Аватарни игри 31

• 27 273
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • В полите на Пирин планина
Добро утро! Благодарности за кафето, придружено с вдъхновяваща мисъл!  Heart Eyes

Ето и една комбинация от мен:

# 661
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Не сменям вече нищо  Whistling Редовно има някой обадил се ,че някоя си картинка е патентована от него  Crazy

# 662
  • Сопот, Пловдив
Снощи заспах и не се добрах до лаптопа. Довечера, ако успея, ще ви пусна моите снимки, качени в друг сайт.

# 663
О, аз изобщо не се обаждам. Да си носи, кой каквото иска. Ти и мой аватар си носила, но аз тогава не ти казах. Нямам проблем с тези неща.  Обаче си спомням един скандал на Джото със Сосчето за една комбинация с едни бамуци ooooh! Crazy Joy

# 664
  • В Космоса
Едно време беше различно. Сега вече всички се извъртяхме да носим едни и същи по два, по три пъти.

# 665
  • Луната
Не сменям вече нищо  Whistling Редовно има някой обадил се ,че някоя си картинка е патентована от него  Crazy
Между другото точно това е една от причините да започна с разчупване и слагане на ефекти на комбинациите в търся/предлагам, но пак имаше някои мрънкащи... и сменяне най-вече на аватари ooooh! и накрая направо се отказах да правя комбинации за там... наскоро пуснах няколко неща и пак имаше мрънкащи. Не мога да следя постоянно кой какво пуска и дали са същите неща, които и аз предлагам.
Картинките са свалени от Интернет и са общодостъпни Mr. Green, така че носете си комбинациите без притеснения и със здраве Simple Smile

# 666
  • В полите на Пирин планина
"Мой", "твой" аватар ... картинка - това не го разбирам. Щом е картинка от нет-а, то тя е "обща". Вече, ако е лична снимка е друга работа.  Peace

# 667
Така е. Който иска да бъде уникален, да си сложи лична снимка Mr. Green

# 668
  • София
Аз имам една комбинация само от лични снимки, ама е морска - ще си я нося лятото. Simple Smile

# 669
Добро утро...не мога да ви изчета. food010
До сега разглеждах и продължавам оферти за черния петък. В емаг има хубави неща и сега се ровя и на други места. Crazy Crazy

# 670
  • Луната
Випче Hug не виждам авчето ти Tired

# 671
  • Стара Загора
Добро утро! И аз съм готова за играта . Без Pinterest ми беше много трудно, да направя комбинация . Търсих картинки през телефона .  Crazy

# 672
Випче Hug не виждам авчето ти Tired
ooooh! Забравих да махна S.
Мерси. Hug

# 673
  • Сопот, Пловдив
"Мой", "твой" аватар ... картинка - това не го разбирам. Щом е картинка от нет-а, то тя е "обща".

Споделям същото мнение.  Peace Затова никога нямам против, ако някой повтаря картинка, която аз съм ползвала, дори ми е интересно да видя по какъв друг начин може да бъде съчетана.

# 674
  • В Космоса
Готова съм за играта:

Общи условия

Активация на акаунт