Петият президент на Република България

• 376 334
  • 5 325
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Бургас
Е, в такъв случай, да не мрънкаме после за избора си Wink

Между другото, има хора, които успяват да разграничат инстинктите си от здравия разум и при избор, следват второто. Жалко, че са малко...

# 2 521
Неточно е това обобщение за инстинктите има вродени, които не се заучават и придобити основани на когнитивни процеси - най-простичко казано

# 2 522
  • София
Правителство в рамките на този парламент окончателно няма да има.
Както се и очакваше, герберюгите за ЕмнастиМилионен път се Врътнаха и фръцнаха.

Така че, очаквам скоро Радев да си "натежи" на мястото, след като последните калитковци и калинки си изпяха песничката.

Да му мисли жална майка българия как ще председателства на ЕС през януари 2018! С умни и красиви по улиците, предполагам?

# 2 523

Така че, очаквам скоро Радев да си "натежи" на мястото, след като последните калитковци и калинки си изпяха песничката.

Да му мисли жална майка българия как ще председателства на ЕС през януари 2018! С умни и красиви по улиците, предполагам?

Тъй ли? Откъде се разбра? Последно сутринта редяха кабинет по телевизията. Но днес хвърча цял ден насам-натам и сигурно съм пропуснала някоя важна вест.

# 2 524
Отказаха се преди малко официално с изявление на всичките.

# 2 525

Защо трябва да има протестиращи хора по улиците? Понеже тогава ще управлява БСП, затова ли? Ако всичко е по мед и масло, защо ще протестира някой? Без значение кой е на власт.

# 2 526
Слушам Зеленогорски и се чудя ,тия хора къде живеят.Били сме оазис на спокойствието,имаме ръст в икономиката и почти няма безработица.
А аз го виждам по друг начин,за 2 години 20мл заеми ,нулев растеж,жестока корупция и тотален провал на  правителството на ББ.

# 2 527
Слушам Зеленогорски и се чудя ,тия хора къде живеят.Били сме оазис на спокойствието,имаме ръст в икономиката и почти няма безработица.
А аз го виждам по друг начин,за 2 години 20мл заеми ,нулев растеж,жестока корупция и тотален провал на  правителството на ББ.

Сигурно и селското стопанство цъВти, затуй сега, като погледнах опаковката на картофите - произведени в Германия, яйцата ми от Полша, преди време етиопски боб си купих и круши от Перу, пъпеши от Бразилия, гроздето забравих от къде........ щот всичките те са екзотика за България и тук не виреят. Тия хора, наречени политици, със сигурност обитават друга планета. ooooh!

За Радев, имам надежди, много се надявам да не се е променил, нищо че президентът няма кой знае колко възможности, но не са и малко все пак, ако реши да ги използва пълноценно.

# 2 528
Такива като Зеленогорски и сие са безкрайно нагли!

# 2 529
  • Ямбол
...
Човечеството не може да престане да избира с очите си. Защото сексуалният нагон е водещ в човешката природа и следователно най-естественото нещо за човекът, като социално животно, е да възприема света пречупен през него. Защо да вървим срещу природата си? Ако съвсем скъсаме с нея, ще се превърнем в студенокръвни роботи.  Peace
Ако не може да престане или по-скоро да избира по други важни показатели, то няма да е човечество, а фауна. Нека се отличаваме по нещо от животните.

# 2 530
...
Човечеството не може да престане да избира с очите си. Защото сексуалният нагон е водещ в човешката природа и следователно най-естественото нещо за човекът, като социално животно, е да възприема света пречупен през него. Защо да вървим срещу природата си? Ако съвсем скъсаме с нея, ще се превърнем в студенокръвни роботи.  Peace
Ако не може да престане или по-скоро да избира по други важни показатели, то няма да е човечество, а фауна. Нека се отличаваме по нещо от животните.

Не вярваш в Бог? Thinking

# 2 531
И най-малък външен дълг(не знам в сравнение с кого)се изфука борисов в Брюксел. Outta JointОсвен това нямаме осъдени политици и магистрати,защото НЯМА корупция у нас! Crossing ArmsСамо някой друг километър магистрали са му в устата,фонтан(и) и прословутото саниране на десетина блока. ooooh!Откъде накъде всички плащаме да санираме абсолютно непознати,чужди хора,а той с лиляна си приписват,че ни правят титанични услуги?!Дал ни,направил...Така ще говори като си извади парите от собственият джоб!После се чуди newsm78защо не сме го харесвали.А 1,60 за билет му харесва.Страдалеца той.Като не му изнася да се измита завинаги!

# 2 532
  • Ямбол
...

Не вярваш в Бог? Thinking
Нямам никакви основания да вярвам и това ме отличава от животните - мога да мисля и да правя избори не само по външен вид.

# 2 533
  • Русе
  Делта,
Скрит текст:
тъй както пишеш, разбрах че мислиш, че ако човек не вярва в Бог, става или робот или сексуален маниак. Доста уязвима теория. Но пък досега не бях срещала, някой да твърди, че вярата в бог озаптява саксуалния нагон. Нищо че и индийците и някои мюсюлмани се славят с невъздържаност, въпреки,че фанатично вярват и те в Бог.

# 2 534
  • Ямбол
Невъздържани са, защото спазват твърде много ограничения и падне ли им нещо се държат като развързани песове и предвид фанатичната им вяра, не са с много високо интелектуално ниво, че да съобразят, че не всичко, което хвърчи трябва да се яде.

В този ред на мисли, ако Цачева беше някоя привлекателна дама, щеше да има повече гласове сред простоватите хора, които по интелект са по-близо до животните.
На мен не ми дреме как би ни представил президентът в други държави. И на мен не ми допада външността на Франсоа Оланд или на Тръмп, особено на втория, но и за миг не съм си помислила, че държавите, чиито президенти са те, са смотани.

Общи условия

Активация на акаунт