Нашите кухни - 66

• 114 317
  • 772
  •   1
Отговори
# 450
  • Раковски
Нещо ми се струва че аспиратора не е центриран или бъркам?

# 451
  • Варна
Аспиратора е центриран над котлоните а те са двойка. Котлоните обаче не са центрирани спрямо фурната защото не ми харесваше разстоянието което оставаше от двете страни. Отгоре слагам тези протектори. Удобни са ми защото не ползвам котлоните всеки ден, а така мога да използвам мястото над тях и съответно аспиратора, като включвам мултикукър, хлебопекарна или нещо друго без котлоните да пищят.Simple Smile Могат да се ползват за дъска за рязане, ползвам ги да меся и разточвам/сега покрай празниците/. Основната им идея всъщност е да предпазват стената зад котлоните от пръски.
Та те се виждат на снимката ... а и аспиратора е по-къс, 45см е.

# 452
От къде ти е рази подложка за над котлоните ?

# 453
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
А, протекторите от къде  са?

# 454
  • Варна
Ето това са Универсални стъклени плотове. Моите ги купих от немския амазон само защото исках точно тази картинка, за същите пари иначе.

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 14:26 от Flash*

# 455
Flach на мен много ми хареса кутята за хляб, от кэде е?
Сухняна е уникална!

# 456
  • Казанлък
Ето това са Универсални стъклени плотове. Моите ги купих от немския амазон само защото исках точно тази картинка, за същите пари иначе.

Flash  Hug честита нова кухня! Много е хубава! Със радост да си готвиш в нея  bouquet

И аз съм със същите протектори,но сложих само един...моят котлон е голям и засега предпазва едната половина само  Wink . Но за мултикукъра ще ми трябва и втората половинка най-вероятно...
Взех си и тези картинки за да допълня комплекта. Аз вече почти си подредих моята кухня и много и се радвам.

# 457
  • In the shadows of my mind
Flach на мен много ми хареса кутята за хляб, от кэде е?
Сухняна е уникална!
Мисля, че в Duka имаше подобни. Обаче и цените им са... Simple Smile

# 458
записвам се набързо в темата, по- късно ще се връщам да ви чета....
Само за начало да препоръчате марка/магазин за готварска печка...търся си от месеци и не мога да си избера, защото искам да е хубава и на добра цена...само на ток, стъклокерамика...
Гледах Ханса, Електролукс, Беко и АЕГ - моя мъж за малко да ми вземе АЕГ за почи 1000лв намалена, струват ми се множко, поне до 800лв ми се иска да се вместя  Rolling Eyes
изивнете ако въпросът ми не е точно по темата, но тя ми е спешна, самата кухня ще се прави след около 1-2-3 максимум, имаме да сменяме тръби, да се кърти, и понеже не ми се дават пари за майстори, пък и мъжът ми разбира и е правил шкафове и т.н ще я прави сам с малко помощ от дърводелец  Peace и ще събирам само идеи за проекта  Hug

# 459
  • Варна
Честити нови кухни, със здраве да си ги ползвате. Благодаря за споделените протектори!
Подобни керамични кутии за хляб често пускат във Vivre. С доста голямо недоверие подходих към сайта, но след първата поръчка се уверих сама, че нещата са такива, каквито са в описанието.

# 460
  • виртуално
записвам се набързо в темата, по- късно ще се връщам да ви чета....
Само за начало да препоръчате марка/магазин за готварска печка...търся си от месеци и не мога да си избера, защото искам да е хубава и на добра цена...само на ток, стъклокерамика...

Повече от година ползвам тази и съм доволна, за мен беше важен и обема на фурната
http://www.technopolis.bg/bg/Electric-cookers/Cooker-ELECTROLUX- … C6430AOW/p/707559

# 461
  • Варна
Моята е метална с бамбукова дъска-капак, купувала съм я от амазон за 35лв с транспорта.
В този магазин наистина са скъпи. Кутията която е 109,90лв в този магазин, в амазон е 70лв без да е намалена въобще.
Има и обратни случаи естествено. Peace

valpan , и двете си падаме по пипер. Laughing

# 462
Честита Нова Година! Желая на всички здраве, щастие, любов, повече нови кухни, а на майсторите повече работа.
Флаш, ти ме изуми с твойта 20 годишна кухня. Честно ми приличаше на не повече от 5 години. Явно мн пазиш.
Честито на всички които имат нови кухни!
За моята кухня за гости се оказа че ще се кърти само корпуса, а горните шкафове които са каъо сегашната мода, бели и ги мразя, ще им се сменят само вратичките, щото са здрави, боклука им с боклук.😂😄

# 463
  • Plovdiv
Здравейте! Предстои ми да си правя кухня, по-скоро кухненски кът във всекидневната. Мъничка ще е за съжаление, затова пък искам да стане класна. Още нямам идея за точната визия, но цветовете ще са светли, а стилът изчистен. Решила съм само, че плотът ще имитира дърво, а гърбът искам да е гланциран, бял или много светло бежов. Въпросът ми е за гърба. Има ли друг гланциран вариант, освен интериорно стъкло? Ако е МДФ с гланцово покритие, ще се драска много. Сегашната ми кухня има такива вратички.

# 464
Здравейте! Предстои ми да си правя кухня, по-скоро кухненски кът във всекидневната. Мъничка ще е за съжаление, затова пък искам да стане класна. Още нямам идея за точната визия, но цветовете ще са светли, а стилът изчистен. Решила съм само, че плотът ще имитира дърво, а гърбът искам да е гланциран, бял или много светло бежов. Въпросът ми е за гърба. Има ли друг гланциран вариант, освен интериорно стъкло? Ако е МДФ с гланцово покритие, ще се драска много. Сегашната ми кухня има такива вратички.

http://unitinterior.com/site/bg/granitogres/category/41-100300

Общи условия

Активация на акаунт