Седми клас,Мили Драги vs Немили Недраги

• 59 079
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • гр. София
Добро утро, майчета Grinning
Добре дошла, Мам-Ам  wavey
Chibi, по МАТ още госпожата не им е проверила КР, та може би днес вече ще знаем резултатите. newsm78 По география на теста за раздел Азия имаме отличен (6).
Амбърче, и аз смятам, че езика се учи с говорене и писане, а най-добре е както беше моята сестричка в Ловеч, в Немската езикова гимназия. Имаха практика за обменни начала - момче от едно семейство от Германия, което живееше в Равенсбург дойде у дома на гости. А после сестра ми стоя мисля две седмици в Германия, в неговото семейство. Тук, в България с автомобила на баща ми много пътешестваха - Рилски манастир, Етъра, Копривщица, Велико Търново, пещерата Съева дупка...

# 121
  • Русе
Mama Mimi, може ли да качиш теста по география. Сега гледам, че нямам нищо по гография тази година, а нашата дава доста екзотични въпроси и е доста непредсказуема.

И аз разчитах да упражнява езика докато пътува по лагери и състезания, но те обикновено не ги поощряват да контактуват с другите отбори. Но след година се надявам да е по самостоятелен и да си избира сам контактите .
  по математика се оказа, че утре ще правят контролно и се надявам да имам още малко време за тренировки по задаите.

Отказах да го пращам на пробен по български. Същата работа като при вас aunt Ogg, не мога да се ориентирам изобщо, а естеството на материала е такова, че може да напише за 2, може и за 6. Не ща да си го причинявам. Доверявам се на учителката му по този предмет, гледам само да се сверявам по домашните и плановете в тетрадката.

На първия ПИ се изложи - едва 70 точки.
  И на това ако му викаш излагане. Simple Smile  Въпреки че всеки ден отделям поне два часа да го занимавам , да давам задачи и да обяснявам грешки все още сме на дъното. И ние смес  всекидневни тренировки,  6 дена, минимум 3 часа. Май ще ги и увеличават, та ще видим какво ще правим.

Betty L., подозирам че възпитаваме подобни типажи и характери. И аз чувам за наргилета по рождени дни. Добре, че от тренировки няма време за волни програми. Хем се шашкам от този спорт и натоварването, хем си знам, че ако остане със малко свободен потенциал не се знае на къде ще хукне.

# 122
  • гр. София
Амбърче, вчера я погледнах КР по география, като се прибера у дома обещавам да я снимам и ще ти я изпратя. В четвъртък ще ги иска госпожата да ги връщаме. Отделно след като ги раздала контролните работи, не преподавала урок, а цял час изпитвала върху този раздел - столиците на всички азиатски държави, най-северна точка на Азия, най-източна точка, най-западна точка, най-южна точка... Полезни изкопаеми, най-големи реки, къде се вливат...

# 123
Здравейте.
Благодаря за пожеланията, много сте мили!!  bouquet bouquet bouquet

Моето снощи писа подробен преразказ на речта на Странджата от негово име. Не съм погледнала какво е сътворил, защото ме хваща тихата лудост от почерка му. Не можех да си го причиня на рождения ден.

# 124
Мам Ам , добре дошла.
70 точки на ПИ не е никак лошо като рзултат. Следващият път ще внимава повече младежът.  Hug
Мама Мими, браво на девойката. Късмет в чаканете на оценката по МАТ.
И в нашето учелище така правят. Ученици от Германия гостуват в семействата на наши през есента, а после на пролет пък нашите деца гостуват в семейства в немско.   Party

# 125
  • гр. София
chibiHug от мен!
Дано и теб днес те зарадва младежа  newsm10

# 126
  • Чикаго / София
Betty L. сериозно го е подпукал пубертета Косьо. Поне е след 7 клас и влезна в исканото училище. И да, приятелите и средата са най-важни на тази възраст, затова е и много важно къде попадат децата.
Дано дадат резултат взетите мерки.

Кажи как е новото училище? Как върви материала? Косьо как се чувства?

Аз се усещам, че като че ли не ме интересува толкова училището и учебния материал, а сред какви деца е и как й влияят. Учението все ще върви, ако е сред ученолюбива и спокойна среда.

