Аватарни игри 31

• 27 263
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Алелеле, Ройс честотоооо! Лека и базпроблемна! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 691
  • В полите на Пирин планина
Ройс, големи сте сладури! Честито за новото бебе!  Heart Eyes

# 692
  • В Космоса
Ройс,  bouquet Hug

# 693
  • in Wonderland
Чудесни новини!
Честито, слънчево момиче, лека и безпроблемна бременност ти желая!  Hug Hug
иии дано е с пандела  Wink stork-girl

# 694
Ройсче, много хубава новина - жива и здрави да сте! Hug
Гайс, това ще е най-бързо изписаната аватарна тема ever. Joy

# 695
Абе на мен защо ми се струва, че Мери нещо се скатава  Mr. Green Я давай едно фото да те видим и теб Simple Smile

# 696
  • Сопот, Пловдив
Мерси на всички, днес влизам в 12г.с.,затова реших да кажа.

Диди, за мен, ако може без панделка. Simple Smile Не че ще я върнем, разбира се Simple Smile, но много ме е страх да гледам момичета.

# 697
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Гайс, това ще е най-бързо изписаната аватарна тема ever. Joy

И аз това си мислех Joy Тази тема е от 13 ноември,което беше преди няма и две седмици.Добри смее Laughing

# 698
О, имаме новина! Ройсче, честито!  Hug Heart Eyes Ама бързо действайте с половинката! Мисля, че сте отскоро заедно, ако не бъркам. Crazy

Абе, аз тъкмо щях да питам да не би от форума да са направили страничките по-къси. Crazy Много бързо свърши тази тема  Laughing

# 699
  • Сопот, Пловдив
Дар, бързо стана, да. А по принцип трябваше да е невъзможно.

# 700
  • Вестерос
Още по-добра новина тогава  Hug Hug Много се радвам.

# 701
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
О,Ройсе честито  Hug Лека и безпроблемна бременност.
Дарче стягай се да подготвяш новата тема. Hug
Някой нещо да знае за Булгари?Влиза ли изобщо във форума? newsm78 Само тя остана за междинната.

# 702
  • in Wonderland
Момче, момиче- все се гледа, споко, нооо щом така си пожелаваш, стискам палци за още един юнак!
Така се прави- на бързо, ето и ние се каним вече, не зная от колко време, да правим второ, ама аз все нещо се дърпам и ослушвам още  Blush Тъкмо се адаптирах и на работа, добре ми е, горе долу се справяме и с детето и не ми се мисли как ще е, ако сме с две  Crazy Crazy

# 703
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз второ категорично отказвам  Naughty Не искам голям корем,не искам отново притеснения покрай бременността (на всеки преглед ми казваха,че може да не изкарам и до 7ми месец) и най малко искам да раждам.Като сложим и три години не спане след това........... Stop

# 704
ДиДи, действайте щом искате, че колкото повече се мотаеш, толкова повече се отказваш.  Laughing А с две се свиква.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт