Аватарни игри 31

• 27 280
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Аз нещо се помайвам с играта  Rolling Eyes Тоя пинтерест как ни прецака  #Cussing out
Сосче, айде моля една снимчица на лични   Praynig Абе ти студентка ли си? Аз как щях да се изложа, че си най-възрастна от групата  newsm78 Имам някакъв спомен, че някой споделя, че има дете, мисля че момиче, което е омъжено и даже внуци има и не знам защо съм решила, че е Соси  Rolling Eyes Да ме подсетите кой беше  newsm78
Да си призная хич не помня кой - какво  Embarassed Като не ви познавам лично и изобщо не помня кой имаше дете, какъв пол е, на какви години, кой беше женен, кой ергенче (в женски род де  Wink)...
Но от вчера имам доста попълнения в харда  Mr. Green

# 676
Незито има внуче. Simple Smile
А Сосчето ще има в бъдеще. Не е студентка, счетоводител мисля, че е. Дано не бъркам Peace

Акашче, повтаряш две мои картинки. Само споделям, не е нужно да сменяш, ако не искаш Peace

# 677
Незито  Laughing Мислех, че тя има бебе сега  Joy Мале, ако има някой завеян тук, това съм аз  hahaha

# 678
Мижчица има бебе Laughing

# 679
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 ooooh! ooooh! ooooh! Никак не по темата,но да се оплача.Ами съдраха ми кожата в пощата бе  Crazy Колета до Германия 39 лева  Shocked Колета до Щатите 47  Crazy Crazy Crazy Вдигнали са още повече цените.

# 680
  • В Космоса
Дарче, добре, няма да сменям, че без пинтерест голям ми зор да търся картинки, които да ми харесат.

# 681
  • Вестерос
Захарче, този аватар го носеше Лимонадената. Ако те види сигурно хептен ще се газира Joy
hahaha hahaha hahaha голям праз

# 682
  • София
Соси има един хубав тийн  Wink  bouquet На майка си се е метнало детето bouquet

Това пък с картинките най го мразя. Не стига, че всички ползваме през по-голямата част от времето съвсем чужди снимки и картини ами и претенции се предявяват за тях ooooh! ooooh! Ми Акаша аз отсега ти казвам, че мисля, че тези картинки съм си ги свалила на компа преди време и някога в бъдещето мисля да си правя графика от тази сесия Wink Бих се вкиснала само ако някой реално е ползвал снимки, които съм правила без да ме пита Wink Ама те снимките дето правя далеч не са толкова хубави, че някой да пририта за тях Wink

# 683
  • Сопот, Пловдив
Аз да покажа мен и наследника, за който не ни е виждал, макар че мисля, че много хора са ни виждали и преди. Друга снимка нямам как да ви кача в момента, за съжаление.

Скрит текст:

За харда на Джина да дам набързо справка  Mr. Green - на 34г. съм, имам син на 5 и половина, чийто баща е от Бразилия, и с който сме разделени отдавна. В момента имам друга връзка, ако живот и здраве, всичко е наред, ще имаме бебе през юни.  Crazy

# 684
  • София
 bouquet bouquet Роисче bouquet bouquet

# 685
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честито,Ройс Hug

Мори,а ти откъде се познаваш със Сосчето? Laughing

# 686
  • Луната
Ройсче Hug това е страхотна новина! bouquet

А на Соси Hug сина наистина е голям хубавец и аз го потвърждавам Simple Smile

# 687
  • Вестерос
Познават се от среща на литературни предизвикателства от оттатък в София си правиха, ние си правихме във Варна.

Ройсче, честито  Hug Hug Hug

# 688
Еха, Ройс-че, чакаме още едно бебче значи  Heart Eyes Малкия е много сладък  Hug И с това изпърдяно зъбче  Laughing
Аз вярно мисля да започна да си записвам  Mr. Green

# 689
  • Стара Загора
Rois , много сте сладки !  Hug  И, честито за бебето ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт