Петият президент на Република България

• 381 337
  • 5 325
  •   1
Отговори
# 705
Според мен победата на БСП се дължи на крайно неподходящата кандидатура на ГЕРБ. Има и други фактори, но мисля ,че това беше основният.
Първо,това не е победа на БСП.
Аз съм сигурна,че и Баце да се беше изправил с/у Радев щеше да е същия резултат,даже може и повече,щото хората го "обичат" баце.Май той искаше ,ама му го подшушнаха ,че ще е разгромен  той се оттегли.
Арогантната и пагубна за всички политика на герП ,доведе до съкрушителната загуба.Цецка стана майка ,но на ромите,там тя разбива генерала.

Надявам се Радев да не направи грешката да се поведе по благата усмивка на Плевнелиев и да съставят заедно правителство.Това ще бъде тежка тактическа грешка.Дано генерала прояви разум в тази ситуация.

# 706
Моментът на изненадата не му се получи с дълго държания в тайна кандидат за президент.

# 707

Ама ГЕРБ и за заплатите ли са виновни?
А аз си мислех, че заплатите ги раздават бизнесмените, а не държавата... newsm78
А условията за бизнес кой ги създава,абе,верно ли сте толкова повърхностни?

Верно ли наистина?! Че то ГЕРБ, и в частност ББ, създадоха и световната финансова криза.. Mr. Green
Само не ми се мисли ако любимото ти БСП управляваше в разгара и , тогава пък какво щеше да стане -  може би щяхме да разцъфнем като майски рози. Whistling

Бизнес се прави с пари, с финансиране . Естествено не са без значение  и условията, ма що ли ми се струва, че условията са изгодни за всички бивши и настоящи партии, и всички бивши комсомолски секретари, застанали начело на всички предприятия.

# 708
За какво им трябва намаляване на броя на депутатите от 240 на 120 ?
За свикване на Велико Народно Събрание и промяна на конституцията,
ще ни превърнат в Президентска Република, #Кой ще сложи някой ''независим'' като Радев, който вече ще ни извлече от НАТО и ЕС и ще ни хвърли в орбитата на Москва отново, за да ни дозаколят окончателно ....

# 709
Чудя се на двойния стандарт. Ципрас обърна на маймуни всички европейци, ходи час по час да се прегръща с Путин, развява червени знамена и финансовият му министър показва средни пръсти, цяла година се говори за Грекзит, и все пак нищо такова не стана, а и никой не го е мислил сериозно.

У нас само по едни голи подозрения вече сме в Евразийския съюз!

Абе чакайте, бе хора, това не става така лесно - раз-два и хоп, в Москва! Тук има американски военни бази и докато ги има, никакви уж приятели на Русия нямат реално думата.

Ето, още ни обичат!
http://pik.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%80%D0%B5%D0%B4%D … 0-news604332.html
САЩ протегнаха ръка на Радев: Ще работим за защита на границите и модернизацията на армията

Докато територията ни е важна за НАТО, ще сме в НАТО. Ако ни спазарят като нечия компенсация, не ултрадесен президент, ами самият Адолф няма да ни спаси. Към настоящия момент най-много да се окажем в положението на мома, която я ухажват от две страни Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 08:50 от Анонимен

# 710
Абе чакайте, бе хора, това не става така лесно - раз-два и хоп, в Москва! Тук има американски военни бази и докато ги има, никакви уж приятели на Русия нямат реално думата.

Има ли такова влияние Путин в Гърция, нищо, че се среща с Ципрас ?
Гърция пипа ли си Конституцията така хаотично ?!?
Някой там засилва ли тълпата в такива чалга-референдуми без изобщо да осъзнава какво си причинява ?

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 08:52 от eau

# 711

Има ли такова влияние Путин в Гърция, нищо, че се среща с Ципрас ?
Гърция пипа ли си Конституцията така хаотично ?!?
Някой там засилва ли тълпата в такива чалга-референдуми, без изобщо да осъзнава какво си причинява ?

Путин има огромно влияние в Гърция и електоратът в Гърция е много по-червен от българския. Само че няма кой да го пусне там, колкото и да му се иска.
А нашата конституция я писаха комунистите и не е пример за съвършенство.
Тълпата никой не може да я засили, ако не се засили сама. Ей го, и Бойо се опита да засили тълпата да вземе за майка Цеца, но не му се получи.

# 712
Не е пример, да, но с това, което искат ни заколват просто,
гърците са прагматици, никога няма да жертват страната си и нейните интереси, докато нашите комунисти я жерват с мазохистично удоволствие ...

Румен Овчаров:

Бившият енергиен министър цитира революционни мъдрости на Ленин в ефир
Възстановяването на позициите на БСП във властта упорито се движи по сценария на "Междузвездни войни". Третият епизод "Завръщането на джедаите" ще се състои догодина през пролетта. Това заяви по Нова телевизия  верният кадър на социалистическата партия Румен Овчаров.
"Първият епизод от трилогията - "Промяната", беше през май т.г., когато Корнелия Нинова стана лидер на БСП, после гледахме втора серия - "Силата се пробужда", обясни бившият енергиен министър Румен Овчаров.
Триумфалното завръщане на социалистите на политическата сцена обаче минава само през нови парламентарни избори, категоричен бе той.
От джедайската реторика Овчаров се качи в машината на времето и се върна в 1917 г., като цитира думите на Ленин в навечерието на Октомврийската революция: "Днес е, рано, утре е късно, ще действаме през нощта".
Каквито и революционни настроения да са опиянили БСП след победата на генерал Радев, възторжените препратки към Ленин и Сталин в ефир изглеждат най-малкото неуместни.