# 127
  • България, София
emonaem, на патерици - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Hug
Много, много здраве, щастливи мигове, късмет и радости от успехи - на дечица и твои  Hug

Докато ви изчета, пък докато стигна да пиша ... Нещо пак го позакъсах с времето  ooooh!
Веселих се с будизма на Светльо, с корумпираното джудже и последвалия бърз отказ заради липсата на Дядо Коледа  Joy

Мама Мими, браво на твоето момиче за шестицата по география  Simple Smile
Моята госпожица не ми е върнала тест по география още, ако го върне, ще снимам и ще се опитам да кача.
Тя снощи до късни доби прави презентация за Япония. Аз заспах към 23. 00, а тя стояла до след 24.00  Shocked И днес е и на урок по математика в школата, дано да не проспи обясненията на учителката  Praynig
В понеделник беше ходила на консултация по математика в школата. Чак се учудих, ама била забравила да ми каже, че ще има.
Ама гледам две от домашните й: едната с 45 точки, другата с 41 точки. Не знам колко е максималният брой. Довечера, като се прибера, ще я питам.
Пробните изпити в нашата школа ще бъдат през декември - втората половина на месеца.
Не зная дали да я запиша на пробни и в друга школа по - нататък  newsm78
Трябва да проверя за дати и дано не съвпадат с нашите.

За ученето на език с много говорене и писане -  подкрепям с две ръце. При мен в езиковата гимназия даде чудесни резултати. След подготвителен клас бях на гости в Германия при леля за 3 седмици и немците не вярваха, че за една година може така да се научи език  Simple Smile
Поддържането на език също става с говорене и писане, а при мен в последните години писането почти не се случва, а говоренето и само от време на време. Но пък добре са ми го набили немския в канчето, та нямам проблем заговоря веднага на езика  Mr. Green

Надявам се, че и сега подготовката в ЕГ е на ниво.
Но все пак освен че искам детето да попадне в училище със сериозно преподаване, най - много искам  да попадне и в добра среда Praynig

# 128
  • гр. София
Мила velina_v, имаш няколко гуш  Hug от мен  Heart Eyes

# 129
Велина, 100 е максималния брой точки общо за двата модула.  Peace
Мама Мими,  Heart Eyes
Ще й трябва на госпожата поне една седмица, за да им провери КР по МАТ.  Hug
Ако успее за родителската среща идния четвъртък, ще е  супер, ако ли не , когато може.  Peace
И да, много е важна средата, в която ще попаднат.  Peace
Затова натискаме толкова здраво да остане в нашето училище.  Praynig

# 130
  • България, София
chibi, ами то при това положение, моето нищо не е направило  Sick
Ужас!!!
Ще я питам довечера Rolling Eyes
Хубаво е, че поне знаете в кое училище искате да бъдете / останете.
При нас не е ясно в кое иска да бъде. Не иска да учи немски, за моя огромна мъка, не знае още какъв друг език, различен от АЕ, иска да учи. Знае, че не иска да остава в досегашното училище. То и аз не искам да остава там и всъщност аз а подкукуросвам да го сменя  Mr. Green Като най - близко квартално училище до 7 - ми клас е ОК, но за след това има далеч по - добри възможности. Иначе като материална база е много добре, всяка година се правят някакви ремонти, но след 7 - ми клас има засилено изучаване само на АЕ, НЕ евентуално като втори. За испански като втори не съм сигурна дали има като опция, а това нас не ни устройва  Crossing Arms

Мама Мими, благодаря  Hug

Забравих да благодаря на Амбър за новата тема и чудесното оформление  bouquet

# 131
  • гр. София
velina_v, ама как така нищо не е направила госпожицата?  newsm78
Нали не става въпрос за пробен изпит, та максималния брой точки да е 100? Аз разбрах само за домашна работа.. Thinking
velina_v, и нашите пробни изпити
Скрит текст:
както по-рано писах вече
ще бъдат през месец декември.

# 132
  • Русе
 velina, зависи дали са дадени задачи от двата модула или само от първи модул. Първи модул по принцип май е 65 точки.

До май месец има доста време да се осмислят изборите. Ние започнахмеот АГ, но все повече се налага желанието му за руски в неговото училище. Разбира се имаме и резервен вариант ако не се справи.

# 133
  • с/у ОколоМръсТното
ЧРД на емонаем  bouquet Бъди щастлива и здрава  Hug

Хекси, ако знаеш колко познато ми звучиш. В най-скоро време и аз ще зарежа всичко и ще се отдам само на кеф за децата. Съвсем ги изоставих, бутайки се на нови и нови работни места.

Бъдете здрави всички  Heart Eyes

# 134
  • България, София
Ще видим, момичета. Може би излишно съм се шашнала  Hug
Обещавам да докладвам  Wink

Ох, и аз имам усещането, че не ми стига време за нищо  Sad
Особено за децата. То напоследък ми е трудно да стигна до дома преди 19.00ч.
Трафик, висене в задръствания, работа ...

Общи условия

Активация на акаунт