Петият президент на Република България

• 376 340
  • 5 325
  •   1
Отговори
# 2 535
Невъздържани са, защото спазват твърде много ограничения и падне ли им нещо се държат като развързани песове и предвид фанатичната им вяра, не са с много високо интелектуално ниво, че да съобразят, че не всичко, което хвърчи трябва да се яде.

В този ред на мисли, ако Цачева беше някоя привлекателна дама, щеше да има повече гласове сред простоватите хора, които по интелект са по-близо до животните.
На мен не ми дреме как би ни представил президентът в други държави. И на мен не ми допада външността на Франсоа Оланд или на Тръмп, особено на втория, но и за миг не съм си помислила, че държавите, чиито президенти са те, са смотани.
Правиш ли се или наистина не разбираш,че народа просто каза,че не желае тази пасмина на власт.Не избираме никой по красота.Външния вид на Оланд е последният му проблем.Той е от онези радетели на конфликти,и за това Франция си плаща

# 2 536
Мисля, че дори и Цецка да изглеждаше като Мис България, това едва ли щеше да й помогне предвид цялостната й биография и поведение.

# 2 537
  • Ямбол
Скрит текст:
Невъздържани са, защото спазват твърде много ограничения и падне ли им нещо се държат като развързани песове и предвид фанатичната им вяра, не са с много високо интелектуално ниво, че да съобразят, че не всичко, което хвърчи трябва да се яде.

В този ред на мисли, ако Цачева беше някоя привлекателна дама, щеше да има повече гласове сред простоватите хора, които по интелект са по-близо до животните.
На мен не ми дреме как би ни представил президентът в други държави. И на мен не ми допада външността на Франсоа Оланд или на Тръмп, особено на втория, но и за миг не съм си помислила, че държавите, чиито президенти са те, са смотани.
Правиш ли се или наистина не разбираш,че народа просто каза,че не желае тази пасмина на власт.Не избираме никой по красота.Външния вид на Оланд е последният му проблем.Той е от онези радетели на конфликти,и за това Франция си плаща
Написаното от мен е в контекста на думите на Делта, чиито твърдения са, че човек не можел да избяга от инстинктите си и е подвластен на сексуалния си нагон. Така също и примера на Амбър.
Иначе не се правя и макар да разбирам, то аз съм гласувала не против "пасмината", а за този, който съм сметнала, че е по-добър от двамата. Властта не произхожда от президента. Не би ми попречило да гласувам за някого от тях, ако като политическа личност е по-добър. Има и такива сред тях.

# 2 538
  • Бургас
Съгласна съм с последните постове на Лиляна.

Между другото, във всяка партия има И читави хора, просто не им се дава поле за изява, по обясними причини. Цецка Цачева, между другото, е може би един от най-добрите Председатели на НС, които сме имали. Но понеже е от ГЕРБ, дай да плюем по нея на общо основание. Излагациите по време на предизборната кампания бяха в следствие на подложените от нейните хора динени кори. Жената стана жертва на собствената си партия. Но човек, за да погледне отвъд омразата и пристрастията си, трябва да има поне малко интелект, иначе си е просто индивид с необуздани инстинкти  Wink

# 2 539
  • Русе
  Не мразя Цецка Цачева, но мисля, че беше много неподходяща кандидатура. И ако беше достатъчно честна и с реална самооценка, би следвало да го знае и да не допусне да се стигне до там докъдето се стигна.

# 2 540
  • Бургас
  Не мразя Цецка Цачева, но мисля, че беше много неподходяща кандидатура. И ако беше достатъчно честна и с реална самооценка, би следвало да го знае и да не допусне да се стигне до там докъдето се стигна.
Ами може да не е имала избор Wink Аз не твърдя, че е била подходяща кандидатура, но тази помия, която се изля върху нея и продължава да се излива, ми идва в повече. Никой нищо не казва за останалите кандидати, а материал доста има.  Laughing

# 2 541
  • София
Президентските избори бяха толкова свирен мач, че повече фарс от тях няма накъде. А вчерашното връщане на мандата след събитията в Анкара и Берлин, когато ББ можеше да покаже, че е истински мъж, беше най-pimp-ското изпълнение ever.