# 713
Ами нека си дрънкат Laughing
Никой няма да ги избере за управляваща сила.
А пък ако Генералът почне да залита прекомерно по ракетата си носител, много кратка ще му е бойната слава.

На Путин много му се искат някои неща, обаче скоро ще трябва да се изправи пред доста по-сериозни вътрешни икономически проблеми, отколкото борбата за някаква губерния на м..та си. Защото петролът продължава да е на цена 2 пъти под разчетената в бюджета му, а въпреки големите си приказки, Русия е една страна от арабски тип, чиято икономика се държи основно на суровинния износ.

Ако е вярно това, че Тръмп възнамерява да се разбира с Русия, но така, както го направи Рейгън, от позицията на силата, спукана му е работата на Путин. И на всичките му експанзионистични мераци.

http://epicenter.bg/article/Savetnik-na-Tramp--Shte-govorim-s-Ru … ideo--/114129/7/0

Всъщност аз отдавна подозирах ББ, че ни е продал на Путин и смята да избяга от властта и да я прехвърли на официалното БКП. Напоследък беше подозрително гъст с Москва. А и няколко далавери завъртяха - Виваком, Белене, а сигурно и други, за които не знам. Така че не гледайте на ББ като на някаква панацея за евро-атлантическата ни вечна дружба. Както ни продаде за арабското гето на ЕС, така е напълно възможно да го е направил и за Задунайска губерния. Имаше си признаци за това дори преди арабското нашествие.

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 09:07 от Анонимен

# 714
България е с най-нисък стандарт на живот в ЕС
Това заглавие само сменя годината. Независимо кой е на власт.

Богат не се става лесно - независимо дали човек, или държава.
Изискват се много усилия, мисъл и посвещение за което.

# 715
Делта, имаш пълно право.
И все пак - виж нас, виж румънците.
Заедно тръгнахме, даже им се подигравахме в началото, като на албанците.
И цигани си имат повече от нас дори.

И въпреки това разликите между нас все повече приличат на тези между Запорожец и Фолксваген.

Защо стана така? Ами много просто: в България БКП никога не слезе от власт, включително и при обичния ти Бойко. Подхвърляха ни някакви трохи под предлог, че са огромни постижения, а всъщност са просто трохи. Както при социализма, все пак всички са от една школа.

# 716
България е с най-нисък стандарт на живот в ЕС
Това заглавие само сменя годината. Независимо кой е на власт.

Кой ли е виновен за този незавиден стандарт?
Е, как кой- „даскалките и продавачките”.

Вие, производителите на тикви, нямате никаква вина, разбира се...

# 717

Ама ГЕРБ и за заплатите ли са виновни?
А аз си мислех, че заплатите ги раздават бизнесмените, а не държавата... newsm78
А условията за бизнес кой ги създава,абе,верно ли сте толкова повърхностни?

Верно ли наистина?! Че то ГЕРБ, и в частност ББ, създадоха и световната финансова криза.. Mr. Green
Само не ми се мисли ако любимото ти БСП управляваше в разгара и , тогава пък какво щеше да стане -  може би щяхме да разцъфнем като майски рози. Whistling

Бизнес се прави с пари, с финансиране . Естествено не са без значение  и условията, ма що ли ми се струва, че условията са изгодни за всички бивши и настоящи партии, и всички бивши комсомолски секретари, застанали начело на всички предприятия.
Борисов не е виновен за световната криза.Но то, е виновен за състоянието на икономиката по време на неговите два нуеспешни мандата.Той е виновен,че не издигна оградата с Турция,а толкова плю по Орешарсти за това,след като дойде на власт,тя стана 4 пъти по скъпа и остана недовършена.Направи справка за колко време сърбите направиха организация и как си пазят те границата.
Виновен е за месните велможи които назначи назначи за да работят в нгова полза.....да продължавам ли?Ти всъщност си се съгласила с мен с последното си изречение.

# 718
Делта, имаш пълно право.
И все пак - виж нас, виж румънците.
Заедно тръгнахме, даже им се подигравахме в началото, като на албанците.
И цигани си имат повече от нас дори.

И въпреки това разликите между нас все повече приличат на тези между Запорожец и Фолксваген.

Защо стана така? Ами много просто: в България БКП никога не слезе от власт, включително и при обичния ти Бойко. Подхвърляха ни някакви трохи под предлог, че са огромни постижения, а всъщност са просто трохи. Както при социализма, все пак всички са от една школа.

Не съм съгласна, че румънците са по-добре от нас. Можеш да погледнеш финансовите данни - само на пръв поглед от уикипедия:
България 2011 г. БВП на глава от населението - $13597,
Румъния 2012 г. - $12800.
И то в светлината на това, че имат повече природни ресурси от нас.

# 719
В България БКП слезе от власт през 1989 година и след този вътрешно-партиен преврат и разцепление комунисти във властта няма. Тия миризливци сега са обикновени меншевики и е факт, че ако Сталин можеше да ги спипа- щеше да ги разстреля до един. Думата "комунисти" се ползва от двете страни за собствени цели - от антикомунистите- за сплашване, а от социалистите - за събиране на дивиденти от носталгията и неразбирането на обикновения електорат, за който социалисти сега и БКП преди е едно и също. Ами не е.

Общи условия

Активация на акаунт