След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -204ღღ

• 33 843
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
Оха, фрага пристигнал, всичко започва да се разкрива  Grinning и ми намирисва на финал към нова година  Whistling
Посипи си устата с пепел  Mr. Green
тц,нимоА  сега ще вечерям с нея Mr. Green

Клавиатурата тогава  Joy  Joy  Joy
тц,ниможИ  Mr. Green па и пиша от телефона и няма да има същия ефект Joy Joy Joy
сложи го в кутийка,посипи с пепел,метни го за дълбоко замразяване и го прати на северния полюс да си играе белата мечка с него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

пуу Дидкеее с тия ли уста ядеш значи  Crossing Arms никакъв финал няма има скоро  Naughty нашите са връО и ще си изкарат цял сезон,даже и за 3-ти ще питат  Mr. Green
[/quote]
 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 ауууу,Верко,туй напътствие изпод твойта клавиатура ли излезна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
па ко ми е на устата ма ,найш ли как хубаво си апнах значи  smile3534

# 421
Скрит текст:
Скрит текст:

В ТТ  не са доволни от целувката на Дефмерите

Ayıp valla! Çene,yanak bitmiş,az yukarı çıksa,kulaktan öpüşeceklermiş😢bir de reklamını yapıyorlar,kurabiye-çay sahnesi daha iyiydi😂 @bonya6

Аз пък ги харесвам тези целувки! почти през целия минал сезон Баръш така целува Елка, вкл. и при сармите, и в асансьора, т.е. целувки, които са от най- харесваните. на мене те ми изглеждат доста по- страстни, по- импулсивни, по- пастващи дори на огнения характер  на Йомер.  Разбира се, това е моето мнение. Peace

Peace Така страстно  си я целува,че Йомер  е идеалното му прикритие Joy Joy Joy
С тези устни направо я засмуква цялата  Grinning няма и  как Елчин да си поеме дъх Joy Joy Joy
Абе ще си липсват след сериала един на друг, колкото и  далеч да се опитват да стоят  Heart Eyes Mr. Green
Ели  Peace Peace
Фраго  Party Crazy са го качини на експреса, затуй дойде навреме  hahaha hahaha hahaha
на кой експрес  Mr. Green Ориент ли  hahaha hahaha

# 422
Елчин е сложила това в Инста си. Милата, сигурно се е почувствала страшно неудобно от това висене на сцената и се обяснява. Каза го от сцената, казва го пак. Чувствителна душа е тя!

На церемонии награждения премии "Золотая бабочка" в результате неправильного (ложного) указания до того, как назвали моё имя, меня отправили на сцену. В связи с этим, я нашла себя в состоянии и обстановке, которой я бы никак не хотела бы. То, что случилось, не было вызвано из-за моего волнения, растерянности, либо из-за неуважения.

Данни,днес имаше статия,че всички наградени са се оплакали от организацията вкл. и Елка и са прави,дано след всички гафове отнемат правата на Пантен за Келебека  защото много яко се изложиха

# 423
Скрит текст:
Оха, фрага пристигнал, всичко започва да се разкрива  Grinning и ми намирисва на финал към нова година  Whistling

тц,ниможИ  Mr. Green па и пиша от телефона и няма да има същия ефект Joy Joy Joy
сложи го в кутийка,посипи с пепел,метни го за дълбоко замразяване и го прати на северния полюс да си играе белата мечка с него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

пуу Дидкеее с тия ли уста ядеш значи  Crossing Arms никакъв финал няма има скоро  Naughty нашите са връО и ще си изкарат цял сезон,даже и за 3-ти ще питат  Mr. Green
newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 ауууу,Верко,туй напътствие изпод твойта клавиатура ли излезна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

[/quote]
тц  Mr. Green от тИлифоня  Mr. Green

ма задави ли се нещо кат яде  Mr. Green

# 424
  • Perla
Елчин е сложила това в Инста си. Милата, сигурно се е почувствала страшно неудобно от това висене на сцената и се обяснява. Каза го от сцената, казва го пак. Чувствителна душа е тя!

На церемонии награждения премии "Золотая бабочка" в результате неправильного (ложного) указания до того, как назвали моё имя, меня отправили на сцену. В связи с этим, я нашла себя в состоянии и обстановке, которой я бы никак не хотела бы. То, что случилось, не было вызвано из-за моего волнения, растерянности, либо из-за неуважения.

Оф, Дани, тъкмо го видях и щях да го публикувам, да питам какво става. помислих, че нещо феновете пак сгафиха. А то може би е във връзка с една писаница, която видях сутринта май в геджето и един мрънкалник беше писал, че поведението на Елка в този момент било неуважение към възрастния артист- не съм му и запомнила името. И сега феновете започват атака в ТТ в подкрепа на Елка  Peace

А за Памир- май няма да участва повече в спора за Дефне. Нали в озета се казва, че те вече с Йомер не са противници, помиряват се. Така че завоят може би ще е нова мадама за Памирчо.