# 2 542
Съгласна съм с последните постове на Лиляна.

Между другото, във всяка партия има И читави хора, просто не им се дава поле за изява, по обясними причини. Цецка Цачева, между другото, е може би един от най-добрите Председатели на НС, които сме имали. Но понеже е от ГЕРБ, дай да плюем по нея на общо основание. Излагациите по време на предизборната кампания бяха в следствие на подложените от нейните хора динени кори. Жената стана жертва на собствената си партия. Но човек, за да погледне отвъд омразата и пристрастията си, трябва да има поне малко интелект, иначе си е просто индивид с необуздани инстинкти  Wink
И аз си мислех ,че Цачева е професионалист и си разбира от работата,но това е било защото,рядко сме се заслушвала в това  което говори.Но в дебатите с Радев се видя една доста посредствена жена,която обаче е добър герберски войник.Няма човек,който има акъл и е отишъл да служи на Баце.

# 2 543
  • София
Президентските избори бяха толкова свирен мач, че повече фарс от тях няма накъде. А вчерашното връщане на мандата след събитията в Анкара и Берлин, когато ББ можеше да покаже, че е истински мъж, беше най-pimp-ското изпълнение ever.
Айде нема нужда, колко години неуморно демонстрира какъв мъж е - още от кметуването си.

ГЕРБ сами са си виновни, защото преекспонираха важността на президентските избори и криха докрай своя кандидат, а същевременно плюха яко по останалите и особено по РР, в т.ч. министърът изнесе лични данни по медиите.
Иначе съм съгласна с Лиляна, че имаше далеч по-колоритни кандидати, една от кандидатките била екстрасенс, маг или нещо подобно, но едва ли някой я е взел на сериозно. А можеше с една бяла магия да ни отърве от тероризма, ако я бяхме избрали.

По въпроса за външността - Зеленогорски въпреки визията си тип "селско момче обичливо" мина през поне 3 партии. Утре очаквам да стане патрЕот...

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 16:11 от Cuckoo

# 2 544
  • Бургас
Няма човек,който има акъл и е отишъл да служи на Баце.

Това не е вярно, но не смятам да споря по темата  Wink

П.С. НЕ СЪМ фенка на ГЕРБ, държа да подчертая, че да не тръгнат пак свободните съчинения, по стар форумски обичай Wink

# 2 545

П.С. НЕ СЪМ фенка на ГЕРБ, държа да подчертая, че да не тръгнат пак свободните съчинения, по стар форумски обичай Wink

Дай,пример

# 2 546
  • Бургас
Скрит текст:

Дай,пример

Ще се самоцитирам.

но не смятам да споря по темата  Wink

# 2 547

Аз да помоля да не пишеш и обобщаваш от името на народа и да не проектираш резултатите от президентските избори към едни парламентарни такива.

# 2 548
Журналистът,този които води "Малки истории" по бнт

Благодаря, MG18 bouquet Аз телевизия почти не гледам, не знаех за тези малки истории. Харесвам блога и преводите му. Сега ще отида в друга тема да питам една госпоДЖа що пише наизуст.

# 2 549

Аз да помоля да не пишеш и обобщаваш от името на народа и да не проектираш резултатите от президентските избори към едни парламентарни такива.
Теб те знам,че си на Баце и на Плевнелиев фенка , разбирам те личи ти.Но истината е такава,скоро той ще отиде в историята,за съжаление 20мил. които изтегли ще ги плащаме ние /навярно тази му глупост те изпълва с гордост/.И никакви резултати не проектирам.Бях на предизборната среща / трябва да съм информирана/ с Цецка.Бяха излъгали баби от околните села ,че Веско Маринов е им пее.Остналите бяха от временната заетост .Поседях,стана ми неудобно.Говореха се неща които хорицата  не успяха да разберат.Тъжна и смешна гледка.

Та и  случилото се към днешна дата,защо му трябваше на Плевнелиев да разктава един месец ,а не си каза в началото,че не иска да прави кабинет.Ей,това са ни управниците😁

Общи условия

Активация на акаунт