

Активация на акаунт