# 425
  • Perla
Страхотна подкрепа за Елка от феновете в ТТ!

# 426
Скрит текст:

[/quote]тц,тц,тц  тъч скрина му да се напука  Mr. Green ми да ти кажа щом още щракам на тилИфонЯ значи не съм се задавила  Joy Joy Joy Joy  сЯ и ще пийна  Mr. Green

# 427
Някой може ли да преведе думите на Елчо и на бг  Praynig Praynig  
И така си е неприятна ситуацията,ама как все се намира някой мрънкалник да я нажежи  #Cussing out #Cussing out  като са й казали да излезе,какво да прави...да се върне и после пак да излезе  Naughty тъпак... Crossing Arms

Фрага е мн хубав  Crazy Crazy ама и аз се замислям на къде от тук насетне след това бързо разкриване на историята  Rolling Eyes дали е бил такъв първоначалният замисъл и след като картите са свалени, няма да стане по-голяма интрига,ако евентуално Дефо не реагира на втория киралик  newsm78 но пък защо намесват и Тюркянката  Rolling Eyes аз все още мисля,че тя не знае за киралика на Дефне и сега Памир ще драсне клечката  Mr. Green

# 428

Оф, Дани, тъкмо го видях и щях да го публикувам, да питам какво става. помислих, че нещо феновете пак сгафиха. А то може би е във връзка с една писаница, която видях сутринта май в геджето и един мрънкалник беше писал, че поведението на Елка в този момент било неуважение към възрастния артист- не съм му и запомнила името. И сега феновете започват атака в ТТ в подкрепа на Елка  Peace

Скрит текст:
А за Памир- май няма да участва повече в спора за Дефне. Нали в озета се казва, че те вече с Йомер не са противници, помиряват се. Така че завоят може би ще е нова мадама за Памирчо.
ooooh! за какво неуважение говорят от страна на Елка към тоя възрастния , изчака го да се изкаже ,а той лекинко я пренебрегна и веднага обяви Борко и забрави ,че тя стои на сцената ами и даже после я пита дали иска да каже нещо или защо стои ли там така и много не разбрах но отстрани погледнато изглеждаше грозно  ....  хубаво уважавани стари актьори ,но те не са за там,ето човека направо забрави за какво е там

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 23:23 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 429
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Скрит текст:

В ТТ  не са доволни от целувката на Дефмерите

Ayıp valla! Çene,yanak bitmiş,az yukarı çıksa,kulaktan öpüşeceklermiş😢bir de reklamını yapıyorlar,kurabiye-çay sahnesi daha iyiydi😂 @bonya6

Аз пък ги харесвам тези целувки! почти през целия минал сезон Баръш така целува Елка, вкл. и при сармите, и в асансьора, т.е. целувки, които са от най- харесваните. на мене те ми изглеждат доста по- страстни, по- импулсивни, по- пастващи дори на огнения характер  на Йомер.  Разбира се, това е моето мнение. Peace

Peace Така страстно  си я целува,че Йомер  е идеалното му прикритие Joy Joy Joy
С тези устни направо я засмуква цялата  Grinning няма и  как Елчин да си поеме дъх Joy Joy Joy
Абе ще си липсват след сериала един на друг, колкото и  далеч да се опитват да стоят  Heart Eyes Mr. Green
Ели  Peace Peace
Фраго  Party Crazy са го качини на експреса, затуй дойде навреме  hahaha hahaha hahaha
на кой експрес  Mr. Green Ориент ли  hahaha hahaha
Аха  Joy Joy

# 430
Скрит текст:

тц,тц,тц  тъч скрина му да се напука  Mr. Green ми да ти кажа щом още щракам на тилИфонЯ значи не съм се задавила  Joy Joy Joy Joy  сЯ и ще пийна  Mr. Green
[/quote]
ваааай ти нямаш сърце,а мазол  Mr. Green още не съм му се нарадвала и искаш да де фира  Crossing Arms

# 431
Скрит текст:

тц,тц,тц  тъч скрина му да се напука  Mr. Green ми да ти кажа щом още щракам на тилИфонЯ значи не съм се задавила  Joy Joy Joy Joy  сЯ и ще пийна  Mr. Green
ваааай ти нямаш сърце,а мазол  Mr. Green още не съм му се нарадвала и искаш да де фира  Crossing Arms
[/quote]напраО голям мазол Mr. Greenайде,  давам ти още малко време да му се нардаваш  Twisted Evil

# 432
  • У Диспансера ...♥♥♥
И рускините говорят усилено за финал .

# 433
  • У Диспансера ...♥♥♥
На церемонията за награждаването, заради неправилна организация ме изпратиха на сцената, преди да е обявено моето име. Поради това аз се оказах в много неприятна и неловка ситуация. Това се получи, не заради моето вълнение, разсеяност или неуважение....

# 434
И рускините говорят усилено за финал .
Ирко Heart Eyes Hug до нова година им оставатоще 7 еп. с тия 2 часа и половина  епизоди спокойно и сватба могат да вдигнат и да дадат след 1-2 години как всички са щастливи и с деца .....не знам каква интрига трябва да заформят за да го продължат до юни , с фирмите вече 2 пъти го даваха ,с киралъка също,гони ха са един друг ,то май нищо друго не остана  Rolling Eyes освен ако Мера не го направи както предния си сериал "Един мъж,една жена и деца" което беше продължението де  

Общи условия

Активация на акаунт